Grace
Фотостудия
Zhomart Aitlessov
Өте керемет! Рахмет сіздерге!!!
Нурислам Карсакбаев
Барлығы керемет ұнады 👍👍 Сіздергеде кеңес беремін 😍😍
Akniyet Rustemkyzy
Студияның интерьері заманауи, әдемі және әртүрлі стильдегі аймақтар өте жақсы ойластырылған. Әр бұрышта ерекше атмосфера бар – суретке түсуге шабыт береді.🙆♀️❤️ Тазалығы, жарықпен жабдықталуы жоғары деңгейде.
Акмарал Кенес
Студия комфортно әдемі екен ұнады прям Іші таза, жарық жақсы түседі. Суреттері сапалы. Ішінде прям әдемі локациялар көп. Күтіп алған қызда прям вежливая ☺️❤️
ПЖ
Перизат Жасулан
Керемет,барлық жағынан ,өте тамаша,кеңес берер едім, Профф фото
ЕЖ
Еркемай Жолдасбаева
Суперррр фотостудия😍😍😍
БШ
Бахыт Шакирова
Очень красивая студия. Мобилографы очень вежливые. Чувствовали себя комфортно. Уютно.Мне очень понравилась.
RM
Raihan Mysayeva
Моя самая шикарная фотосессия.Шикарные фотозоны и локаций☺️☺️☺️Спасибо студии Грейс🥰❤️ наша команда счастлива🥰
МН
Маржан Нұрханқызы
Рақмет, 3 эксперт әкелдім. Услуга өте күшті. Көп рақмет😘 Камерамен толық жұмыс жасап кеттік. Қыздарға көп рақмет. Іші салқын, кең, ауасы таза. Бағасы қолжетімді. Молодецццц тек қана алға
Аружан Айдархан
Күшті фотостудия ішінде бәрі бар😍 Қызылордадағы ен кушты фотостудия😍❤️
ZA
Zhanerke Anarkhan
Өте керемет фотостудия😍👍🏻Туған күнге фотосессия жасап қайттық,суретке түсетін фондар өте көп,ішінде кондер,бар жағдай жасалған😍Қызылордамызда осындай фотостудия ашылғанына қуаныштымыз,барлығыңызға осында фотосессия жасауға кеңес беремін💋10/10
ГА
Гулзат Алтынбекова
Очень понравилась фотостудия! Светлый и уютный интерьер, чисто и комфортно фотографироваться. Администратор девушка встретила с улыбкой и всё подробно рассказала. Цены приятные, место удобное, легко найти. Обязательно приду ещё раз. Спасибо за красивые кадры! 🫶🏼
Lilit w
Отличная студия,всем советую,красивые локации и цены очень приятные!!
eye sha
Уютно, красиво, креативно😍😍🔥🔥🔥