Достар
Кафе
4.1
4.1
А Б
Самый беспонтовый кафе уних там не надо кушать порции маленькие лагман тесто вообще нету там одни лук и перец худщая еда не советую кушать
РБ
Рашид Бальов
Самое безпонтовое кафе.Еда самое невкусное.Обслуживание ноль.Админ и хозяйка в одном лице научитесь общаться с людьми. Мы не в долг у вас берём.
A
Ayan
Бурын жаксы болган Каз плов заказ бердим галима куришет Деген атымен жок сорпа тож ет атымен жок бурынгы повырларды кайтарындар экономя жасайм деп клиентер Ден айрласындар 1700 плов алганша ети жок обычный рис алган жаксыгой
Тамақтары дәмді керемет,жақсы обслуживает.Жолдын бойы тоқтауға ыңғайлы
ДБ
Данагул Бұқара
Табылғанына рахмет семейде таңертең кафе табу қиын екен
Ержан
ЖО
Женис Оразгалиев
Очень вкусно советую
Aigerim Kenesova
ужасное обслуживание грубый қыздар, не советую
ЖК
Жанна Керимкулова