Улица Байтурсынова, 118
1.6
Н
Нурсултан
Совсем не понравилось
Өте нашар дами жок свежи емес
aiaru ✌🏻
Орданың суши пиццалары ужас🤦🏻♀️
korkem .
Совсем не понравилось
орда суши не очень бәрі мақтағансон алдыртып едік 3 сағат ожидание ещё пицца ның қамыры көтерілмеген сушиларда иіс шығат+күріш кеуіп қалған. Қашан дайын болады десек толька игнор ұстат
Аяулым А
Совсем не понравилось
Орда Суши не очень обслуживание, сервис ужасный, заказали сет в 16:00 на 18:30 доставка Сами пошли и забрали, не умеют хотя бы отвечать на ватсап, могли бы написать для приличия
Сакен Баймуратов Баймуратов
В восторге
Мусаханов Мирасқа және әріптестеріне үлкен рахмет білікті мамандар Жоғары сапа жақсы сервис Рахмет
Счастливчик Счастливчик
В восторге
Мықты дәрігерлер. Қызмет көрсету сапасы ұнады👍👍👍