Tomiris
4.2
4.2
Arailymka ❤️
Совсем не понравилось
Оффицанттары грубый, Админдары тоже, адам жақтырмай как будто той тегін болып жаткандай, бишілерге тар жерді беріп,сол жерге есік какпай как попало кіріп кетет, есік қағып кіріндер демек Админдарына жеткізеді.
Дильнур .
Понравилось
Нужен капитальный ремонт)
БА
Бейбитгул Ахметова
Совсем не понравилось
Тамирис рестараны ұнамады,адменистратор дөрекі,кухнясы өте дәмсіз, және тамақтарды,салаттарды аз-аз ғана салады екен.Мен бірінші рет баруым.Кіргенінде іші көңілсіз,көз тартатын ешнәрсе жок.Рестаран болған соң,көрікті,әдемі,адамға керемет көңіл күй сыйлайтындай болу керек қой.
Айнур С
В восторге
тамактары Бари дамди болды Рахмет одминистратору Бакыт апайга конактарымыз все довольны были всё на высшем уровне
Tommy sinly
Все старое
J
Julie
Совсем не понравилось
Был корпоратив, еда более-менее нормальная, но все впечатление испортилось от официантов! Напились на ровне с гостями и танцевали, со столов ничего не убиралось! Так ещё и гардероба нет
Tр
Ресторан керемет,обслуживание 10000/10
Частый гость
Madi Mukash
В восторге
Жақсы ресторан тамақтары дамды, обслуживание керемет 🤘👍🏻
Частый гость
Толкын Сагимбаева
Отличный ресторан ☺️👍👍
Аяшка Нуртаева
В восторге
Админ өте күштті тамақтарыда дәмді 👍🏻😍
Жибек Жумашева
Айгуль .
Были на корпоротиве
Али Канатов
В восторге
Ресторан иделный,музыкалный апараты,ыстық тағамдары жақсы,фотографтары красавчик,обслуживанеие тема😍😍😍 Ақнұр тамада өмірде бір келетін ұлы тұлға✊🏻✊🏻✊🏻
Eskendir Usenov
Бәрі жақсы ұнады