Жеті тандыр
Ainur Bekenova
Салем
Б.
Бекзат .
Ассалам алейкум жеке басым айыптағып жамандағанды ұнатпайым, бірақ заведениеге көңілім орташа деген баға берді.Самса еттері тоннап келді.
YZ
Yerlan Zhetpisbay
Собой доставка тез шығады, кассадағы қыздар от и до түсіндіреді екен 👍
Асем Жамалбек
Очень вкусные блюда😍🤤 Сервис на высшем уровне, отдельное спасибо сотруднице Инабат за помощь😍
Айгул Таубаева
Керемет! Ас өте дәмді! Касса сервис жоғарғы деңгейде! Барлығы уақытылы! Рахмет💐
Aleksandr S
Сервис -0 Обслуживание нет вообще !! Приходишь никто на тебя даже внимание не обращает !! Думаю что ,за не имением в городе нормальных заведений где вкусно кормят ,люди и ходят туда ! Еда только плов более менее нормальный , и то вечером его уже нет !! В Шымкентских филлиалах в любое время все есть в меню !!
AED Brat
Катты унамады 🙂
Zhansulu Daauletbekova
Тамактары жақсы, бірақ оффицинаттары миы ашып басқа тамақтарды алып келді, өздері білмейді қонақ не заказ бергенін. А так былай тамақтарында мін жоқ🫶🏻
.. .
Ислам Темиргалиев
Мясо в горшочке Шандыр галимый
БА
Бибінұр Амангелді
Арайдағы филиал лучше Шашлык басқа тамақтары сол жақта күштірек. Бірақ, тамақтары тез келетіндері күшті👍
аа
айсерчик абилбек
Мәмпәрі өлгенский екен, еті көп, дәмі әйбәт. Мұндай мәмпәрді қызылордада көрмеппін. Іші әдемі, таза, сасық иіс жоқ.
K.
K/A .
Тамактары оте дамды,тойымды👍🏻 Жумысшыларын ауыстыру керек кутып алатын адам жок,звандасак котермит,оффицанттар вообще бала әлі ойнап жур. Админге байланыстыгой коп нарсе админдерынзды тез арада ауыстырмасаныздар клиент жогалтып коп узамай жабыласздар!
МЫ
Мадияр Ыхтияров
Невозможно дозвониться. До меня было занято, как я позвонил не отвечают. Только открылись и уже сервис низкий.
Луиза )))
Ужасное обслуживание. Заказывала Нарын, принесли прокисший бульон. Ни тарелки, ни кесушек нет, да и к тому же ещё все пластиковое. Сколько не зови персонал не приходит. На мои просьбы убрать со счета, мне сказали все свежее, чтоб просто со счета не убирать. Вообще не советую сюда приходить.
Msx SV
Из всех магазинов данной сети, по городам Шымкент, Алматы и Кызылорда этот самый беспонтовый филиал, ни админов, ни официантов, никто не встречает, ни принимает заказ, столы грязные, мы просто пришли, 20 минут посидели и ушли, при этом в данной сети очень кухня вкусная, повара работают, зал нет, поэтому ничего здесь не пробовали.
ЖШ
Жайна Шукеева
Тамактары өте дәмді. Керемет сөз жок. Тек офицанттарынызды шақырсак столға келуі киындау екен.
PK
Perizat Kibashova
Кеше осы заведения да болганмын не советую баруга иши салкын вытежка косылп турад столдары лас шашлык баранина вообще буртирли дами зира косылама официант уиктап жур даже счет толендима деп те ешким сурамад туалеттеринде свет жок сырты бутин иши тутин екен
JJ
Jambo Jambo
Кеше отырдык, 7 адам. Тамактары дамсиз болды.
