Фирдаус
бары унады , кушты 😃😃😃
Частый гость
Данчооо )
Совсем не понравилось
Паражняк тамактары клиентпен сойлесу блмид ишы лас кишкене болсын тазалык болу керек либо заведениены жауып тастау керек примите меры
Dinmukhammed Dildabaev
Совсем не понравилось
администратор адаммен сойлесу билмит ишкі тазалыгы бәрі жаман, тамактары онша емес
noni .b7
Совсем не понравилось
Ваше не советую админ хаям жеген бреу тамактын ишинде шыбын жур анас
ЛА
Лейла Алтынбекова
В восторге
Маған қатты унады сервис тамактары оте жогары денгейдн👍 барлык таныстарыма айтып журетин боламын ен бастысы барлыгы халал😍😍😍
AT
Assylbek Tleubayev
В восторге
Фирдаус ресторанына ауызашарға барвп дастарханы өте жпқсы дацындалған салаттары дәмді бешбармағы ыстықтай әкелінген самсалары етпен дацындалған ұнады
Айза Тлеубаева
В восторге
Бул жер маган оте катты унады. Салаттары оте дамды жане мол екен. Порциялары да коп екен👏👏
НТ
Науаткуль Турманова
Фирдаус мейрамханасына алдыңғы жолы ас бергенбіз. Барлығы тамаша өтті. Рахмет
Ersyltan Kozhanov
Совсем не понравилось
кой таста админстратор тамакты озгертиндерш
Nursana S
Барлығы күшті👍🏻👍🏻