Поиск
Положительные
Отрицательные
rikyobloody .
5 отзывов
Сестренка обучалась летом, очень хорошо подтянули репетиторы сейчас учимся на отлично 👍
Ali ?
1 отзыв
С удовольствием посещал данный репетиторский центр. Процветания вам
lina :)
7 отзывов
писала им по поводу математики, написали только цену. подробностей нету🙂 потом, спросила у них сертификат их репетитора, гарантию там типо, в ответ получила «игнор» ужас кароче
Zhamila Zarykhan
2 отзыва
Мен бұл жерге барып жүргеніме 3 айдың көлеміндей болды.Мен ҰБТ-ға дайындық ретінде екі бейіндік пәнім бойынша барып жүрмін.Менің тандауым қазақ тілі және қазақ әдебиеті.Бұл екі пән бойынша менің репетиторым Эльмира Берікжанқызы.🫶🏻Эльмира мұғалім өте керемет және сабақты жақсы түсіндіреді🫰🏻.Осы кісінің арқасында қазіргі танда пробныйдан 109 баллға жетіп отырмын😍Алдағы уақытта осында оқып,дамып жоғары балл жинаймын деп ойлаймын.Өте керемет орталық👍🏻🫶🏻
dako Sdmfrt
6 отзывов
Елмира Мен Жулдыз мугалым очень хорошие преподаватели, набрала хороший балл ент, требовательные , терпеливые , от имени их любимой ученицы Дайаны😻🫶
Aruzhan Toqaeva
4 отзыва
Менің Елмира мұғалімге рахмет айтамын. Ең бірінші бауырымды оқыттым, сабағы жақсарып деңгейі көтерілді. қазір қызымды апарып жүрмін, үй тапсырмасын барлығын жақсы түсініп алады. Елмира мұғалім білікті маман.
Заринка Каирлыкова
8 отзывов
Өте жақсы білім орыны менің ұлым барады, мұғалімдеріне рахмет үлкен осындай сапалы білім беріп жатқандарыңызга әрине ең ерекше білім берушісі- Эльмира апайына үлке алғысымды білдіремін, еңбегіңіздің жемісін көре беріңіз🥰❤️
АС
Айдана Сериккали
2 отзыва
Мектепте балам оқиды. Білім деңгейі керемет👍🏻Елмира мұғалім ұлымның сабаққа деген ынтасын аша білді,білікті ұстаз.
Гл
Городская легенда
12 отзывов
Мұғалімдері вежливый, Елмира деген мұғалім прям комфортная, білім сапасы жоғары👍🏻 Советую!
НА
Нурат Абишев
2 отзыва
Сапалы білім. Мамандары жақсы жұмыс істейді
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности