Bu-Su
Хароший
Aiik _____
Мна 2 жубайды кргызбеныздер персед🚨
Айгерим Куатовна
Баня таза, бірақ өте тар, шомылатын жері вообще тар! Пары слишком қатты. Дұрыс түсе алмайсын
Бекжан Касымхан
Өте керемет баня маган унады
Мадияр Такежанов
баня супер бассейн тоже
KT
Kushtar Turebekova
Тазасы таза болды , бірақ суық
ДТ
Диана Тлесова
Парная отличная 👍👍
ЕЕ
Ержан Есполатов
Отзыв от реального человека который там был не фэйк, ездил не раз с семьёй, все было отлично, баня чистая, уютная, персонал отличный, как по мне баня отличная, пар кстати понравился жара.
ЛМ
Жаксы керемет
Актоты Султанаевна
Пары ыстық, жалпы жаксы
Алеке Асеке
Мына жердегі пікірлердің бәрі өтірік немесе өздерінің адамдары жазған, бүгін бардық жанұямен түскен құрлы болған жоқпыз, тамақ жоқ, іші тар бір адамдық қана, душ 1-еу ғана қалған 4-адам кезекте тұрады, ремонты өте арзан құралдардан жасалған, есіктері жабылмайды, крандары да дұрыс істемейді, сағаты 4-мың. Семей қаласындағы ең нашар монша, барсаңдар өкінішпен қайтасыңдар, шашылық тек тауық мен утка етінен қана дит и то жоқ, моншалары шлакоблоктан салынған, берген задатокті де айтқылары келмей естеріне әзер түсірдім, кеңес бермеймін...
Айнур Аскаргазиева
Таза, ынгайлы, кушти монша👍 баламен самое то👍
AT
Aibek Tleubek
Монша өте тамаша екен, летник бари ынгайлы қарапайым жасалған , шашлыктары қолжетімді дәмді екен. ПАР КЕРЕМЕТ
АЕ
Акерке Еркінкызы
Оте таза жаксы баня👍🏻 обслуживание на высшем уровне 👍🏻
AsselTokhtar D
Очень чистая баня, подходит для семей с детьми, ну и для всех)) Персонал отличный. Все понравилось! Советую всем.
Дидар Тунгишбаев
Новая, чистая и уютная семейная баня!👍👍👍
СО
Сауле Омарова
Кушти баня🫶 уровень 10000000%
Меруерт Болаткызы
Баня чистая, свежий ремонт, адекватные цены.👍👍👍
Асет Кенжебаев
Хорошая новая баня с приятным и отзывчивым персоналом👍
a
a.atabaeva
Добрый день! Посещали баню Бу-су с семьей. Были очень довольны. Хороший пар, сервис, в бане чистота. Буду советовать своим знакомым и родным.
Молдир Мукашева
Баня отличная, были с компанией. Обо всем договорились по телефону что как и зачем, все было выполнено по договору. В парилке жар достойный, держит долго. Всем советуем 👍👍👍
Айгуль Балтабаева
Отличная баня, пожалуй, одна из лучших в городе.
Тимур Болат
Жақсы монша достармен жақсы демалып қайттық👍👍👍
~~
~Gulim ~
Баня новая, чистая 👍👍👍
ГД
Галымбек Дуанбеков
Самая лучшая баня в городе 👍👍👍👍👍🔥🔥🔥🔥🔥
Карлыгаш Каримбекова
Өте жақсы ыңғайлы тап таза отбасылық баня. Баруға болады.
Б
Берик
Парилка супер
Арман Шайшов
Очень достойное место всем советую