Liza
Салон красоты
3.2
3.2
Султан Сейткалиев
шаш алуды білмейді не стойел келмендер
айтөре Кайрболатов
шаш алуды білмеймді и 2500тгенгені алып алады мен шашымды шеттерін и устын біраз дегем тақырлап тастады не стойед жігіттер келмейақойындар
Бақыт апай өз ісінің маманы, тамаша мастер!
Асет Ахмеджанов
Мастер 100%
SU
Ser User
Кеше папамыздың шашын алдыруға жібергенбіз, ужасно мүлде шаш алдырмаған адам құсап келді үйге. Сол қалпы, соның өзіне 2500 тенге алыпты, дұрыс ала алмаса неге қабылдайды
Iㅤ
Ilyas ㅤ
Очень плохо стригут, не советую идти.
АЛИХАН Лада 2114
Dilnaz Bikbayeva
Обслуживание 0 не умеет разговаривать с клиентами 0
Н#
Незлыдень ###
Мужской мастер профи, знает свою работу на 5+, Сын только к ней приезжает с другого города.
Serikbol Kainollayev
Стрижка получился отличным , советую приходить! Поправит форму волос под ваш тип лица , отлично знает основу стрижки . Волосы будет держать свою форму долго
ИД
Инди Д
🔥🔥👍🏻супер салон
. .
Шаш алуды мүлдем білмейді,ең нашар шаштараз
SN
Sayan Nurpeisov
Плохо, заставляют ждать людей, а потом говорят что не работают
Perizat Imasheva
Отличные мастера, уют, комфорт