DA
Daryn Abibullaev
Не советую 👾
EA
Eldos Asan
Онлайн қызмет көрсету, орын броньдау жағы кемшін қалған екен. Уатсап арқылы байланыссақ, админнің номерін беру деген құрметсіздік ғой.
farhad ismaylov
адаммен сөйлесе алмайма бирдене гой
R5
Ruslan 555
Каламызда ашылганына катты куанганбыз, но кызылордагои, эконимия жан жактан, доставка звандасан омири котермеид телефондарын, бресе салат жок, бресе лепешка салмаган. Аитсан тусинбейди! Дени сау кыздардан алса жумыска, адеми боларед
Rauana ✨
бронь жасайын десен не могут ответить в ватсап,сколько дней прошло уже все ещё не отвечает,ия орын бар екенін айтпайды то орын жоқ екенін,былай шымкенттегі точкалары жақсы но именно в кызылорде что то не то
AZ
Aidana Zhussupova
Поменяйте пластиковую посуду
г🤍
гуни 🤍
Очень шумно. Обслуживание жоқ. Қыздары бәрі бірдеңе десең аларып шығады. Өте нашар.
Бейбарыс Самидин
Керек уақытында жеткізіп берді үлкен рахмет
Bibinur Sovet
Обслуживание ужасно
Asel Aigalikyzy
Тамақтары дәмді,официанттары керемет,көңілді😍
Nurlan Aben
Қате қате
Султан Маспаша
Заказал Цомян а там спагетти в место теста. Казакски чай не сладкий.
Айбол Батимов
Кукня жақсы , персанал нашар екен жонді жауап бермід
xvnurs
Тамактары кушти, телефонга жауап беретин адам кою керек. 2-3 кун звондап арен брондадык. Офф кобейту керек.
Dilan .
Еда не вкусная, пюре без соли как будто просто жижа , голова барана вообще приготовлено как мусор , зубы не выбиты и тп. Долгое ожидание, кнопки для вызова персонала не работают . Весь аппетит испортили. 😐
ГА
Гулнур Али
Керемет кухня
H
House
Для чего номер телфона стоит непонятно
AB
Arailym Bolatbek
Плов от шеф повара Нуридин 🔥👍🏻 «Настоящий узбекский плов! Рис к рису, мясо тает во рту, а аромат зиры и барбариса просто сногсшибательный. Чувствуется рука мастера, однозначно рекомендую!».
Алия
Очень шумно
Аскар Аскарулы
Персонал кобейту керек офицанттарда аз оларга тамак берип жиберип жаткан адамдарда аз, баринин миы ашып журеди екен ауызашарда Оразадан кейн асыкпай келетин жер екен
ПЖ
Парасат Жайлаубаев
Топырлап дым бітіріп жатқан жоқ персоналдары. Арай жақтағы Жеті тандыр бардым. Официанттар жүгіреді, көшеде жүргендей елеріп. Адамдар тамақтанып отыр, ерсі көрінеді. Заказды 55мин күттім. Бір жауапты адам жоқ. Бармаңыздар, өкінесіңдер
SM
Sh. Meyrambekovna
Официанттары аз, барларының өзі көрсе де көрмегендей өтіп кетеді. Тамақтарына сөз жоқ, дәмді.
Птица Счастья
приятная атмосфера, вкусные блюда, ненавязчивый сервис
Эльмира Нурмаханова
Жауап жазбайт админ ватсап званок заказат етип уиктаин деп кутуп отырм бір ответ кайтармады
Улжан Омирсерик
Заказ беру не возможно)УЖАСНО)Шымкенттегы бастыкьар кадагалап дурстап жумыс иститндерды гана калдыру керек!Вообще неше кун болд соткадан заказ беру невозможно)Инстаграмды сммге берп койып,доставка собой бар деп отрат звандасан олип калгандар сиякт)Да я понимаю адам коп ауыз ашар уакыты или обед)Но каждый адам оз жумысн жасау керек оператор кассир деген сиякт ужасно вообще)
Айгерим Ахмадиева
Бір заказ беру үшін ватсапта жарты сағ күтіп отырасың. И то жауап болмайды. Доставкаға жауапты адам жоқ. Әлде доставка деген мүлдем жоқ п?
Абзал Алмуратов
Барып плов заказ бердім 15 минут күттім дайын турган пловты я хотя бы ысытып беруге болады гой. Болмаса куттирми сразу бергенде. Үлгермеді дитінди адам да жоқ ішінде.