Bubbleroom.kzo
Центр праздничных шаров
Erlan Zhanelya
Принесли нам то что мы не хотели,2 шарика были не по нашему заказу.Сказали что доставка бесплатная,в итоге заплатили за доставку мы сами.Писали им что это не по нашему заказу,в итоге игнор.
тышкан .
супер,пуперр 😍😍😍😍
Arukaaa Nurlanovnaa
Куштыыы,шариктеррр унадыы рахмеет🥹💋💋❤️❤️
Айгуль Куватова
Керемет шарлар, Дания ханымға мын алгыс дер кезінде ,уақытында акелип тойымызды гүлге айналдырып жіберді. Өсе бер Bubbleroom.kzo
Калия Абилбекова
Номер один кәсіпкер қыз Өз існің маманы Ризамыз .Барлық жасаған жұмыстары 💯% .көңілден шықты еңбегің жана берсін жаным Әрбір қуанышты сәттеріңіздің ең жоғары деңгейде өтетініне сеніп ,ойланбай заказ бере беріңіздер
СМ
Салауат Мұхитұлы
Заказывала шары в Bubbleroom.kzo — всё очень понравилось! 🎈 Качество отличное, оформление аккуратное и красивое. Доставку привезли сами, аккуратно и вовремя. С удовольствием рекомендую всем!
Daulet .
Осы шармен мейрамымыз керемет өтті Жақсы көңіл күй сыйлағаны үшін рахмет ❤️
𝚉𝙷𝙰𝙽𝙳𝙰𝚄𝙻𝙴𝚃 🦂
Кушты оте,арзан ары сапалы кыздарынды тате карындастарынды куантуга ен кушты зат👍🏽
Albin 🤍
Очень классный магазин шарики качественные красивые а цены доступные.Рекомендую
qq
qwerty q
Самые лучшие шары в городе 💘💘💘 Цены доступные, на любой вкус и цвет🙈 Главное скорость доставки 🥰
БХ
Батыр Хан
Емааааа базар жоқ сөзбен айтып жеткізе алмадым👏 Қызыма қатты ұнады рахмет сіздерге!
Zhanerke Erbolat
Адемыы болды шариктер😍😍😍😍
Azikdown !
Кеше туған күнге алғанмын, Четкииййййй сөз жоқ😍
ET
Ermek Talgap
Все понравилось круто 👍 цены приемлемые
ЖИ
Жупар Изтилеу
күштіі,бізге ұнады,бағасы тиімді,качество на высоте👍🏻👍🏻
baglan shynazbek
Дәуу шарик алдым, ұнады рахмет көп-көп.Барлығыңызға осы жерден алуға кеңес беремін
Дания Каримжан
Самые низкие цены,высокая качества 😍🔥