Dämdı

Диас Хаджимурат4 отзыва
Есбол Сарсенбаев1 отзыв
Dilnaz Musataeva1 отзыв
24 декабря 2025, официальный ответ
Дильназ,пікіріӊізге рақмет. Жоғары бағалағаныңыз қуантады, сізді әрқашан қуана қарсы аламыз. Ізгі ни…
БА
алинур .1 отзыв
Omarov Bakdaulet1 отзыв
Рито 🫀2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Донердің өте дәмді болғанына қуаныштымыз. Біз әрдайым сапа мен т…
Kuka4 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв. Рады, что вам было вкусно. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Damir3 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Damir, спасибо за отзыв. Нам приятно, что вы остались довольны. Будем и дальше стараться радовать ва…
📍 Miras3 отзыва
Ж
Жалгасхан1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Жалгасхан, пікіріңізге рақмет. Донерлеріміздің дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Танат Асылұлы5 отзывов
23 декабря 2025, официальный ответ
Танат, здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
ID
Ilan Dauren1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв. Рады, что твистер вам понравился и был очень вкусным. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Алтын Ибрайымова1 отзыв
14 декабря 2025, официальный ответ
Алтын, рахмет пікіріңізге. Донердің дәмі көңіліңізден шыққаны қуантады, қызметтің де жақсы бағаланға…
Мадина Азатова1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Мадина, здравствуйте, благодарим за отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Kalamkas Asenova3 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Kalamkas, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Қызмет көрсету сапасы мен тағам ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
IK
IT'S KATYÆEE5 отзывов
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за обратную связь. Нам очень жаль, что вы столкнулись с плохим самочувствие…
Aruzhan Sandybaeva2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам было очень вкусно. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
TS
Temirlan Serikkaziev2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Temirlan, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Медет Ережепов2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Медет, пікіріңізге рақмет. Тағамның дәмді болып, тез дайындалғаны қуантады. Сапа мен жылдамдықты са…
ҒД
Ғазиз Дауылбай1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Ғазиза,сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Тағамның өте дәмді болғанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
R⠀
Romaa ⠀1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
BK
Beksh Kz2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Барлығы өте жақсы болғанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Janel Kasimjanova3 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что у вас остались положительные впечатления. Будем ждать снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Мовчик♥♥ Берліхан1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что у вас остались приятные впечатления. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Дин 🤍2 отзыва
Кырмызы1 отзыв
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Айбарыс Рымбек1 отзыв
24 декабря 2025, официальный ответ
Айбарыс, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Ұнағанына қуаныштымыз. Бізді таңдағаныңыз үшін алғыс айтамыз. Ізгі ниетпен, Ажар.
М М3 отзыва
24 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем и дальше стараться радовать вкусом и качеством. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Алина ✨4 отзыва
24 декабря 2025, официальный ответ
Алина, благодарим за отзыв. Рады, что бургеры вам понравились и оставили хорошее впечатление. Будем…
Arukaa .2 отзыва
24 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
AD
Adon Duysen1 отзыв