Zhaina
4.3
4.3
nerwex ´
В восторге
Маған бұл салон өте ұнады! Жайна тәтеге рахмет. Нәтижесіне толықтай риза болдым. Тағы да міндетті түрде келемін
Актолкын Рустем
номер один
DT
Dinara Tazhibaeva
В восторге
Аимаш өте керемет мастер, нағыз өз ісінің маманы, 👏👏👏👏👏❤️❤️❤️
Nazerke Baibazarova
В восторге
Аймаш Ер балалардын шашын адеми алады😍
Акерке Исламбекқызы
В восторге
Жайна салонын алыстан іздеп барамыз. Аймаш татенің қолының шеберлі үшін👍👍👍
Дамира Шамшиева
В восторге
Айко,мастер своего дела😍 .Классно делает маникюр,аккуратно и не дорого.Я всегда остаюсь довольной когда прихожу к ней.
R
Ruslanov
В восторге
Шашты өте әдемі алады, шашыңды ойдағыдай алып береді менің шаш қидыратын мастерім Аймаш тәте өте күшті алады
БР
Балмаш Рашитова
Самый лучший салон! Жұмыстары керемет! Бағасыда қол жетімді. 👍👍👍👍👍👏👏👏👏
a.
В восторге
Хочу поблагодарить салон за отличную работу. У меня были сильно повреждённые и слабые волосы, но после процедуры результат приятно удивил. Волосы стали мягкими, гладкими и выглядят намного здоровее. Видно, что мастера знают своё дело и работают аккуратно. Атмосфера в салоне тоже очень комфортная. Обязательно приду ещё и буду рекомендовать знакомым.
нурбикош
Совсем не понравилось
Шашты кисык кыркады, даже арасында 5-6шаш узыыын болып турады
saparova 🤍
Совсем не понравилось
Балалардың шашын қисық қырқады, абайлаңыздар!