Полиграфический центр
Канцтовары
БЖ
Бибынур Жауынгер
В восторге
Оте керемет сапа,обслуживание,бари уакытында Алган жандар маз,менде мазбин унаганына. Оз есимдери жазылган сон ерекше болып коринеди. Ерекше сыйлык кажет болса хабарласып,ар деталь айтсаныз болады. Ракмет ✊️ коп коп. Рекомендую 👍💗
Айбол Марат
🫰🏼👍🏼👍🏼
6 посещений
Салтанат ⠀
В восторге
Очень хорошее обслуживание,все очень четко делают,приходите не пожалеете😍👍🏻
Тимур Куанышулы
Очень хорошо обслужили👍советую всем
ОА
Олжас Абдинабиев
Совсем не понравилось
Заказды кешиктирип уакытында бермейди. Жоламаныздар Мына отзывтардын почи барлыгы отирик отзыв сиякты го бирингай мактай берипти
DK
Damira Kuanysh
В восторге
Үнемі осы жақа барамын, сапалары жақсы🔥
Частый гость
Mirambekkyzy Aizhan
В восторге
Постаянно осы жактан керек кагаздарымды жасатып турамын,оте тиянакты жасап береди,рахмеееет сиздерге🫶
Абылайхан Әбдімәжитов
В восторге
Өте жақсы іздегеніңді табасың, футболка, кепка, крушка сырттарына дейін жазып береді, обслужкадағы қыз үнемі күліп тұрады 1000/10 👍👍👍👍👍👍
Динара Суханова
В восторге
Распечатывают чисто и аккуратно и цены приемлемые , много чего можно найти, мне понравилось
Динара Суханова
Төлеш Данияр
В восторге
іздеген кеңсе тауарларын осы жерден аламын өте керемет
ТС
Турсункуль Сарбаева
В восторге
Обслуживание на высшем уровне,сотрудники очень внимательные и вежливые отзывчивы🥰
Айнур Рахашева
В восторге
Мне очень понравилось обслуживание и работы ручных работ
КӘ
Кәусәр Әділхан
Өте күшті, керемет 😍😍
ND
Nuray Duisenbieva
В восторге
Өте жоғарғы қызмет, сапалы товарлар👍🏻 Советую🩵
a❤
adi1khanovva ❤️