100 квадратов Семей
Консалтинговая компания
ТОО 100 квадратов Семей
Айнаш Рыстемирова
100 квадрат работают быстро вежливо всё понятно обьясняют Зейнула консультанту спасибо советую 100 квадратов кто не может получить кредит обращайтесь город Семей здоровья и процветания
М.
Малика .
Отличная компания! Менеджер Данара супер👍🏻👍🏻👍🏻
Кымбат *****
Менеджер Данарага коп рахмет,керекті суммамызды шыгарып берді.баска банктердің бари отказ берип кредит ала алмап едик. Осы 100 квадратовка и менеджерлерине рахмет😘🫰 Әсиресе Данарага касымызда бизбен бирге жугип каншама уакытын кетиргенине🫰
ЖЕ
Жастилек Ешмуханбетов
Менеджера грамотные, знают свое дело. Рекомендую
❤.
❤️ .
Өте керемет, керек сомманы шығарып берді. Зейнулла өте тамаша өз жұмысын атқарды, бәрін бастан аяқ түсіндіріп берді! Кредиттерге Рефенансрование жасап берді тамаша өндей берініздер!❤️
ЖН
Жумат Нурпеисов
ПЕНСИОНЕРМІН, КЕРЕК СУММАНЫ АЛДЫМ! РАХМЕТ
BE
Batyrkhan Eralinov
Отличная компания👍🏾 помогла уменьшить мой платеж по кредитам
Маулен Мукашев
Компания Жақсы, үлкен рақмет!
Алибек Касымжанов
Рахмет 100квадратов, Рауан аркылы 11млн алдым, жемис тилеймин
Асемгул Кырыкбаева
Өте ризамын, кредиттерим бир жерге жинақталды. Сенуге болады екен
Айгуль Мейрамбекова
Рефинанс жасадым, ай сайынгы толем 190нан 100ге азайды, менеджер Рауанга рахмет! Саттилик
Серикказы
ИПға 15млн шықты, рахмет!!!!
ЖЖ
Жанар Жанибековна
Рахмет, решили мою проблему.
Айдын Сейтенов
Жақсы компания екен, балалар жақсы түсіндіріп берді, кредитім көп еді, барлығын жинақтап берді. Рауан балам рақмет
БЖ
Ботагоз Жангасканова
Хочу выразить искреннюю благодарность кредитному брокеру Организации «100 Квадратов» — Марзатаеву Рауану Тельмановичу за профессионализм, отзывчивость и оперативность в работе. Благодаря его помощи мне удалось быстро и без лишних трудностей оформить кредит. Рауан Тельманович подробно проконсультировал по всем вопросам, сопровождал на каждом этапе и сделал всё возможное, чтобы результат был достигнут в кратчайшие сроки. Спасибо за качественный сервис и индивидуальный подход. Желаю дальнейших успехов в работе и благодарных клиентов!
Dinara Yerzhanova
Огромное спасибо менеджеру Рауану🙌🏻 Профессионал своего дела! Рекомендую👍
Акмарал Шарипова
Менеджер Зейнуллаға көп рахмет.Банктен отказ алған едік.Небәрі 30 минут ішінде керекті қаражатты алып берді.Жұмысыңызға табыс тілеймін.
Асел Турысбекова
Рахмет, Зейнулла. Еңбегіңнің жемісін көр!
Б
Бота
Рауан бауырым саған рахмет, екінші рет келіп отырмыз, уақыт үнемдейсіздер, келіңіздер
СА
Серик Абдрахманов
Компания хорошая, менеджер Рауан помог оформить нужную сумму! Процветания Вам!
Моська
Спасибо огромное, Менеджер Рауан очень помог. Всё чётко, быстро и понятно объяснил
Маржан Куанбаева
Хочу выразить огромную благодарность менеджеру Рауану !!! От всей души помог 🤝 Очень четко и грамотно объясняет . Чисто по человечески понимает и входит вашу ситуацию, и делает всё, чтобы вам помочь!!!!Спасибо огромное вам Рауан!!!!!
ЗК
Зарина Кекенова
Рауан есімді азаматқа алғысымды білдіремін , өте қарапайым түрде барлығын тез түсіндіріп, тез кредит алып берді , өсе беріңіз ✊сәттілік 100 квадратов ұжымына 😉
Айгерим Турлыханова
Благодарим компанию 100 квадратов и главное спасибо менеджеру Рауану за подробную информацию, всё четко и ясно, процветания вам!!!
