Sky Park
Детский активити парк
4.3
Cамый большой детский развлекательный центр в Казахстане!
Подробнее
4.3
𝑅𝓊𝓈𝓁𝒶𝓃𝓀𝓎𝓏𝓎 𝐼𝓃𝓏𝒽𝓊🤍
В восторге
Кіру багасы 4000 мың маган өзынын багасына стоит ышы кең, аттракциондар коп брак әр горкога барсан очертте турасын. Брак 90 градустық горка, паркур, батут, тюбинг, лестница,зиплайн оте кушты унады. Астанада да, Алматыда да бұндай күшті ойнайтын жер жок деп ойлаймын😍😍😍
Сандугаш Рахманберди
В восторге
Атмосфера тёплая, всё чисто и продумано до мелочей. Отличное место, где дети могут весело провести время, а взрослые — спокойно отдохнуть.
Aruzhan Turarbekkyzy
В восторге
Біз кеше бардық кешке ұнады іші таза жайлы балалар ойнауға выбор көп және тамақтары күшті бағасы да тиімді баруға советую 😍😍❤
SO
Saltanat Olzhabayeva
Было средне
Примите к сведению, полы холодные, обычно в детских развлекательных центрах носочки/тапочки дают, газон под тапчанами вовсе не нужен, лучше б на полы растелили этот коврик в виде газона, насчет кухни прокомментируем позже, как попробуем, а в целом очень просторно
Alisher Alisher
Совсем не понравилось
Бари жаксы. Бир кунде ушинши бала колы сынып больницага тусип жатыр. Сурет турган жер оте колайсыз. Балага карап журген бир адам жок я мед пункт жок. Халыктан акша тусип турган сон жагдай жасалган дурсыс деп ойлаймын
Бакыт Жолдасова
Не понравилось
Каншама игравойда очередте турсак алдымызда он адам еди ,енди очеред келгенде VIP деп без очереди кирип кетти ,ол калай болганы сонда бизде 4000тг толедик,ол калай болганы
Zhazira Selihanova
В восторге
Отличное место ,детям очень понравилось все .удобно что вещи остаются а шкафчиках ,еда очень вкусная
Инжу 🤍
Совсем не понравилось
Жент кухнясы вообще ужас. 0.5кола 836тг Салаттар бары дамсыз Сатал сатал ыдыстар
A S
В восторге
-1 гелшатьтқой карочеее 🤣 Үлкен кезде игровой зонада ойнааау Сая лучшаааяяяя ❤️❤️❤️❤️
ЕА
Ережеп Аида
В восторге
Свния топ топ куштіі татееее❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹😘😘😘санияяяя санияяя санияя санияяя санияя зор зор куштіі❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️зоооррр әдеммммм топ топ топ😘😘
АУ
Алтын Узакова
Совсем не понравилось
Абсолютный беспредел,не советую людей полным полно, километровая очередь дети разочарованы не смогли толком ни на что поиграть!!! Пускают всех подряд, очень душно!
Ақбаян Мұратқызы
В восторге
Пікірлерді алдын ала оқып, осындай жылы тапочкамызды ала келдік. Еден шынымен сәл салқындау екен, тапочкамыз құтқарды. Іші кең, керемет екен. Тамақтары да дәмді, қонақтың көптігіне қарамастан көп кешіктірмей алып келді. Ұнады
Акнурчик (
Еркош агай күшті👍🏻
Нурилла Балтабайкызы
В восторге
оте керемет ойын аланы,Медет деген сотрудник оте кушти,советую всем,енді постоянный клиенті боламыз
BA
Bn_a A.
В восторге
Сания апай куштыы мейырымды апай🤍
Kar Zh
В восторге
Қызылордадағы ең бірінші ең күшті ойын алаңы🔥🔥🔥🔥
Амина Айдархан
Совсем не понравилось
Ужас,все просто ужасно! Работники плохо обращаються с детьми,грубят и указывают оссобенно работники мужского пола 🤢🤮
Аяжан Дастанбекқызы
В восторге
Іші өте кең әдемі жақсы ішінде ең қатты ұнаған қыз Алина өте жақсы қыз адамға деген көз қарасы сөйлегені әдемі😉
Meru Meru
Совсем не понравилось
Родители осторожно, пускают кого попало.Мать ходит с ребенком у которого то ли КОРЬ или Ветрянка.Как так можно?!Обращалась к администрации, как ходили так и ходят!Ребенок весь в пятнах что на лице, что на ручках.ВООБЩЕ КАК ТАК МОЖНО К ДРУГИМ ДЕТКАМ!
Гульмир Гульмира
В восторге
Все понравилось. Немного дороговато и локация далековато. Было бы хорошо, если бы в центре города была расположена
РБ
Раушан Бауржановна
В восторге
Бірінші баруымыз, балаларыма ұнады. Қаламыздан осындай ойын-сауықтыру орталығының ашылғанына өте қуаныштымыз. Ерекше баласы бар анаға, туған күн иелеріне тегін кіру, көп балалы анаға да жеңілдік қарастырылған екен. Бала қуанса - одан асқан бақыт жоқ деп ойлаймын.
