Эльвира
たな бибi ❣️
Норм
NJ
Nurbek Jaibergen
Шаш алганмын Диаска жаксы мастер екен
D D
Наращивание ресниц жасатқанмн әдемілеп аккуратно істеп берді рақмет көп көпп 😍
sima ~
Ресницы кушти жасады унадыы🥰😘
Ester B B
Шугаринг глубокого бикини за 5000₸ за что вообще платит такие деньги? Если бы сделали чисто и качественно вопросов бы не было. Но в итоге: никакой подготовки кожи, обычная дешевая карамельная паста, без талька, без антисептика. После процедуры — просто влажная салфетка ‘протритесь’… Серьёзно? Это же прямая дорога к раздражению и воспалениям! Про ‘глубокое’ вообще молчу — половина волос осталась. Никому не советую. За такие деньги — ноль сервиса и ноль качества.
ПИ
Перизат Исмаил
Кызмет корсету нашар условия вообще жок,шугаринг жасатуга барганмын бир лас прустинага жасай салды. Ишинде бир еркек журед кирип шыгып вообще не приятно
ДД
Динара ДР
Сервис нашар, ешкимге усынбаймын.Тангы 6ға жазылганбыз, екі ақ мастер, сонгы конырауга улгирмедик. Макияж мулдем унамады, шашымды истетуге улгирмедик, миллион запись жасап алган , акшага кызыгып косметикасы оте нашар. Кызыма да унамады, сол жердеги клиенттерге де унап жаткан жок. Енди бармаймыз
nurasyl
Шаш алу блмидкисык кисык
Acro_4 Nurbullin
Ни*у**о алды, маған ұнады ваще дерскт болд бір бородатый бірақ усустый емес толық емес жігіт эддээмі алды деоско унады маған