Улица Желтоксан, 156
В здании
Службы
Anna Kamalovna
Совсем не понравилось
Үйім суға кетіп жатыр Аварийная жібермей жатыр Дым көмек жоқ мына жақтан🤦🏼♀️ Сонда қай кезде көреміз пайдасын🫠
Dauren Yerbolatov
Совсем не понравилось
прежде чем выдавать кассирам на окошке рабочие смены, проведите им курсы обучения навыкам кассира. некрасиво перебивать клиента со словами "енді мені тыңдаңыз, керек болса колл центрге звондайсыз" и выдавать непонятные цифры за куб воды.
ГК
Гульнура Камбарова
Совсем не понравилось
Айналайындар Левыйда жаз болса болды су ақпай қалады. Суды төлеп отырмыз,рахатын көре алмай отырмыз.
sakhitzhanov raimbek
Совсем не понравилось
окошкалар жұмыс істемейді жұмысшылар толық емес пе мен барғанда 2 ақ окошка жұмыс істеп тұрды талон беретин аппарат бұзылып қалған живой очередь болды барлығы шатасып отыр