Gauhar 44zk.b
В восторге
иши жарык,жана заманауи ойнайтындар б, тек массажный креслога адамдар ата аналар отрп алатыны жаман, оздери колданбайды,бреуге колдануга бермейди. ишинде 1 л напиток сатып алатын жери жок, отбасылык кафесы кымбат, тек 0.5тен сатады. адам коп шогырланган сон ауасы тар, -осы прям минусы, калганын бари жаксы
Zhannat Ruslanova
Было средне
Оиын алаңы өте керемет кең, Аяқкимсиз бирден Жент кафесине киретіні ұнады кип шешип балада ата анада абиржимиді. оиын алаңына ангимем жоқ Бірақ деген нарсе баргои Кухниясы нашар екен асқа асылық аитпа диди бирақ 21 ғасыр аитпасыңа да болмаит. салат Цезарь с кур заказ бердик Тұзы у даи. аузымда тұз қытырлап жүрді. офицанттар зар қақсатып акеп берет сұрағаныңды.Аитпаған заказымды да ұрып жіберген махл құрсынш деп қоя салдық,Кола пепси дегендер жоқ бұл жағы өте қиын халықтың ақшасын қанаугои бирингаи лимонад ишу деген.Енди фатографтар адамға тиштық бермиди берекетті алып.Бір бірлеримен таласып соңында жылап қалды биреусі это вообше не приятно. Баланы оинатып жүрсең изиңнен келип тиштық бермеді.маған аитыңыз мен түсрем деп одан калса қояннан қорқып тұрған балаға қоянды одан саиын жақындатып түсси түсси деп қоимады.осыған бир шара керек сияқты халқ баласын оинтама алде фатографка ка сосн я ка шамалдансон деп конилине карап та шаршаиды екенсин түсетин адам өзі ақ издидигои жалпы.Саправаждаюши деп ар ара анаға 300 ден толедик бирақ қызм арқанмен минип горкиге сырғанағысы келген сизге болмаит деп шығарып жберди сонда каи жери сапроваждаюши? бала ар түрли кеибиреуі ата анасы касында болса дит ар адамға ерип кете бермидигои. вобшем аитарым осылар берер бағам оиын алаңы үшін 10/7
Гулназ Джубанова
Совсем не понравилось
Ойнауға жақсы, бірақ бағасын балалардың демалыс кезінде 4000тг қылып көтеріп жіберген. Каникул уақытта сол бағамен тұра берсе де болады ғой. Онсызда келеді адамдар. Ашыққан екен алаңсыз
Айнура Айнура
Совсем не понравилось
Официант в Zhenta оказался не очень доброжелательным: он торопился убрать наш стол, хотя мы заранее предупредили, что будем оставаться — дети играли на батутах и горках, а потом планировали снова поесть.
СА
Салтанат Абилова
В восторге
Керемет жер. Балаларыма ұнады, өзімде ана ретінде ұнаттым. Іші үлкен, ойнайтын жерлері көп. Үлкен жастағы балада, кіші жастағы балада ойнай береді.
nurbolkyzy_ttt
Совсем не понравилось
Жумыс истейтин адамдары дурыс емес! Кызы да улы да!!! Ала козбен карап соншама?! И кыздар осектеп отырад🙄тамактары вообще кымбат!!! Сосын асханасы ягни жент кафеси жагдай жасау керек!!! Не сонда биз кафесине аяккимсиз киру керекпиз?! Не еден(пол) кола, су тогилген сонда биз басамыз не инимиз не синилим не сонда карап ойлану кажет кой жагдайын жасап🙄вообще енди келмеймиз озимиздин ханшатыр, пумба жаксы екен
Aiza Ahatova
Совсем не понравилось
Для кызылординсов сойдёт, но грязи много. Игровые зоны не доделанный сломанные, не даёт чувство расслабление музыки не включают. Сотрудников вообще по залу не видишь. Кто ты срет и оставляет памперсов где попала. Крч приезжие будьте готовы разочароваться ...
АЕ
Аина Ембергенова
Совсем не понравилось
Ойын залында балаларды «VIP» деп бөліп, бірін екіншісінен артық қою дұрыс емес. Бұл балалар арасында әділетсіздік пен психологиялық қолайсыздық тудырады. Ойын залы барлық балаларға тең әрі қауіпсіз орта болуы керек,балаларымыздын конили тусип келди ,оларды кайта кайта шеттетип итерип,жалпы ол жер тегин емес вип вип емес болып болинетиндей,4000 т бир балага тек киру ушин аз акша емес,сондыктан токтатыныздар ондайды!
