Наруто
Мини-центр
ТОО Наруто
Aisulu Stahanova
Тәрбиеші Жадыра Маулетханқызы сол кісге 3ай дай бардық өте керемет кісі балам тез үйреніп кетті Баланың тез үйренуі апайларына байлынысты деп ойлайымын Ал басышылқа келетін болсақ бір түрлі адамдар еспепші апай кішкене дөрекілік көрсеті
АХ
Айым Хамитова
Работники много что скрывают, ррдители проверьте их что они готовят для детей и чем их кормят!ну точно не по меню которые они красиво расписывают!
A
Aigerim
Неше жастан?
НМ
Нурлан Мукажанов
Өте нашар балабақша,балаларды далаға мүлдем шығармайды ішінде ауа жетпейді сол себепті терезені ашады да сосын балаларға суық тиеді.Қазақ тобында бір Малика деген тәрбиеші бар өте нашар тәрбиеші,ол кісінің өзіне тәрбиеші керек.Кішкентай балалармен ерегесіп істейді бәр нәрсені.Адамдығынан НАДАН дығы басым қысқасын айтқанда мен мүлдем түсінбеймін қалай осындай кісіні жұмысқа алуға болады.
Осы садикке қызым барған еді,өте нашар садик.Қызымды ерте алып кеттіп отырғанда нянялардын балаларға қалай айғалап жұлқып жатқанын өз көзіммен 3-4 рет байқадым…Балаларды далаға шығармайды таңнан кешке дейін бір бөлменін ішіне қамап отырғызып қояды..Балалармен дұрыс жұмыс жасамайды..Бұл садикке беріп қажет емес
Anelya Alimova
воспитатели желают лучшего, в саду пахнет плесенью, ребенок из за этого часто болел
Хочу оставить отзыв о неприятной ситуации. К сожалению, при общении с заведующей по телефону столкнулась с грубостью и неприязненным тоном. Вопрос, с которым я обращалась, был важен для меня как для родителя, но, вместо конструктивного диалога, я получила раздражённые ответы и пренебрежительное отношение. Считаю, что в учреждении, где работают с детьми и родителями, недопустимо подобное поведение. Надеюсь, руководство пересмотрит подход к общению с семьями воспитанников и примет меры для улучшения сервиса.
МН
Меруерт Нигматуллаевна
Басқа қаладан ауысып келген едік, орын болған сон осы садике берген едім, орыс топтағы Лаура апайға үлкен рақмет қызым орысша сөйлемеседе жақсы қарады, қазақ топқа ауысқалы қызым садике барғысы келмеді, сүйтсем Күміскүл деген апай өте нашар екен.
Абылай Әміртегі
Әп бәрекелді тамаша керемет жерде орналасқан бала бақша!!! Бұл жерде менің жиенім барып тұрады. Тәрбиешілер де жақсы өз ісінің білікті мамандары))) істеріңізге сәттілік тілеймін. Тек жақсылық болсын.
Отвратительные работники
Серикбек Кикимов
Племяш ходил около 3 месяцев. Даже теневое джутсу не смог выучить...
💋 💋
Ходила дочка пару лет назад. Я не знаю работает ли там еще Динара Болатовна (воспитатель) и Наталья Николаевна (нянечка), но это просто комбо супервнимательных и добрых людей, по отношению к детям. Моя дочь очень их любила) Но администрация садика крайне странная. Освещение в группах было слабое, организация праздников ложилась на плечи родителей, такое ощущение, что на всём экономили