Toqtamys
Детский реабилитационный центр
ТОО Toqtamys
Aidana Serikhanova
Өте жақсы жер!👍🏼 Персонал өте керемет! Біз бармаған специалист болсала амандасып жүреді. Бөлек алғысымды қызыма массаж жасаған апасы Ирина Викторовнаға және физио кабинеттегі Арайлымға және Ақбиелге рахметімді айтқым келеді👍🏼 Өз істерінің мамандары🔥 2 курсқа жақында келеміз☺️
9 посещений
Zhadyra Zhanguttina
Тоқтамыстың бассейнға отзыв жазғым келіп тұр. Мадина ханымға админестраторға өте сыпайы, адамның көнілін тауып, балалармен де жақсы жұмыс жасайды Ерекше Инструктор Арманға Назардың көнілін тауып, бәр труктарды жасатады қиын болса да, біз осы уақытқа дейін басқа тренирларда болдық, но Арманда барғалы басында жылайды сойын кетерде кеткісі келмейді🥰
ЖК
Жанека К
Представляете, вы идете в медицинское учреждение, чтобы помочь своему ребенку. А владельцы клиники, согласно опубликованным постам в соц сетях их взрослыми детьми, считают, что дети с ДЦП рождаются в связи с половыми связями до брака. В оригинале написано на казахском языке, звучит еще более грубо и жестко, чем на русском. Там бедных родителей детей с ДЦП практически в грехопадении обвиняют. Скрины прикладываю ниже.
Albina Askarbekova
Toqtamys балалар орталығы маған ұнады іші таза бәрі жақсы Физио терапия ұнады барлығын түсіндіріп қыздар Қыздарға алғысым шексіз Жылы жүзбен қарсалып алады ЛФК Медет инструктр ғада рахмет Келесі курста тағыда келеміз 🔥🔥🔥
Гулнур Кажыбекова
Тоқтамыс балаларды сауықтыру орталығына алғысым шексіз.Қызметкерлер мейірімді,іші таза,бар комфорт жасалынған.Баламды ЭЭГ-ға түсіруге апарғанмын.Медсестра Рақымбек Амина алғысым шексіз.Құрбым секілді қарым-қатынас көрсетіп,балам екеумізге еш қысылмай,жайлы отыруға мүмкіндік жасады.Мен ешқашан бұндай мейірімді,ақ көңіл қызметкерлер көрмеппін. Амина ханым жұмысыңыз жүре берсін! Көп-көп рақмет 😘
AB
Aydana Baltabek
Ирина Викторовнаға рахмет өзі ісінің маманы , ұлыма массаж жасап жақсы нәтиже көрсетті улкен рахметімді айтам
7 посещений
Ирина Орлова
Самая хорошая поликлиника для детей и взрослых желаю всего самого наилучшего и побольше пациентов 😘😘😘😘😘
perizat sovetkazina
Огромная благодарность инструктору Алтынай Ержанкызы 🌸 Массаж был просто шикарный — после сеанса почувствовала лёгкость и полное расслабление. Очень приятная атмосфера и золотые руки!
Айгерим Аскар
Большое спасибо Шихаревой Ирине Викторовне за профессионализм🙏🏻. Мы с сыном получили курс массажа , и я как мама осталась очень довольна☺️. Очень понравилась что к деткам относится трепетно и находит подход. Очень было грустно когда сегодня уходили закончив курс массажа , очень приятная и отзывчивая женщина. Огромное Вам спасибо 🫶. Так же спасибо персоналу у входа и гардеробщице , за 10 дней увидели только отзывчивость и доброту 😇
Анар Нургалиева
Мой сын с диагнозом ходит к Арману в бассейн всего за 2мес он научился его плавать . Он слушает его команды , Арману большая благодарность . Спасибо Аяжан подскажет, запишет .
БА
Балауса Адильханова
Балам 4 айынан бастап осы орталықта Арман ағаға бассейнге барады. Баламен жұмыс жасауы, өз ісінің шебері екені бірінші сабақтан білініп тұрды😍💯. Және де админ Аяжан, өте сыпайы, барлық сұрақтарымызға кез-келген уақытта жауап беріп , көмек көрсетуде. Орталыққа және Арман аға мен Аяжан Апайымызға алғыс білдіреміз 😍💐
Дана Исакова
Барлығы жақсы келесі жолы тағы баламды алып келемін
9 посещений
Асель Кабирова
Ходили на укрепляющий массаж к Ирине Викторовне. Большое спасибо ей за прекрасную работу!!!!
