Алтын орда
Бейбіт Шумаков
Даза,әдемі
РН
Райхангуль Нуркежанова
Катым тусирдик. 10 шт казы апардык. Писирип бергенде 9 шт акеп берди. Администратор бастыктын номерин бермей койды. Нам не жалко, просто знайте, что там воруют!
naz🤍 .
adlet yerezhepbayev
Вкусно
ИГ
Инкар Галимова
Тамағы жақсы, бірақ іші ескі, баяғыда солай болған, ауыстыру қажет шығар, караоке мен ән айту мүмкін емес, текст көрінбейді
Дамир Мусатаев
Да отличное приложение
З
ЗайкиЛюбознайки
Вкусная кухня
Алексей Осколков
Обслуживание в бильярде(vip) плохое,то что должно работать не работает
Asyl Amanbekov
Администраторша очень грубая, обслуживание очень плохая, по кухне все не вкусно, музыка микрофоны не работают.
Алинур Толеугазина
Айша деген официантка өте пысық екен, молодец, обслуживание супер🤩 администраторларға рахмет қатты көмектесті
love
Қатымда күріштен бәр таныстарым құсып ,іштері ауырып қалды,түрі әдемі бірақ жасалуы өте лас .Арнайы сараптамашыларға жүгініп нәтижесін алғанда күрішті ашыған сорпаға дайындағанын білдік .24 дастархан адамның жартысы ауруханаға жүгінді . Бұндай жағдайлардын көп орналып жатқанын енді біліп жатырмын осы Алтын Орда мейрамхансында. Бұл өте ұят жағдай . Даяшылары жақсы жұмыс істейді оларға рахмет. Караокесінде тамақтар дәмді .Даяшыларда өз міндеттерін жақсы атқарады .
Г…
Галия ….
30.07.2025г. Анамыздың асын бердік, қызмет көрсету сапасы өте төмен, құран оқылып жатыр, Алтын Орда қызметкерлері, есіктің артында, асхана жағында қатты шулады, 1-ші әйелдер отырды, ер адамдар зират басынан келгенше, әйелдер тұрып кеткеннен кейін дастарханды жинастырып жүрген даяшы қыздар шу-шу етіп, бір-біріне қатты ей-ой,- деп айқайлады, 2-ші поток ер адамдар дастарханға отырды, дастархандары сүртілмеген, жинастырылмаған, пловтары ашып кеткен, асқа келген адамдардың астан кейін көбінің іштері ауырды, басқа қаладан асқа келген адамдардың үйлеріне жеткенге дейін, жол бойы іштері ауырған, басында құйған шайлары жақсы болып, аяғында шайлары өте нашар болды, артынан естіп жатырмыз, біз сияқты ас берген адамдардың асқа келген адамдары тамақтан уланып ауруханадан бір-ақ шыққан, Алтын орда иесі, әкімшілігі енді сіздерде ешқандай іс-шараларымызды жасамаймыз, қанша рет іс-шараларымызды жасағанбыз
Yurta 666
Администратор просто берет и ест нашу еду,а ещё пукает на лицо гостям ужас!!
ЖЖ
Жа Жа
Толстая администраторша грубая
Ануар Адильшенов
Как будто бир карызга обслуживать етваткандай
Куат Блялов
Грязно и не вкусно
NO
Nurgul Omargazina
Алтын орда мейрамханасында 15.06.25ж 40-күндік асқа барған адамдардың бәрінде отравление (астан ұшынып)болып ауырып жатыр кухня жақ-ет пісіретін аспазшыларыңызды қолға алыңыздар.
Мы проводили Қатым все разместились и всем было комфортно
SS
Ssssss Ssssss
Тамаша Оте катты унады
A
Abzhan
В бильярдной ужасное обслуживание. Стоишь в очереди. Своих знакомых пропускают. Персонал ужасный
T -Lan
Прекрасное место
Берик Ибраимов
Біз приречныйдан келіп демалдық осы мейрамханада, Жана жылдық кеш өте жоғары денгейде өтті
Alim Alem
Мы гуляли 25 числа.Нам все понравилось Ведущий огонь просто нет слов!, кухня обслуживание высший уровень. Огромное спасибо администрации!
Мистер Смит🎄 Inst: Mr.smit.yo
Я уже был здесь и могу посоветовать: если вы заказываете стол в вип-зале, лучше сразу оплатить счёт. В некоторых ресторанах, как и здесь, цены выше, если вы заказываете алкогольные напитки, поэтому лучше не откладывать оплату. А то будет корааа🤣
Erhan B.
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
zharas rustemovich
Оценка очень плохая второй этаж особенно бильярд не принимает даже нас очень грубы официанты просто очень грубо даже ноль баллов не заслуживает это полный пак
КЕ
Куаныш Еркинбек
Персонал огорчил затем ушли не хотели уже сидеть
Azhar Ruslankyzy
Обслуживание классное
MM
M M
Билярд тема
Асель 🌷
Тамақтары дәмді, болсын болды. Қала бойынша ең дәмді шашлыктардың бірі. Достармен отырып караоке айтуға болатын жер. Сервис жақсы қызмет көрсетеді. Тек іші күңгірт сиякты көрінді
Елеусиз Казезов
3 с натяжкой Кухня очень вкусная, но репертуар караоке очень скуден, были разочарованы. Что уж говорить о новых песнях, даже старых многих нет☹️
ЖС
Жағыпар Сәдібеков
Вкусная кухня👍👍👍
M
MtwoK
Справляли день рождения, нам очень понравилось еда вкусная сытная порций большие, сервис отличный вежливый персонал
ЕО
Ержан Омаров
Обслуживание в караоке баре было хорошее, еда вкусная, но нет песен хитов 23 года. Макс который просто ставит старые песни и работает по правилам как он сказал ПДД. У него нет обновления песен, что петь , что танцевать. Я думаю надо подстроиться под возраст в зале и отрабатывать свое, что бы посетители были довольны. Три с натяжкой ради кухни и официантов работавших на 13.01.24 года. Думаю там можно хорошо поесть, но не в караоке.
Ерасыл Шайдоллаев
Dj жұмыстан шығарып жіберіңдер, вкусы жок
OM
Ozzi Mozzi
Сервис очень хороший. Официанты вежливые.Шашлыки и горячие блюда вкусные. Но помещение внутри мрачноватое, интерьер дизайн такой видимо задуман.
Aisultan
RR
Rustam RR
Отличное место
mr leemoon
Вкусно? - Да Обслуживание на высоте Если Вам нравится моя фоточка, то нужно скорее идти туда и пробовать
MB
M B
Персонал, огорчил.
Ернат Базарбаев
Очень вкусная кухня! Персонал умеют работать с людьми! Шашлыки очень сочные вкусные ! Заказ приносят быстро ! Атмосферу приятная ! Караоке огонь