Erudit group
Образовательный центр
Макпал Аккаунт
Хотелось бы выразить огромную благодарность учителю Жанне К.за ее чуткое внимание к детям, профессионализм, учитель с большой буквы,за такой маленький период моя доча ее доча очень сильно полюбила!!!
ДБ
Дана Бекеева
Ходим в группу продленного дня Очень нравиться Жанна учитель очень грамотная есть хорошие результаты рядом с домам Всё нравится для многодетных скидки👍
НҚ
Набира Қабыл
Цемпосолек кентіндегі Ерудит продленкасын шын жүректен ұсынамын. Мұғалімдері өте білікті, әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Сабақтар түсінікті, жүйелі өтеді, нәтижесі де байқалады. Баланың білімге деген қызығушылығы артады. Баламды осы оқу орталығынабергеніме өте қуаныштымын. Мұғалімдер жауапкершілігі жоғары, түсіндіруі жеңіл әрі қызықты. Қысқа уақыттың ішінде жақсы нәтиже көрдік. Шілденің 1 нен бастап осы орталыққа баламды берген болатынмын, басында балам сөздерді дұрыс қосып оқи алмайтын еді, кейіннен Жанар Қадырбаевнаның арқасында балам жақсы көрсеткіш көрсетті. Ол жерде тек білім жағы ғана емес сонымен қоса оқушының жеке дағдысына, баланың моторикасын дамытуға да көп көңіл бөлінеді. Және бұл жерде әр мерекелер, оқушылардың туған күндері ерекше атап өтіледі.Осындай керемет еңбек үшін алғыс айтамын!
ЕЛ
Екатерина Лавренюк
Дочка ходит в группу продленного дня на цемпоселке, очень довольна специалистом. Облегчили жизнь мне и ребёнку, рекомендую.
22 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы очень рады, что вам и вашей дочери нравится в нашем Образоват…
Айнур Алиханкызы
Еуродит центрге өте ризамын әсіресе Ардақ Қуанышқызымен Нұрай ханым(география пәні)баламның бжб және тжб бағаларынан жақсы нәтижеге жеткізді,еңбектеріңіз жана берсін
ВР
Веселый Роджер
Отличные специалисты
22 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим за высокую оценку! Нам очень приятно, что вы отметили профессионализм наших сотрудников…
Толганай Толганай
Салеметсиздерме! Отзывка карап баламды акелген едим 8:30 дан 12:30 га дин уакытка. Биринши куни 8:30 да акелген едим Математика пани Мугалим келип 9 га таман есик ашты. Екинши рет байкап жатырмын уакыттан ертерек баламды кайтаруга асыгама тусинбедим. 4 сагат окуга акша толеп отыомыз емеспе. Перекус печенья сок 2 кунге деп акелед екен маркермен балам доскага сызса Математика пани Мугалим уйинен маркер акел деп айтыпты. Ол киси арасында звондап озиме урсып балан ештеме билмид окытпайм дегени бар. Мектеп емес орталыкка билим алсын Мугалим тусиндирсин деп жиберип отырмызгой олай шыдамы жетпесе Мугалим неге озин кинап жур. Балам барин билсе бермитин едимгой.
Сымбат Байбак
Маған ұнады. Мен Турапова Алина мұғалімде оқыдым. Өте керемет түсіндіреді, сабақты қызықты әрі көңілді өткізеді😍😍😍🔥🔥
ЗТ
Зухра Темиржанова
Erudit білім орталығына, түрік тілі оқытушысы Жанна Бақытжановнаға алғысым шексіз❤️ Түрік тілін жетік менгеруге мүмкіндік беріп, білім бергендерінізге рахмет. Қазір түрікше емін еркін сөйлей алатындай деңгейге жеткеніме өте қуаныштымын.. Teşekkür ederim❤️🌹
Madin .
Специалисты своего дела, с хорошим опытом
ЖМ
Жансая Мурат
Посетила образовательный центр для записи и консультации. Все очень понравилось! Администратор была очень вежлива, подробно ответила на все мои вопросы и помогла определиться. Осталось только положительные впечатления
Бахаргул Назарбек
Семейдегі результатқа жұмыс жасайтын ең үздік орталық😍
MS
M.N Semey2024
Өте керемет орталық. Білімдері жоғары деңгейге сай
15 мая 2024, официальный ответ
Саламатсызба, пікірінизге рахмет, біз сізді қайтадан көруге қуаныштымыз.
NYC Tsenter
Дидар Ауесхановна очень грамотный преподаватель,не первый год к ней ходим!
ZA
Zhandos Akishov
Өте тамаша орталық, балаларыңыздын деңгейін көтеремін десеңіздер керемет орталық, мұғалімдері білімді
29 января 2024, официальный ответ
Саламатсызба, пікірінизге рахмет, біз сізді қайтадан көруге қуаныштымыз.
Мистер Смит🎄 Inst: Mr.smit.yo
Всё замечательно.