Dämdı
Дарим 1000 дамкоинов за первый заказ
Заказать
НА
Нурхан Амантай
Это заведение готовит очень вкусно особенно новый алматинскии донер тема Еркенур оте мейырымды апай🥰🥰
Батр .
Быстрое обслуживание
ІШ
Іңкәр Шыңғысбек
Дәмді өте күшті кафе он көптеген жаңа тағамдар шығады сабақтан кейін осында ылғый келем дәмді кафесін ұсынам
ИМ
Инкар Мустаханова
Очень классная кафешка🩷
Амина Амангазы
Очень классно вкусно было
Аида Сулимова
Ужас вообще заказала с доставкой 13:30 уже 14:34 мне даже курьер не позвонил что за безобразие 🤦🏼♀️
Mansur Bolatbek
ДХ
Диас Хаджимурат
күшті👍🏻
Диас Каибжанов
Вкусная еда, заказ приготовили быстро, хорошо объяснили меню!
Есбол Сарсенбаев
,👍👍👍👍👍🫶🫶🫶🫶
Dilnaz Musataeva
Өте дәмді👍🏻
24 декабря 2025, официальный ответ
Дильназ,пікіріӊізге рақмет. Жоғары бағалағаныңыз қуантады, сізді әрқашан қуана қарсы аламыз. Ізгі ни…
БА
👍👍👍👍
Рито 🫀
Өте дәмді донер😋
23 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Донердің өте дәмді болғанына қуаныштымыз. Біз әрдайым сапа мен т…
Kuka
четко и вкусно 😍✊🏻🔥🔥🔥
23 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв. Рады, что вам было вкусно. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Damir
Молодцы!
23 декабря 2025, официальный ответ
Damir, спасибо за отзыв. Нам приятно, что вы остались довольны. Будем и дальше стараться радовать ва…
📍 Miras
🔥🔥🔥
Ж
Жалгасхан
Донерлері өте дәмді
23 декабря 2025, официальный ответ
Жалгасхан, пікіріңізге рақмет. Донерлеріміздің дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Танат Асылұлы
Мощ😍😍😍
23 декабря 2025, официальный ответ
Танат, здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
ID
Ilan Dauren
Я купил твистер бул очень вкусный 😋
23 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв. Рады, что твистер вам понравился и был очень вкусным. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Алтын Ибрайымова
Донер дамди екен
14 декабря 2025, официальный ответ
Алтын, рахмет пікіріңізге. Донердің дәмі көңіліңізден шыққаны қуантады, қызметтің де жақсы бағаланға…
Мадина Азатова
23 декабря 2025, официальный ответ
Мадина, здравствуйте, благодарим за отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Kalamkas Asenova
Өте күшті қызмет көрсету сапасыда жақсы
23 декабря 2025, официальный ответ
Kalamkas, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Қызмет көрсету сапасы мен тағам ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
IK
IT'S KATYÆEE
Вкусно, всегда тут ем, изменено: я отравилась, рвёт, живот сильно болит:)
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за обратную связь. Нам очень жаль, что вы столкнулись с плохим самочувствие…
Aruzhan Sandybaeva
очень вкусно😍😍😍
23 декабря 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам было очень вкусно. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
TS
Temirlan Serikkaziev
Дәмді
23 декабря 2025, официальный ответ
Temirlan, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Медет Ережепов
өте дәмді ,жылдам дайын болады келіңіздер
23 декабря 2025, официальный ответ
Медет, пікіріңізге рақмет. Тағамның дәмді болып, тез дайындалғаны қуантады. Сапа мен жылдамдықты са…
ҒД
Ғазиз Дауылбай
Өте дәмді
23 декабря 2025, официальный ответ
Ғазиза,сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Тағамның өте дәмді болғанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
R⠀
Romaa ⠀
Круто
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
BK
Beksh Kz
Өте жақсы
23 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Барлығы өте жақсы болғанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
Janel Kasimjanova
👍👍👍
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что у вас остались положительные впечатления. Будем ждать снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Мовчик♥♥ Берліхан
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что у вас остались приятные впечатления. Будем ждать вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Дин 🤍
Понравилось))
Кырмызы
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Айбарыс Рымбек
Алсандар өкінбисіндер
24 декабря 2025, официальный ответ
Айбарыс, сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Ұнағанына қуаныштымыз. Бізді таңдағаныңыз үшін алғыс айтамыз. Ізгі ниетпен, Ажар.
М М
Вкусно и точка
24 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем и дальше стараться радовать вкусом и качеством. С наилучшими пожеланиями, Ажар.
Алина ✨
Бургеры очень вкусные
24 декабря 2025, официальный ответ
Алина, благодарим за отзыв. Рады, что бургеры вам понравились и оставили хорошее впечатление. Будем…
Arukaa .
дәмді 👍🏼👍🏼
24 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, пікіріңізге рақмет. Дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз. Ізгі ниетпен, Ажар.
AD
Adon Duysen