Janesso flowers
Магазин цветов
0 55rash_
Гүлдері өте жақсы тиянақты жиналып келеді продовецтеріде жақсы сыйластықтары бар жәнеде гүл таңдауға ұсыныстары өте жақсы
🇰🇿 )
Гулдері өте керемет, свежий , маган катты унады!Кызмет корсетулері мен сыпайлатында шек жок кыздар!Туракты клиент болуга кенес берем🤗
6 посещений
Moldir Omarova
Гүлдері керемет маған унайды ♥️🤗🤗🤗🤗продовецтеріде жақсы,ойларын айтып гүл таңдауға көмектеседі)
Частый гость
Аягоз Абекенова
Гүлдері керемет ұнады
Lailim Zhumabek
гүлдері всегда свежий,консультантка😍
Е_
Ерназар _
Ең әдімі,гүлдері свежий магазин каладагы. Барлығы арзан,қолжетімді бағада.👍🏻
9 посещений
Sia💗 A
Продавец Нилуфарга улкен рахмет, барын тандап комектесып жаксы консультация жасады🥰🥰🥰🥰
6 посещений
ШМ
Шаттык Маликова
Ужас, не советую! 60-65 см тате уайымдаманыз деп сатып алып, шошайтып мынаны жберп тургой.Суретин жибер десем, бетин гана тусирип жберп. Неге 40 см десем, тикендерин кесип тастадык дит,постоянно баска жактан алып журмиз нормально ак! Мынаны калай подаркага сыйлайды адам.
ЭС
Эльмира Сагатбековна
Не советую. Плохой сервис цветы не свежие.Букет ужасный неаккуратные срезы , не свежие. Всем рекомендую не покупать там цветы , разочаровние одно .
БО
Бакыткул Оразбек
өте керемет цветочный магазин,бағалары өте арзан,қалада дәл бұндай үлкен магазин,арзан бағада болады деп ойламадым. Атмосферасы,сотрудниктері барлығы керемет,Сіздерге рахмеет!
Nuri .
Даже 1 звезду ставить жалко( Сервис на нуле. Не рекомендую. Очень разочарована этим цветочным магазином. Мой парень купил здесь букет, но когда я его получила — была в полном шоке. Цветы уже начали чернеть и выглядят так, будто им несколько дней. Это просто недопустимо для свежего букета. Сам букет собран крайне непрофессионально: стебли плохо обработаны секатором, местами они торчат и портят внешний вид. Композиция сделана ужасно — в центре букета огромная дыра, из-за чего он выглядит неаккуратно и дешево. Складывается ощущение, что букет собирали наспех и без какого-либо контроля качества. Я написала в магазин с просьбой заменить букет, так как это очевидно некачественный товар. В ответ — полное игнорирование. Никакой обратной связи, никакого решения проблемы. Очень неприятно сталкиваться с таким отношением к клиентам. Букет испорчен, настроение испорчено, а сервис — на нуле. Не рекомендую этот магазин.
ЖА
Жансая Аскар
Самая лучшая цветочная!!! Жанель очень хорошо помогала мне с выбором, цветы вообще шикарные ! 🥰 спасибо, теперь буду заказывать только у вас
Жаксылык Мырзахмет
Өте керемет!!Клиентоориентированность 💯💯💯
Bekmuhammed Meirambekov
😍😍
Частый гость
Элементарно скоч емес жип жок, букет жинап бере алмай 25 минут турып жип жок дегендери калай кетти Сервис 000
Nurasyl Omar
Өте өте қатты ұзақ жауап беред, жібереміз деп жібермеді, я деп ол жоқ болды, голосовойлары басы жоқ я аяғы жоқ. Өте нашар өздері блмит не бар не жоқ екенін
А A
Продавец вежливый, компетентный и помогает с подбором букета. Особенно Нилуфар очень вежливая и хорошо обслуживает
NS
Nurasyl Sagash
Бәрі жақсы гүлдері жақсы сапада келет өте жақсы гүлдер Janesso да
Dilnaz Yskak
Нилуфар пасебааа , гүлдері керемет Джанессодан аламын теек
Актолкын Турсынбай
Мне все понравилось. Спасибо Джанессо. Нилуфар помогла с выбором 😍
МН
Мардан Нуралы
Цветы свежие, собирают на отлично 👍 Спасибо сервис все отлично. Спасибо Нилуфар.
Махаббат Қуырдақ
Нилуфар😍 рахмет,кушты консультация берды!унады баска цветочныйларга караганда👍🏻
Сунгат Ахметов
Не советую.
Алихан Бекмагамбет🇰🇿
Шикарный букеты, хорошая цена!
DZ
Daneka Zhumadillaeva