Средняя школа им. Ы.Алтынсарина
В здании
nanii oreshibigbob
школа оооооочень красивая
Нурай Совет
Я учусь здесь ремонт супер
Arlan Tuleubaev
Норм
🥷с
👍🏽👍🏽👍🏽
Madi Keldenovich
мен стедмго ремонтты ашейн)
аделек квокка
на вид вообще классный!
tomiris 🐾
лучшая 🥹
Нурдаулет Бакыбаев
Самая лучшая школа в который я учился
Nariman Kairollaev
Считаю, очень хороший ремонт. Сам в ней учусь, минусов не вижу: учителя позитивные, кабинеты современные.
Каиргелды Канапин
Супер
n33i7an n
мектеп жаксы болганымен сабак дурыс тусындыре алмайды, жас мугалимдер жайлы айтып турганым жок олар кайта жаксы екы тылде айтып тусындыреды, А Сауле Апай физика дан айкайлап быр орында отырып ештенке дурыс тусындыре алмайды жане теманы бурып быздын аке шешемыз жайлы айтып кетеды, она же не имеет права оскорблять родителей своего же ученика жарайды деп ундемей келдым казыр ол кысы кандай екенын былмейм былгымда келмейд
Акылжан Корабаев
Тема уроки
Кобей AKBERDIEV
Очень уютно красивая школа
Nazerke Zhastalap
Я тута учусь
АЖ
Аяла Ж.
Мектептің атмосферасы өте жылы және жайлы. Мұғалімдердің барлығы өз ісінің мамандары, әрқашан бізге көмектесуге дайын тұратын. Сабақ барысында тек білім беріп қана қоймай, сонымен қатар бізді өмірлік жауапкершілікке үйретті. Әсіресе, Аида Адаевна,Эльмира Жумабековна,Анара Сапаровнаның сабақтары өте қызықты өткізіліп,ынталандыратын.Осы мектебімде оқығаныма өте қуаныштымын. Бұл мектеп менің өмірімде маңызды рөл атқарды🥹🩵 Барлық оқушыларға осындай керемет мектепте білім алуды тілеймін🙌!
Алтай Майтах
Сабақтарды түрлендіріп өткізу, балаларға мотивация жетіспейді
Ерали Епта
CC
Cain Claude
Оқу туралы білмеймін, но булочки с яблоком 11/10
вячеслав юрьевич
Самая лучшая школа!я там учился)