Besh qazan
4.4
Zhasik Kaltaev
👍👍👍
Жансая Еркинова
Ужас вапше барудың керегі жоқ күнде келіп тамақ ішетін едік қазір ужас барсаң дұрыс жауап жоқ бір боиы ұзын сарыша келген бала вапше оны неге алған ішшең іш ішпесен қой деп зіркілдеп міндет бұлардыкы!везде жақсы ақша отырып арқа жарқа боп қаитатын ек қащір ужас 20.12.2025 күні иммена кассадағы сары бала неге алған ужас Бешқазан вапше бұрын жаңа жыл алдын жақсы еді казіргілер ужас барудың керегі жоқ !
S
StudyLabkz
Для тех кто хочет заказать доставку, лучше не заказывайте. Посоветовали мне это кафе, я начал звонить телефон не берут, написал 19.00 они ответили в 20:47! Я сказал что уже не нужно, они написали: «а нафиг писали тогда?» и в блок закинули! Ну это уже пиzdec! Одно радует что я НЕ смог тут заказать! А вдруг они еще в еду плюют?! Так что все хорошо!
С Сага
👎
Қаламқас Орынбасарқызы
Беш қазан ұнады сервис кухнясы мощный, Келесіде тағы келуге стоит⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
асель 🫧
капец уважение совсем нет👎👎 не советую вообще -времени ужассс
zhanel
очень низко, обслуживание и уважение прям нолььь. Вообще не советую👎👎👎👎
Qanagat Erlanovna
Вапще ұнамады,Қызмет дұрыс көрсетілмит пловта онша емес
user2001
Оте нашар
Ten Madina
Ужасное заведение. Обслуживание,кухня,персонал. Грязно и не вкусно. Официанты грубоватые ждали окого 15ти минут проходили мимо
Алибек Теңізбай
Ужасное обслуживание,не вуксная еда и вообще не стоит туда ходит
Г.
Гулсым .
Саламатсыздарма бұл жаққа барудында қажеті жоқ адамнын еңбегін жеп отыр жумысышыларынна айлыгын бермиды кунде повырларын ауыстырып отырады
Mika .
Саламатсыздарма осы кафены ешкім мактамайды. Озымде барганмын тамак тары дым дамы жок тұрып калган,мен осы жакка жазамын сыздерды деп айтып едім мены мазак кылып айтады гой жаза берыныз быз сыздын жазган жазуының ды ошырып тастаймыз дейді. Сонда калай болады клентен кешырым сураудын орна айтып тургандар.
Murat Amiraliev
Меню хорошое,пригласили друзей из Алматы,им очень понравилось. Кухня хорошее,плохое что на завтрак там кухня не работает.
Woochan Jo
Тамақтары ұнады, официант қыз өте сыпайы. Рақмет
Бексултан Ташбаев
Отвратительное обслуживание во первых очень долго хотя зал пуст Во вторых админ даже не извинился за то что в еде очень много волос. В третих кухня хромает
Аружан Нурлан
Менюда жазылған тағамдардың жартысы жоқ. Іші өте ласссс, шаң… уборныйы паутинка басып кеткен. Пловы күйіп кеткен…. Унамадыыыы, жастарға арналмаған жер екен😢😢😢
ГА
Гузи Аргимбаева
САМАРКАНД ПЛОВ КАЗАНОМ ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ 🔥🔥🔥🔥
K.
K/A .
Кафеге үлкен рақмет айтқым келеді! Тамақтары өте дәмді, мәзірдегі әр тағам көңілден шықты. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде – официанттар сыпайы, жылдам және күлімдеп қызмет көрсетеді. Бармен де ерекше риза қылды, шайды сыйлық ретінде беріп, көңіл-күйді көтерді. Жалпы, атмосферасы жайлы, сервисі керемет. Қайта келетін орын! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
AZ
Aliya Zh.