RT
Ratmir Tursunbaev
Реабилитациялық орталық жақсы әсер қалдырды. Мұнда білікті әрі қамқор мамандар жұмыс істейді, олар әр адамға жеке көңіл бөледі. Жағдайы қолайлы, ортасы тыныш. Емдеу және оңалту бағдарламалары денсаулықты қалпына келтіруге көмектеседі. Бұл орталық толыққанды өмірге қайта оралуға мүмкіндік береді. Физиотерапия кабинеті ұнады. Мұнда таза әрі жайлы жағдай жасалған. Мамандар өз ісін жақсы біледі, емдеу рәсімдерін мұқият өткізеді. Процедуралар денсаулықты жақсартуға көмектесті, әсері сезіледі.Гүлжан Жанарбекова пен Ақпийіл Аманқызына көп көп рахмет👍
Алёна Панькова
Хочу выразить огромную благодарность нашему инструктору по массажу Бақытжану Мейрамбекұлы. Прошли 3 курса по 10 дней, и результат превзошёл все ожидания. Очень внимательный, профессиональный специалист, сразу нашёл подход к ребёнку. Видно, что работает с душой и большим опытом. Мы остались в полном восторге и с уверенностью можем рекомендовать его другим родителям. Первый раз когда мы пришли, мой сынок еще не умел ползать, а сейчас уже делает первые шаги и все благодаря ему🫶🏻
6 посещений
ЖК
Жадыра Кенесбекова
Тоқтамыс балалар реабилитациялық орталығында алғыс айтамын. Соның ішінде ЭЭГ маманы Амина Даниярқызына рахметімді айтамын. Мамандарғада алғысым шексіз. Еңбектеріңіз жаңа берсін. Биік белестерден көріне беріңіздер. Отбасыларыңызға амандық тілеймін
ЛА
Лаура Айтуганова
Спасибо коликтиву клиники Токтамыс особенно Райгуль апай всегда вежливая все подскажет что не понятно ))))) очень приятная женщина.
ГИ
Гулжан Идришева
Тілек Бекенұлы ең жақсы дәрежелі білімді өз жұмысын жақсы атқаратын инструктор. Тілек Бекенұлы көңілім толады қызым Айханым нәтиже жақсы болды. Алла разы болсын. Тек денсаулық тілеймін. Әлі де үміт үзбеймін.
ДЖ
Дайана Жакупова
ЛФК маманы - Алтынайға алғысым шексіз! Кәсіби біліктілігіңіз және мейірімді қарым-қатынасыңыз үшін үлкен рахмет!👍🏼
ВП
Вероника Поспелова
Отличный реабилитационный центр
RT
Rollan Toctanqali
СМТ дағы Аяжан апай мен Ақпейіл екеуі жұмыстарының жақсы істейді бір мін жоқ 😅😅
Ulpan Orazkhanova
Тоқтамыс ұжымана үлкен рахмет. Әсіресе Байдалинов Тілек Бекенұлына 10 күндік массажда 2 айлық қызым басын тік көтеріп аунауға тырысады қолы жеңіл өз ісінін маманы жұмысын керемет атқарады👏🏻
Назира Сабитова
Токтамыс ұжымына үлкен рахмет. Балам жүріп кетті. Сөйлеумен жұмыс жасап жатырмыз. Қызметкерлер жұмыстарын шын ықыласымен жасайды, балаларға жақсы қарайды. Токтамыс номер 1 в нашем городе👍🏻
7 посещений
Aidans Sarbasova
«Тоқтамыс» оңалту орталығына алғысым шексіз!!! Алғысымды ЛФК-дағы Даурен мырзаға рахмет!!!🙏🤲🏻Алла тағалам разы болсын!✨🤲🏻 Турсунбек Адэлинадан үлкен Алғыс білдіреміз! Көркейіп, өсіп, өне беріңіздер! Даурен мырзаға шексіз алғысымызды айтамыз!!!! Хочу поблагодарить реабилитационный центр «Токтамыс»!!! особое благодарность хочу выразить Даурену который на ЛФК! Пожелать ему крепкого здоровья, успехов в работе!!! От девочки Турсунбек Адэлин. Доча у русскоговорящая, стеснительная, Даурен нашел общий язык, показывал все упражнения и действия ну понятно в языке! Спасибо большое нашей доче стало лучше!!!!
𝒪𝓇𝓎𝓃𝒷𝒶𝓎𝑒𝓋𝒶_𝓃 .
