Laysan flowers
Цветочный магазин
Аружан Ғалымжанқызы
Потрясающий магазин цветов! Большой выбор красивых букетов и композиций. Цветы свежие, оформление очень аккуратное. Спасибо за отличное обслуживание! Огромное спасибо оператору Арайлым за отличный сервис! Помогла выбрать идеальную композицию. Цветы очень свежие и красиво оформлены. Рекомендую этот магазин! 😍😍😍😍😍
ДА
Дамир Абдикадыров
Отличный цветочный магазин Laysan 🌸 Спасибо Жанель и Асем за вежливое обслуживание и помощь в выборе букета. Цветы свежие, оформление красивое, всё сделали быстро и со вкусом. Остался очень доволен рекомендую 💐
Zhazira Raiymbek
Дадахан оформление өте жоғары деңгейде жасайды сыпайы Ғалия сыпайы таңдауды жақсы жасайды Асел Дильназ Мағжан барлығының жұмысына ризамын молодцы
Макош 💗
Гүл өте әдемі және бенто торт тәтті болып шыкты🫶🏻 Көңілім толды🙌🏻 оператор Н.Арайлымға рахметт😘
S M
Үнемі гүлді осы жақтан заказ беремін, ойымдағыдай жинап береді. Ішіндегі қыздар молодец всегда күліп құшақ жая күтіп алады.
9 посещений
Albinok 🤍
Өтее кереметт Текк букетті томен қылып жинапберді гүлдер ішінде тұрдыыыы қысқа болыпп, ал мына жақ бетіндегі жігіткүшті қылып жасап жатты үлкенірек кылып
Зарина Молдабай
Азалия гүлін алған едім дұрыстап қалай қарау керек түсіндірмеді 10 күнге жетпей солып қалды 7500 теңге босқа кетті👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
НН
Назконси Назконси
Гул алуга барганмын унады ,адеми гулдерди тандап берди 😍 Жанеля мен Арай деген кыздар консультациялары кушти екен 👍🏼👍🏼👏🏻
Nelly K
Люблю заказывать здесь🌺быстро, красиво главное аккуратно!! Буду заказывать ещё и ещё только у вас 👍🏻Сервис 👏🏻 Желаю успеха 🫶🏻🙏🏻
Дарья Семенова
Очень советую этот цветочный магазин, цветы свежие, еще дешевые😍😍, консультанты помогли выбрать. 10/10🔥
6 посещений
Aisha Bagdatkyzy
флористтер былжырап журеды жас балдар бари тез тез кимылдау керек кой асыгыспыз деп турмыз
Мадина Мырзахметова
Туф Дадахан мен Нұраян жылы сөзбен есіңді тандырып қайта қайта гүл ала бергің келетіні да Жанельдің әріптері компьютердің әріптері ойнап қалады ау рахмет Дадахан Нұраян Жанель жұмыстарыңа берекесін берсін 😉 Рахмет арнайы Дадахан 😃
Nurik S
Гүлдері әдемі
Nurdaa S.
Xyетаc
aiaru ✌🏻
Букеты😻
НО
Нурсауле Орынбай
Цветы выглядят свежими, красивыми и крупными. Большое спасибо оператору Арайлым за отличную работу❤️❤️
НТ
Назым Туменбаева
Алғаныма 4 сағат қана болды, егесіне жетпей жатып солып жатыр. Сапасы нашар екен гүлдерінің. Әдемі сөздермен шығарып салды. Үйге келемін дегенше солып жатыр
ZD
Zhusupbekova Dinara
Обслуживание ниже плинтуса! Не советую! Меня пытались обмануть! И даже не извинились! Заранее за день сделала заказ удаленно, но сегодня в указанное время не могу дозвониться. На сообщение долго не отвечают Все понимаю, сегодня очень загружены Потом ответили и сказали соберут сейчас еще не готово. Ок ждала, через 30 мин прошу фото, долго не отправляли, я настояла, оказывается собрали меньшее количество, чем я оплачивала. На вопрос почему так? Просто флорист ошибся, и без извенений даже! Потребовала переделать, опять пришлось ждать, а если бы не потребовали фото, так и отправили бы?! Кого хотят обманывать? Думали не узнаю, раз доставкой? Не советую заказывать в этом магазине!
Nargiz’🤍 .
Оператор Р.Арайлым заказымды тез қабылдап, 10-15 минта әкеліп берді, рахмет, гүлдер әдемі келген, далаға жаңбыр болып жатқан соң пакетпен жауып курьермен салып жіберген 🥹, рахмет постоянно осы жерден заказ беремін ❤️
Айшолпан Сайлау
Опeратор Арайға Рахмет! Сыпайы түсінікті жауап бергені үшін. Гүлдер өте әдемі. Жұмыстарыңызға мол табыс тілеймін. Клиенттеріңіз көп болсын. 👍😍💐
D💞 .
