Durum
Кафе быстрого питания
4.3
4.3
Айкерим Кадирова
Кафе Дурум я сегодня купила фюсьти со вкусом персика когда я попробывала глоток, и он оказался кислым хотя по срокам годности он был нормальным, когда я подходила к кассирше она сказала что не хочет брать на себя ответственность и не поменяла товар
Lotos Tea
Отлично все шикарное
ASKHAT ABDU
Дурум өте дәмді. Лавашы жұмсақ, бәрі жаңа. Қызметі жақсы, тез дайындайды. Тағы да келіп тұрамызз💯👍🏻
Тимофей Василевский
Дурум ұнайтын еді негізі, бірақ бургері слишком кішкентай порциясы, тоймайсың
Даулет Шакиров
Донер орташа дәмі жақсы Кассадагы сары кызга рахмет тандауга комектескен👍
Renat Orynbassar
Дурум өте дәмді,персоналдар супер,тез дайындап береді!😍❤️❤️
Моти Моти
Блиннн людиии здесь реально очень вкуснооооо😭😭как будто Алматыда Баханди жегендей болдым 🥹🥹❤️Всем советую окинбеисздер дурум мен айраны да очень вкусный..
Dк
Durum, кафе быстрого питания
13 января 2026, официальный ответ
Моти, добрый день, благодарим за приятный отклик ❤ Приходите к нам ещё!
Akerke Saktaganova
Девушка которая у кассы словно в облоках витает, или слушать не хочет, не понимаю, как можно так принимать и не уточнять, сами торопились, 2 человека стоят, нужно же понимать, что будут заказывать на 2 человека, 1 заказ приняла 2 не приняла, хотя сразу озвучила что нам нужно Целый час сидеть и ждать это просто кошмар.
Ayaulim _sun_jm
Дурум оччень вкусный! Все было очень сытно! Очень сочный вкус! Обслужка шикарная! Кухня чистая! Спасибо 💋
QT
Queen Traveler 😋
На наш вкус: только на один раз. Тесто толстое (лаваш делают от руки сказали) и оно как будь-то сырое. Также, ждали очень долго. Один дурум готовили почти больше пол часа, минут 40 мин. В следующий раз не пойдем. Плюсы: Чисто готовят, окно кухни открыто и все на виду. Айран вкусный. Расположение прямо в центре Кызылорда, возле площади. Выводы: Кухня на любителя. Не могу рекомендовать.
Еркебулан Баймуратов
Керемет !!! Ұнады донерлері! Тойымды дәмді 👍🏻👍🏻👍🏻
Айбол A
Сыйластық жоқ
Asylhan Kozbai
прям 🔥🔥🔥🔥🔥
BB
BauRaT BazarBaev
Вкусно, быстро, аккуратно. Всё понравилось.
Arai Mansurova
Олжас деген повар өте керемет.Тазалыгы оте жаксы.Маган унады.Тамактары оте дамди всем советую❤️
Мага но не Шелби
донер хороший лаваш тоже необычный купил вегетерианский донер лучше здесь буду покупать чем в другом заведений
ЕА
Ескендир Арыстанбеков
Дәмі керемет сервис топ ❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻
arystanbekova_ nurr
өте дамды дурум дамі ерекше 🫶🏻
Dias M
Чисто, прозрачно, вкусно
Azat Samat
Керемет екен!!!
Я бар, я жогын айтпайд,окып жауап жок. Окидта ундемид, не ушин номер калдырып койгансындар инстага?! Мынадан кейн барыпта алмайм✋🏻
Самый лучший донер в мире прям дерско дами түсінген адамға 😍😍 персонал вашше быстро советую
Абылай Бауыржанулы
Керемет
zhannita sultan
өте нашар. донерлерінің қамыры қалың және піспеген. жалобымызға бізде готовый тесто, стандартный деп жаба салды. бірініш рет жаман отзыв жазып тұрмын. жазда алып ұнатып, тағы алып едім. 8000 тг далаға ұшты.😓
Алип Калыбай
Даже не заслуживает 1 звезду вкус неочень толстый слой невкусного лаваша аж донер 3 штука 6300 тг внутри невкусно до конца не сьели.Лаваш это вапще не близко даже
R R
касса жумысы нашар заказдарды тугел салмайт 4 комбо х2 говяжий алганмын ,говяжи х2 берсен куриный салып жбереды,целый 1 комбо жок,калганы еще тугел емес,хотя чекте барлыгы жазылып турды,
Раушан Алматова
кушти кугти
РС
Р С
Дурум очень вкусный 👌
Mukhtar Toktarov
Быстрое приготовления и вкусный дурум
Aisha 🐣
бәрі керемет😍 дурумдары сөз жоқ қайта қайта жегің келіп аңсае тұратындай😍😍😍қызметкерлері де жақсы адамдар екен😍
АУ
Акылбек Уалиханов
заказали через вольт в 20 05 спустя час наш заказ просто висит позвонили в дурум сказали у нас много заказов не успеваем зачем брать так много заказов если вы не успеваете отдавать на поток на момент написания жалобы я до сих прр не получил свой заказа не советую заказывать через вольт лучше напрямую зайти
НМ
Нурислам Муратович
Заказал в кафе дурум через глово но в моем заказе не довлажения как работают с покупателями бесответсвенно Айс айран и пепси колу не довложения
FN
Farkhad Nayzakozha
заказ тугел емес,касса нашар жумыс жасайды,заказды тексерып салмайды ышынде жок
УК
Улжан Кенескызы
2 рет алып жедім ұнады
КА
Куаныш Абашов
Дәмді істейді
shagdatkhanuly .
Донер имба🔥Обслужка жақсы деңгейде,баруға кеңес беремін❤️
Р.
Хорошо
Акан Бактыгалиев
Өте дәмді
Akaisha Kulbaeva
Қаладағы ең күшті лаваш осында. Сочный мощный дурум , тойымды, лавашы жұмсақ әдемі екен, дәмді дурум бірінші рет жеуім, бағасы әрине қымбаттау, и 45 минут күту бұл дурумдыжеуге тұрарлық, доставка тез жеткізіп береді , еще ыстық күйінде, оператор қыз да жақсы көңіл күйде заказ қабылдады, жұмыстарыңызға сәттілік, клиент көп болсын.
Асылбек Пазылхан
Донер адеми екен рахмет
BO
Bakdaulet Otegen
Тез әрі жылдам өте дәмді екен👍👍
a🤍
aizere 🤍
өте баяу жұмыс жасайды, жұмыскерлерде жауапкершілік атымен жоқ! чизбургерге тапсырыс бергенмін, сыр қоспай салып жіберіп, “сыр таусылып қалған” деп қарап тұр, ал үстіндегі ақшаны қпйтармады (халал екеніне күманым бар, осылай асты адалынан дайындамаса). жұмыс уақытында тез әрі жауапты жұмыс істеудің орнына бір-бірімен қалжыңдасып, уақытты алып тұр, қаншама клиент күтіп тұрса да! ал бургерлері өте ұқыпсыз пісірілген, жарты жұлдызға да лайық емес
Asik -
Донерлері күшті унады куштыы супер!!
РИ
Руслан Ибраемов