Шыңғыс — бассейндегі лучи тренері🤍
Меруерт Капшова
Алтынайға үлкен алғысымды білдіремін 🤍 Балама жаттығу жасап, аз уақыттың ішінде жақсы нәтиже көрдік ✨ Әр сабаққа жауапкершілікпен қарап, бар ықыласымен жұмыс жасайды 💫 Алтынайдың кеңесімен 1 курс пен 2 курстың арасында үйреткен барлық жаттығуларды үйде күнделікті үзбей жасап отырдық 🙌 Үйде де тоқтатпай, тұрақты түрде жалғастырдық Соның нәтижесінде осындай жақсы өзгерістерге жеттік 🤍 Бар ықыласыңызбен көмектесіп, жасаған жаттығуларыңыз бен пайдалы кеңестеріңіз үшін үлкен рақмет! 🌷
Айдана Боранбековна
Тоқтамыс ЭЭГ Даниярқызы Аминаға Үлкен алғыз Рахметімді білдіремін☺️ Деніңіз саулық,Жұмысыңызға табыс, жұмысыңыздың жемісін көріңіз! Қолыңыз жеңіл💕 болсын Жолыңыз ашық болсын 🙏🏻❤️❤️❤️❤️
ZD
Zhanymkhanova Diana
Бассейннан трейнер Арман 💯 4 айлык баламмен жаксы жумыс истеди 👌
MK
Malli Kassym
Жақсы орталық. Орталықта жағдай жасалынған!👍🏻 Қызыма массаж алдық. Результат керемет болды. Массажист-Ержан қызы Алтынай! Сіздерге де кеңес беремін!💯
ТА
Тогжан Абдилдабек
Регистратура кыздарына Айым Кайраткызы мен Айдана көп рахмет !!жұмыстарына тыянақты өз ісінің мамандары.
Nadeka 🐥
Хочу выразить благодарность девушкам из регистратуры — Айым и Айдане. Всегда вежливые, внимательные и доброжелательные. Благодаря их профессионализму и теплому отношению, посещение становится максимально комфортным.
Асель Байбурова
Спасибо реабилитационному центру Токтамыс, Вы делаете благое дело🙏🏼✊🏻 большое спасибо Ернур Николаевичу профессионал своего дела, сразу видит и чувствует над чем необходимо работать с малышом🤌🏻😊 Тренер Алтынай очень приятная и доброжелательная с детками очень чуткая, после 10-дневного курса мой малыш начал ползать на четвереньках и уже за ним не угнаться, тренер по плаванию Шынгыс лишь благодарность😊😁 большая благодарность Вашему всему персоналу и процветания 👏😁
Назгуль Газизова
Орталыққа бірінші рет баруымыз! На результат жұмыс жасайтын орталық екен👍 Риза болдық! Әсіресе ЛФК тренері Тілек Бекенұлына, психолог Еркежан Ерланқызына, логопед дефектолог Ақбота Қуанышқызына және монтессори, эрготерапиядағы қыздарға, Физиокабинеттегі апайларға алғысымыз шексіз! Өз жұмыстарына тиянақты, жұмыстарын жақсы білетін мамандар👍🔥🔥🔥
Алина Асхатовна
Хотим поблагодарить инструктора ЛФК - Айболсына, а так же психолога Еркежан Ерланқызы! Профессионалы своего дела👍 Всегда находят индивидуальный подход к каждому ребенку🤗
6 посещений
Надира Кайраткызы
Записались на 5 часов к кардиологу , приходим а тут живая очередь. Вы когда нибудь видели что на платной основе была живая очередь? Прождали час , на регистратуре все глазами хлопают ничего не знают
Гульназ Рымканкызы
Токтамыс ужымына алгысым шексиз Ирина Викторовнага Рахмет оз маман иесы екены биленеды результат бар Жане Казир тагы да массажды отип журмыз бакытжан Мейрамбекулына Рахмет баламен жумыс жасаганы унады оте сипайы кисы баламен подхоты жаксы барлыктарынызга советую
Анеля Амешова
Салеметсиздер ме , Бакытжан Мейрамбекулына алгыс айткым келып тур . Балага деген подходы оте унады . 10 кунде жаксы результат корсетты . Балам 8 ай келген куннен жагалап бастады . Жумысыныздын жемысын коре берыныз!
