Luna Scentes
Магазин парфюмерии
Jon Jones
В восторге
Анау жаман отзыв конкуренттердікі. Тек оригинал сатылады мұнда, клиенттерге отношениесы керемет, парфюмдар бірінен бірі өтеді. Риза болдым, рахмет. Тек осы жерден аламын.
ДЯ
Динора Якубова
В восторге
Очень понравился парфюм!😍😍 Запах стойкий, приятный и долго держится. Качество отличное, обязательно буду покупать ещё. Рекомендую всем!!💐💐
Мейрбек Алмабек
В восторге
Атмосферасы өте жайлы, іші әдемі әрі таза, кіргеннен-ақ өзіңді камфортно сезінесің 💯 Иістердің таңдауы өте көп, сапасы да жоғары, әр талғамға сай парфюм табуға болады. Ең қатты ұнағаны – қызметкерлері 👍🏻👍🏻 Өте сыпайы, күлімсіреп қарсы алады, бәрін түсінікті әрі қарапайым тілмен түсіндіріп береді. Қай иісті таңдау керек екенін білмей тұрсаң да, асықтырмай, сабырмен көмектеседі риза болдым ✊🏻🔥 Осындай жақсы қызмет пен жылы қарым-қатынас үшін үлкен рахмет🫂🫂
Amanj1 Amanj1
В восторге
Соңғы бір жылда тек осы жердің парфюм қолданамын .оригинал парфюмдер исі тұрақты .выбор көп .бағаларыда көңілғе қонымды.сатушыларыда өз ісінің мамандары👍🏻👍🏻👍🏻
НЖ
Нурай Жаныбеккызы
В восторге
Тема екен оригинал парфюмдар осы жерден таптым😍🙏🏻
ГЖ
Гульнара Жусупова
В восторге
Магазин вкусный, оригинальных парфюмов!
Didar Maratovich
В восторге
Парфюм иістері күшті👍🏻 100% оригинал екеніне көзім жетті Полный флаконымен парфюм алдық
БУ
Бакдаулет Узакбай
В восторге
Лучший парфюмерный магазин 👍 Индивидуальный подход к каждому покупателю, и хороший ассортимент ✅ Всем советую посетить данный магазин !
Bek Onaev
Совсем не понравилось
Точно оригиналма исі вопще тұрмайды оригинал деп сатып еді вопще арзан парфюммен бір сапасы не советую
ЗЖ
Зарина Жумабаева
Өте керемет ароматтары 100% оригинал барлығы ұнады кеңес беремін👍
Baqdaulet Azulhanovv
В восторге
сегодня я купил здесь,парфюм “Creed Royal Oud”.Мне очень понравилось парфюм,продавец очень ёмко все объяснил,посоветовал.Отношение к клиента было на высшем уровне.ВСЕМ ПРЕДЛАГАЮ ЭТО МЕСТО🔥🔥🔥