Dii studio
3.8
ЖД
Жонс Д
В восторге
Жаксы салон бағасы да тиімді👍
Gulfairuz Almakhanbet
В восторге
постаянно осы жакка келем прям кушты істейді всем советую🔥
Арманай Калыбекова
В восторге
2 жыл болды барып жүргенме,тырнақ кірпікке.Дильназ тате мен Арай татенің жұмыстары😍👍🏻
Адина Машанова
Полная антисанитария
Akzhan K
акшага алдайды, невежливый персонал +некачественно
Акниет Турсынбай
В восторге
Күшті салон😍, өз істерінің мамандары, всем советую ✨❤️
🤍 ✨
Совсем не понравилось
Макиаж вообще жасай алмайды, баруға совет бермеймын
ЖЮ
Жулдызай Юсупаликызы
В восторге
Керемет сервис топ мастерлер!!!Барсаныздар окинбисиздер!!!
OA
Oppo A
Совсем не понравилось
кирпик быр куннен кейн тусе бастад,уже 2рет степ жатрмн, эффект быр.Вообщем не советую,сапалары ужас,мастерлары урскак
Adilya Adilbayeva
В восторге
Өте күшті салон Шолпан татеге рахмет қолы алтын кісі қалаганымдай жасап берді шашымды советую кыздар келіндер өкінбеисіндер😍👍🏻
Айгерим Алданыш
В восторге
Любимый салон😍😍😍😍 Бари унайды неше жылдан бери барамын👍🏻👍🏻 Мастер Дильназ топ топ топ🤪🤪🫶🏻🫶🏻
DK
Damira Kuanysh
В восторге
Өте керемет салон😍 Неше жыл болды тұрақты клиенттерімін❤️ Сапалы жұмыстарыңыз үшін көп-көп рахмет🔥
t.
tk .
Совсем не понравилось
ужасный салон! неприличное обращение с клиентами. просишь сделать одно, а они делают совсем другое.
Айгерим Улесхан
Самые топовые мастера, особенно Дильназ❤️