Обслуживание оставляет желать лучшего
D❤
Darina❤️ ❤️
Лагмандары ұнады😍🥰
Y1
Yera 12
Многие блюда отсутствуют из меню. Заказал первое блюдо, через примерно пол часа сказали, что нет его. Заказал второе блюдо, опять через какое то время сказали что нет. Заказал бургер и такая же ситуация. Не знаю в чем причина невозможности сказать заранее что можно приготовить, а что нет, но час ждать еду, поменяв при этом заказ три раза из за отсутствия, точно ненормально в рамках стандартов заведения.
Акнур Кубекова
Өте керемет қызмет көрсету, тамақтары өте дәмді болды, Нұрай қызымызға көп рахмет, тамаша🥰👍
Алуа Ахмет
Великолепная еда, вежливый обслуживающий персонал, атмосферное место
Жасулан Медет
Очень хорошее заведение все вкусно, и по адекватным ценам
Бекнур Абдыкалык
Нашел волосы в плове, из меню 70 процентов еды нет.
UM
Umit Moldakhmet
Керемет😍 Бізге ұнады тамақтары да, официанттары да жақсы екен. Баруға кеңес беремін😊
ЖС
Жанагул Садуова
Офф Алии кермет🥳
AM
Adil Mukanov
Өте жақсы орын! Тамақтары керемет дәмді және қымбат емес!
ЗН
Зухра Нуржановна
Обслуживание ноль ! Не сурасанда жок !
Dumann D.
Очень хорошое обслуживание 10/10 все быстро и вкусно Обслуживал Оффицант Женис Большое спасибо!!
MB
Muhamedali Baltabai
Офицант Женис очен хорошо обслужил нас мне понравилось рестаран отличный Офицанту Женис респект 👍🏿👍🏿
ЛЛ
Луна Луна
Оте дәмді тағамдары Маған ұнады🥰 Даяршы Женис молодец 👍🏻
A
Artem
Приятная атмосфера, вкусная еда, официанты топ.
Зарина Казыбаева
Уютная обстановка, приятное обслуживание, вкусно, чисто, аккуратно. Рекомендуем.
Bolatqyzy .
тамақтары өте дәмді жұмысшыларыда қызметін өте жақсы істеп жүр😍😍
Әдеміі әдеміі
Мураткызыы Акеркеее
Балауса Дильназ жақсы қызметтер көрсетті🥰Бәрі де ұнады
Айсель
Все очень вкусно и обслуживание вау👍
Riko 11
Балауса Дильназ топ топ топ топ🔥
zarikosh 💋
Балауса және Дильназ деген оффицанттар молодцы. Жақсы қызмет көрсетті
Aruka ❤️
Все очень вкусно
Nurdaulet Almasuly
ц
ФС
Фаризат Сейдахметова
Мяяяя керемет тамақтары өте дәмді. Доставкасыда тез әрі тамақтар ыстық болып келеді. Қыздарына үлкен рахмет
Азир Абдрахманов
👍🏻👍🏻👍🏻
Акбота Буркитбаева
👍🏻👍🏻👍🏻
IB
Indira Berikbolkyzy
Во-первых, доставка заняла гораздо больше времени, чем ожидалось — ждали заказ довольно долго. Это доставило неудобства, особенно в рабочее время. Во-вторых, порции оказались очень маленькими, а внешний вид блюд совсем не аппетитный. На фото в меню всё выглядело гораздо лучше. Понимаем, что это акция, но даже с учётом скидки ожидали большего. Надеемся, что ресторан обратит внимание на качество подачи и организует доставку быстрее.
Ердаулет Мырзахметов
Балаусаға ерекше алғыс білдіремін! Өте сыпайы, жайдары мінезді, әрбір сұранысымызға мұқият әрі сыпайы жауап берді. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Осындай жанашыр әрі кәсіби қызметкеріңіз бар екені қуантады. Рақмет, Балауса! Ісіңіз алға бассын!
ЖА
Жулдызай Арызкулова
Өте жақсы
Нұржайна Құтыбай
Өте керемет қызмет! Бүгін Дильназдан обслужка алдым — жұмысына шын риза болдым. Өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары, ісін ұқыпты және кәсіби деңгейде атқарады. Клиентке көңіл бөлуі, жылы қарым-қатынасы ерекше ұнады. Осындай мамандар көбейсе екен! Рахмет, Дильназ