Aleumettik market
Продуктовый магазин
ГД
Гульбира Джуманазарова
В восторге
Саламатсызба. Маган осы магазинин егесинин номери керек еди. Аренда жонинде сойлесеин деп едим.
𝒂𝒓𝒖𝒛𝒉𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒊𝒕𝒌𝒂𝒍𝒊𝒆𝒗𝒂𝒂
В восторге
Өтеее күшті магазин бағаларыда тиімді кассир Ару күшті жұмыс істейді ❤️❤️❤️
6 посещений
Uldana Shaki
В восторге
Ару күшті жұмыс істейді🥰🥰Барлық заттары свежий👍
Dias Di.S
Совсем не понравилось
Дым жок, сеть тартпайды узак турып каламыз, сроктары отип кеткен,кассирша вечно быгып отрады , 8де барсак уже жабык турады хотя 8:30да жабылу керек ед
Акжунис Торебек
Совсем не понравилось
Тұрып қалған срогы өтіп кеткен заттарды да сата береді.Картоп сәбіздері көгеріп жүндеп кеткен.
инжужан .
Жаным аружан лучшая
Совсем не понравилось
Көп заттарының срогы өтіп кеткен
Ainur Niyazbekova
Магазин күшті, кассир Аружан красотка
DD
Diamond Diamond
Не понравилось
Кешкі 20:30ға дейін жасаймыз деп жазып қойған.8ден сәл аса барсаң жабық деп ішінде айқайлап отырады.Сегіз жарымға дейін жасайды ғой үлгеремін деп сонша жерден барсаң.А сосын көбінде комптары қатып,очередьтте ұзақ тұрып қаласың.Соны шешетін уақыт болды ғой.
Zhansaya😝 Торебек
Не понравилось
Ужасная магазин продавец Аружан Қайдаров грубо сөйлейді клиентке деген силастық жоқ
Аружан Қайдарова
8/30мда ашылад
Частый гость
Арайлым Жантас
В восторге
Нешеде ашық болады? Қанша уақыт?
N ~
👍👍👍😍