Sea breeze aqua
7 посещений
RZ
Rauken Zhakash
В восторге
Өте керемет жер рахмет сіздерге!! Тамақтары жоғарғы деңгейде!)))
Нурбол Куанышбеков
В восторге
Құрметті Қызылордалықтар мен Тараздан отбасыммен үш күнге қалаларыңызға келіп қаланың тым ыстық екеніне көзім жетті алайда сондай ыстықта салқындауға бірнеше бассейндерде болдым Көк.. Кар… тағф сол сияқты Сея бриз бассейні өте қатты ұнады қызмет көрсету сапасы мен судың тазалығы және аспаздардың шеберлігі өте жоғары деңгейде болды. Әсіресе көп бассейндерде болмайтын өзімізбен әкелген дарбызымызды кесіп дастарханымызға қойды. Судың тазалығы мее қызмет көрсету сапасы ерекше, әкімшілікке әр келген клиент маңызды екені көрініп тұрды рақмет сіздерге!
Baktiar Zhurmakhan
Понравилось
Бассейн де, тағамдар да ұнады, бәрі керемет! Тек офицанттарға сәл тәжірибе жетіспейді екен, әйтпесе бәрі жақсы👍!
Арайлым А
Вода очень мутная
Нурасыл
Понравилось
Тамақтары жақсы бірақ бассейн суы муздайлау
Karina Abdrashit
ИС
Илияс Саттар
Все дерзко
АЖ
Айсеним Жанузак
В восторге
Суы тап таза жып жылы👍обслуживание 👍
YС
Ноль
s
sool.1kesh
В восторге
Мухамеди бардагы бала красавчик обсулжка на высшем классе ырза болдым келсендер окынбейсындер дерско Дильназ жаксы оффициант обслужка жаксы келсендер окинбисиндер😍🔥
Гулжайна Мынбаева
Совсем не понравилось
✅Кухня күшті (шашлык,пицца т.б) ➖Душта жылы су жоқ!!! (Бұлақтың суындай мұздай аяқ шыдамайды жуынуға ана суға) ➖Музыка жоқтың қасы калонкасы үнемі ғыжырлап миды ашытып жіберді еще ескі музыкалар ➖Официанттар жәй қимылдайды ➖Кіру 3000 тг болған бірақ 4000 тг төледік. Сапаға жұмыс жасау керек‼️‼️
Ayaulym Samidin
В восторге
08.07 күні бардық. Су таза,тамақтар күшті,іші таза әдемі. Кіре берісте тұрған тәтелер,офицанттар бәрі керемет. Күшті демалыс үшін рақмеет😍🥰
A Б
Совсем не понравилось
+ Быстро доставили блюда - нет горячей воды в душе -нет подогрева для детей - между бассейном и тапчанами не нужные елки поставили, неудобно ходить - музыки нет
𝓝𝓾𝓻𝓪𝓻𝓾 𝓑𝓪𝔃𝓪𝓻𝓫𝓮𝓴
Өте керемет
Bekbolat .
В восторге
Мухамидин барменге ырза болдым әдемі обслужка зор жасайт екен келсенжер өкінбисіндер 🔥
Сардар Кайыржан
Мәә бәрі зор
ФГ
Файзова Гулайым
В восторге
Демалуға керемет орын,,асханасы өте дәмді.
Erke🤍
Кушты керемет