Gulzhauhar 🤍
Было средне
Вчера с младшими посетили этот парк. Место хорошее, отлично подходит для детей. Дети поиграли с удовольствием и остались довольны. В парке было грязно, особенно в туалетах. Понимаю что это общественное место, но хотелось бы чтобы уборка проводилась чаще. Также кухня не оправдала ожиданий🥲😩 Блюда слишком жирные и не стоят своих денег.
AT
Askhat Tagibergen
В восторге
🔥🔥🔥🔥🔥 братишкалар қуанып қалд ✊✊✊✊✊, ішіндегі кассирлерде барлық информацияны ерінбей айтып жоғары деңгейде қызмет көрсетті
Asenat .
Совсем не понравилось
Тамақ ішетін жері дәміде ужс, ещё обслуживание 10% офф алып тұр бырақ дым дұрыс істемед. Крч не советую келуге
AB
Aslan Bolat
Совсем не понравилось
Оператора за футболном поле отсутствует. Мяч застрял сверху спрашивали других операторов никто не помог. Сами еле еле смогли достать мяч. Следатела за футболном поле отсутствует иногда игра проходит 5 на 5
MK
Medina Kenzhebek
Понравилось
Праздновала день рождение у входа браслет дали белый тетя которая наклеила мне браслет не правильно закрепила потеряла я браслет У зиплаина ждала очередь 30 минут и что же меня не впустили пришлось опять покупать браслет только зелёный а так еда отличная игровая огромная
zhanya b
Было средне
Игровая зона большая, с большим количеством аттракционов. Однако качество еды оставляет желать лучшего: пицца очень жирная, масло буквально течёт. В игровой зоне также находятся кролики. На глазах у посетителей умерли два кролика. При этом детям за деньги разрешают играть с животными. Дети маленькие и не понимают, что с животными нужно обращаться осторожно, из-за чего это может причинять им вред.
Gaini Thihan
Совсем не понравилось
Сотрудники грубые , не помогают и одна девушка ребенку сказала «өтші тез» . Еда плохая , бургеры сухие и разваливаются сразу , в сэндвич ролл тоже очень сухой, лосося практически нету , тупо рис и сыр.твор
Анна Алексей
Совсем не понравилось
ОТОПЛЕНИЯ НЕТУ, ХОЛОД СОБАЧИЙ Что за заведение которое в пятницу в обед не работает кухня, ни одного повара ни одного официанта. Видите ли кушать дадут к 16:00. Сидите с детьми и мерзните без еды с бишарашными носками в дырку которое они дают. Еще оплату берут полную с такими условиями. Администрация не может правильно распределить рабочую силу, все сотрудники видите ли уходят на Жума Намаз. Или открывайте дополнительное кафе где будут работать в ОБЕДЕННОЕ ВРЕМЯ
!!
!! !!
Не понравилось
Обслужка 0 иши салкын, жогарыга 1оффицант вообще нашар ренжимендер,грубо общаемся!! Акшадан кысылсандарда алган акшасына достойно жумыс иститн офф алындар,не су жок не баска жок ужасно
JE
Jazira Ermekbai
Совсем не понравилось
Іші қара мұз үлкен адам біз үсіп қалдық. То жасы жетпит салмағы аз деп мінгізбеді. Жент кафесі өте қымбат дым ұнамады вобщем Скай парк
SU
Samira Utarova
В восторге
персоналы(девушки) очень вежливые и такие красивые😍💔💔 қызық болдыы чувствовала себя как ребенок🥰 10/100
Саяжан
Совсем не понравилось
Жаман нашар тазалық жоқ адамен дұрым сөйлесе алмайды қымбат келменіздер 🤢🤢🤢
Акгул Балгабаевна
Понравилось
Бағалары қымбат,көпбалалы отбасына тиімсіз.мектеп жасындағы балдарға жақсы
ЖМ
Жанат Маханова
В восторге
Мен ояқта көп дос таптым қызық бөкіліне совет балдарың болса апарыңдар рахаттанады
Janek Rr
Нормально Официантке Айдана дайте премию Классно обслуживает прям топ топ топ🥰
Аруназ😶
Понравилось
Өте жаксы бірақ сағат 12ге дейін қойса жақсы болар еді бірақ іші кең ауасы жаксы сырғанағанда күшті
DR
Dana Rakhman
Совсем не понравилось
обслуживание 0 сотрудники грубые на кассе ! больше никогда не приеду здесь ужасный сервис
Aru .
Өте күшті,бірақ батут жақтағы подушка 7 жасқа диін екені болмады
mkn 💘🦋
Было средне
Очень шумно грязно на полу везде вода аппак носки кап кара болад
satbaeova_077 🤍
В восторге
Тобабек и мадияр деген балдар топ ко кушты обслуживает 🫰🏻😆
Костя Константин
В восторге
Нормальное помещение новые игровые площадки и горка классная ела вкусно готовят