БС
Балгын Саметеева
Мен тоқтамыс клиникасына және сондағф балалар массажисты Бақытжан Мейрамғалиұлына алғысымды , рақметімді айтамын! Сондай білікті, сыпайы ең бастысы баламен қарым-қатынасы өте жақсы! Өз жұмысын жақсы көретін маман екені көрініп тұр!👍👍👍👍
AKPEIIL IBAKOBA
Тоқтамыс оңалту орталығына алғысымыз шексіз. Бірінші рет келіп тұрмыз барлық сотрудниктер жылы қабақ танытып, баламен жақсы тіл табысады, ЛФК инструкторларыда өз істерінің шеберлері, Логопед, Эрготерапия да жұмыс істейтін қыздар өте күшті баламен жақсы тіл табысып жақсы жұмыс атқарады барлығы ұнады рахмеет🫶🏻💯💯💯💯💯💯
Амина Кумарова
Очень нравится реабилитационный центр. Самый лучший в городе. Персонал отзывчивый, добрые , приятные. Легко находят общий язык с детьми. Через пару занятий можно увидеть результат
MZ
Moldir Zhanabaeva
Тоқтамыс ұжымы сіздерге алғысым шексіз,психолог маманы Еркежан ,лфк мамандары Айболсын,Медет ,Нұрсұлтан,Тілек тб мамандар,эрготерапефт,мантесори ,дефектолог өз істерінің білікті мамандары,ұлым АбдуРаһман Айбарысты екінші мәрте акеліп жүрмін көптеген жетістіктерін көріп жатрмыз,Алла разы болсын ,Тоқтамыс ұжымы өрлей беріңіздер біз секілді ерекше балалардың аналарынан алғысқа бөленіп өрлеп өсе беріңіздер,сіздерге келген ботақандар шипасын алып қуанып жүрмін😘😘😘
Gulnaz N
Алтынай Ержанқызы мықты маман иесі🔥🔥🔥 Алғысым шексіз Советую всем к ней
Nargiz Amangeldinova
Алтынай Ержанқызына үлкен алғысымды айтқым келеді. Нағыз өз ісінің маманы👍🏻
Нурай Максатовна
Все хорошо, но плохо что придется ждать часами свой очередь Хоть и пришли с талоном, а это с ребенком самое неудоюное. И нету условии для матерей кормящих (комната для кормление)
Валерия 💜
Ходили на курс массаж+ лфк 10 дней Дружелюбный персонал Ребёнок освоил навык сидеть без опоры ,стоять уверенно,уверенно делает шаги у опоры Большая благодарность Инструктор Бақытжан Мейрамбекұлы специалист своего дела, нашёл подход к ребёнку
Дильназ Төртбай
В Тоқтамыс мы пришли с дисплазией, гипертонус, не мог переворачиваться, поднимать голову. Хочу поблагодарить Перизат Ерболовну за отличный результат👍 Сын сейчас уже держит голову и переворачивается🥰
БА
Балжан Абакова
В течение 2х лет проходим реабилитацию в данном МУ, в год 4-5 раз посещаем, тренер ЛФК Алтынай такая умничка, строга но в то же время внимательна к ребенку, за последние 3 реабилитации которые мы проходим у нее результат вижу четкий. Очень дисциплинированно и ответственно относится к своей работе. От мамы Саи 😘
Арай Сейтжанова
Сегодня у нас был крайний день нашего занятия , после небольшой передышки , обязательно вернемся ) . Спасибо нашему тренеру Ерболу за то , что помогает достигать новых высот! С вами мы растем и совершенствуемся! 🙏🎉🫶
УУ
Улжан Увалиева
Все супер,все чисто ,работают профессионалы ,но вот с административным персоналом беда ,нет ответственного администратора,дозвониться невозможно,отвечают в ватсапе долго,сейчас 21 век все электронно ,не уведомляют ,персонал ответственные за коммуникацию и обслуживание полнейший 0,больше к вам не придем ,пойдем в другое место.4 звезды только за специалистов которые работают с детьми ставлю,0 звезд обслуживающему персоналу.
Молдир Макымбаева
Добрый день ! Хочу выразить благодарность реабилитационной поликлинике Токтамыс и особенно сотрудникам бассейна. Мой сын (5 лет, с диагнозом РАС) посещает здесь водные занятия. С первого же дня мы почувствовали доброжелательное и чуткое отношение. Инструктор Шынгыс умеет найти подход даже к детям с особыми потребностями, помогает адаптироваться и чувствовать себя в безопасности.За время занятий сын стал спокойнее, с удовольствием идёт в бассейн, не боится воды. Мы замечаем положительную динамику, и это большая заслуга специалистов. Огромное спасибо всем за ваш труд, профессионализм и доброе сердце! Такие места очень важны для нас.