Арайлым операторға көп-көп рахмет😘Қызмет көрсету өте жоғары.Барлық сұраққа сыпайы,түсінікті жауап береді.Букет ұнады❤️
𝓫𝓝
𝓫𝓪𝔂𝓪𝓷𝓼𝓾𝓵𝓾 𝓝𝓾𝓻𝓽𝓪𝓼
Очень довольна заказом! Цветы невероятно свежие, красиво оформлены, и аромат такой, что хочется сидеть рядом и наслаждаться им целый день. Настоящее украшение дома,глаза радует🥰
Sa As
Спасибо за свежие цветы🫶Обслуживание и вообщем команда супер 👍
Для Себя
101 Роза жинатканбыз мама туылған күніне,унады👍🏻 Постоянно осы жактан аламыз енди
ЖМ
Жанар Мейрбековна
Қызмет көрсету өте жоғары деңгейде, қызымның туған күніне гүл, шар алдым. Жылдам, әрі тез дайындап берген қыздарға рақмет😘😍
С кости обращение нашар өте нашар ответственность ала алмайды уақытында гүл шықпайды келіскендй істемиді өте өте нашар👎🏼👎🏼
Жанерке Сабед
Всегда әдемі😍😍Свежий гүлдер,5-6күн тұрадығой солмай. Оператор Жанель Арай и флорист Кожа Ахмет , Дадахан рақмет үлкен❤️
Дадош Мухаммадалиев
Кушты гулдеры
ДН
Диана Нурыллакызы
Благодарю девочек за оперативность и за красоту🤗❤️
Аружан Берлібек
Рақмет 🔥🫶 гүл әдемі боп келді торттың дәмі де жақсы
Kamiluw 🤍
Р Арайлым отлично обслуживает, идеально подбирает цветы. Лучший оператор!
АФ
Акжан Фаизова
Спасибо за свежие цветы!!! Букет оформили очень красиво!!!
Нуржан Сансызбай
Катты унады😍Оператор Жанеля рахмееет!!Каждый раз довольныймын👍
Бауыржан Калиев
Өтте жақсы
Akzhunis Abdrakhman
Оператор Арайлымға рахмеет, бари идеально😍
БЖ
Балнұр Жанболат
Гүлі әдемі болып келді
Nazym Beksultankyzy
Жылдамдық керек тез-тез жасауға,былай жақсы
Askar Bekzatkhan
Гулдеры свежий екен, Анеля деген продавец жаксы корсетты гулдерды. Всегда осы жактан алатын болдым
Kudaibergen 011
Гулдери адеми, узак турады😍 Жанель деген продовец кыз молодец👍
Акниет Асан
Жанеля оператор куштыы😘😘гул тандауга озы комектесып подобрать етып бердыы🫶🏻
Бугін өз туған күніме анама букет апарып беріп, анамды құттықтайтынмын. Гүлдеріңіз тамаша, бірақ бүгін, бір бойы кішкентай сатушы қызыңыз өте дөрекі екен. Букетте қанша роза дегенге 71 роза деді, ерінбей санап шығып 51 екен десем, 41 жасымда, мекемені басқарып отырсам да, ол қыз маған цитата: “Мен шығар сізден жаксы білетін” дегені, күлдірді де, ашуыма тиді. Меннен жаксы білсе неге гүл сатып отыр екен деп ойландым?! Бірақ ұрыспай шығып кеттім де Камелиядан барып букет алдым. Рахмет бойы кішкентай қыз, Камелияның букеті анама ұнады. Дүкеннің иесі, сенбесеңіз 24.08.25 шамамен обедкі кездегі бейнежазбаны көріңіз. Камелияда 101 роза 36 мынга шықты….
БТ
Бегимай Тобагабылова
Свежий күшті екен рахмет😍
Азамат Байдильдаев
Қызыметтері жылдам әрі керемет Оператор: Арай Р.
А С
Ең нашар цветочный,дым оншамес оформление де гүлдері де,полный ужас,тек настроения курту ушин арналган гулдер никому не советую
Dilnaz Baisynova
Оформляла заказ, находясь в другом городе 💐 Спасибо Арайлым за оперативность, помощь и приятное общение😊🩷
ТС
Татьяна Ступина
Оператор: Р. Арайлым очень вежливая,компитентна ,отлично быстрл осуштвленна работа!Все очень понравилось!!!
ТС
Татьяна Ступина
Сымбат
Букет очень красиво оформленный и полностью соответствовал фотографии. Помогли подобрать идеальную композицию и учли все мои пожелания. Хочу отметить вежливое обслуживание. Обязательно буду заказывать здесь снова и рекомендую этот магазин всем, кто ищет качественные и красивые букеты! 💐
Гани Нурбек
Отличный цветочный магазин! 🌸 Красивый букет и быстрая доставка. Отдельное спасибо оператору Жанеля за вежливость👍.
Bibinur Bagdatkyzyy
Очень понравилось обслуживание в цветочном магазине! Оператор Н. Арайлым вежливая, помогла быстро подобрать красивый букет.