Zvuk
3.1
3.1
Арипжан Камысбаев
В восторге
Әдемі барлығы. Асықпай түсіндіріп айтады екенсің
Мирас Искаков
Понравилось
Анамды апарғанмын, 65 ке келген, даусы жақсы шығыпты, оранжеровщик жігіьке рахмет
ГР
Гулжайнар Рагимова
В восторге
Өлеңді өтте саппалы кылып жазады...
Индикош Мурат
Совсем не понравилось
Ужааас, вообще. Хор жаздыртып,өкініп қалдық. Өзгеріссіз, тек дауыстарды қосып жасай салған. Өз ісінің маманы емес. Уақыттымызды құр зая кетірді. Айтқан уақытына да жасап берген жоқ. Тақалғанда қоймай да қоймай звандап зорға дегенде жалынғандай сұрап алдық. Сахнада музыканың дыбысы мүлде шықпады. Дұрыс жазбаған
Ainura Yeraliyeva
Совсем не понравилось
Обратились за 40 тысяч заптсать хор детей. Дети 5Е класса, очень плохо заптсал, а точнее не направлял детей, стоял лишь бы побыстрее избавиться. И что вы думаете как получили запись были разочарованы, он и обрабатывать музыку не умеет. Моя оценка была бы минус, если бы можно было поставить.
Мм Мм
Мама затары ескі
БФ
Баха Фестивал
В восторге
Жұмыстары ұнады жаксы жасайды.