Mamy Baby
Магазин детской одежды
КС
Куралай Сапакбаева
Киімдер өте сапалы, бағасы қолжетімді. Іздеген заттарыңның бәрін табуға болады👍👍👍👍
ТС
Толганай Сексенбаева
Багасы да сапасы да жаксы киімдер,қолжетімді бағада ана мен балаға керектинин барин таба аламын😍😍😍
Акмарал Имандилдинова
Магазин очень приятный. Все цены очень доступные. Консультанты всегда помогают с выбором. Советую всем🤗🙌
Аяулым Нурбекова
Магазин ұнады, барлығы жоғары сапада😍 Сумка в роддомға керек барлық заттар бар, бағасыда жақсы👍🏻 Неше түрлі көптеган Акциялар бар🔥 Продавецтар барлығын көрсетіп түсіндіріп жібереді🥰
Дидар Сейсенов
Качество одежды очень высокое, материалы натуральные и мягкие, идеально подходят для детской кожи. Стоимость соответствует качеству. Как родитель, я очень доволен этой одеждой и рекомендую её другим.