Илияс
Супермаркет
3.5
3.5
Зият Муханбет
Қызметі өте нашар, тұратын қыздары шошаңдап қалған. Бағалары дурыс көрсетілмеген. Клиентермен қарама қатысы нашар.... Асортиментері бір қалыпта емес, бүгін алған затыңды ертегісіне жоқ. Нашар
Аяжан Ахметова
бүгін ғана 18.10.2025 тунгі сменде тұрған сары шашты қыз очеень грубо обращается с клиентом. Вообще қашан барсанда именно сол кыз безірейіп тұрады. Клиентпен сөйлесуді білмейді. Алсаң ал, алмасаң құры мен үшін алма дейді, не сұмдық! Басшылары назарға алып, шара қолданса дұрыс болар еді!
AE
Azimaa 🖤
Болат
SZ
Samat Zhanenov
Цены другие на лавка другой на штрих коде
DY
Dastan Yerkin
Сегодня покупал 2 шт чечил за 1.000 тг и буквально через минуту хочу сдать обратно так как, этот товар не тот товар который я искал. Ситуацию объяснил продавщице в ответ она общалась очень грубо и не вежливо, говорит мол что она возврат не может сделать только обмен на другой товар а другого товара которого я хочу не было и она утверждала что именно у них такой закон! Беспредел! Никакой субординации и считаю что мое право были нарушены как клиента! Не советую!