Аида Рахимжанова
100 квадратов менеджері Рауанға үлкен алғысымды айтқым келеді😊Қанша уақыт алалмаған сумамды,5 -10мин ішінде көмектесіп алып берді👍Жұмысына жауапты қарайтыны көрініп тұр.Жұмысыңызға саттілік
АО
Айнель Оралгазина
Спасибо большое, менеджеру Рауану🌹🌹🌹
Гульзада Садуакасова
Добрый день! Хочу поблагодарить 100 квадратов,а именно менеджера Рауана за подробную консультацию,за информацию! Всё чётко объяснил и рассказал много полезного,чего мы не знали. Благодарим и желаем успехов 👍
Айдар Назарбеков
100 квадратов компаниясына рахмет! Сапалы әрі жылдам қызмет көрсетті!
Айгерим Тусупова
100 квадратов компаниясының Рауан атты менеджеріне үлкен алғысымды айтамын. Ешқай банк одобрение бермеген соң осы компанияға келдім. 5минутта үлкен суммаға одобрение алып берді. Алғыс айтамын. Жұмысыңыз жемісті болсын.
ЖЕ
Жанара Ерланова
Здравствуйте
Алмас Рахимов
Хорошая компания
MM
Meruert Makulbekova
Спасибо Зейнулле сделали рефинансирование!
DO
Diana Oralkyzy
Огромное спасибо Зейнулле за оказание услуг с рефинансированием❤️. Рекомендую всем📌
НД
Нагима Даньярова
Спасибо большое, особенно менеджеру Зейнулла 🙌✅
Аскар Кокобаев
Спасибо менеджерам особенно Зейнулле знает своё дело💯
РК
Рустем Каримов
Спасибо менеджеру Зейнулле помог закрыть кредиты! 👍😀
Э
Эльвира
Менеджер Зейулла га улкен рахмет Оз исинин маманы жумысын жаксы аткарды улкен рахмет Адам мен сойлесуди билед
ШК
Шугыла Кенжина
Менеджер Зейнулла Сайфолаевичқа көп рақмеееет🙏 Қыйналып тұрған сәтте 1-2 сағат ішінде кредит алуға көмек берді. Жұмысыңызға табыс, отбасыңызға береке тіледім. Біз сияқты алғыс айтатын адамдар көп болсын.
Семей
Помогли спасибо вам! Менеджер Зейнулла
ШЖ
Шалкар Жанарбекович
100 квадратов Семей хорошая консалтинговая компания. Мне реально помогли. Менеджер Данара работает чётко, быстро, консультирует по всем вопросам. Коммуникабельная, внимательная, знает свое дело. Буду обращаться еще и вам советую. Ещё один хороший специалист этой компании Динара, тоже всем советую
Мурат
Рахмет Зейнулла ,ризамын😎
ЖТ
Жасулан Токтасынов
Менеджер Зейнулла мастер своего дела! Спасибо ему большое! Все быстро и четко!
Erkanat Kurmangali
100 квадратов компаниясына көп рахмет жұмыстарыңызға сәттілік
ЖА
Жанарбек Абылкасымов
Зейнулла бауырыма үлкен Рахмет. Өз жұмысының маманы қысылып барған адамдарға қол үшин береді. Кредит алалмай жүрген адамдар болса осы бауырыма барыныздар колынан келгенше көмектеседі
NN
Nazerke Nurlanqyzy
Көп рахмет, компания 100квадратовқа, 1 емес 2 рет алдық. Услугасы жақсы, жақсы түсіндіреді, менеджер Данараға рахмет жол көрсеткеніне. Шынайы шығарып береді
Анатолий Поротников
Спасибо большое Девушке Данаре,все быстро и качественно оформили кредит!!!
Айкумус Кумарова
Я очень довольна быстро получила кредит хотя история испорчена). Спасибо вам огромное
НТ
Нурбакыт Толеуханова
100 квадратов организациясына үлкен алғысымды айтамын. Әсіресе, Динараға үлкен рахмет. Динар өз ісінің ҮЗДІК маманы, барлығын түсіндіріп, кредит алуға көмектеседі.Динараға қорықпай хабарласыңыздар болады.
BM
Butcher Mg
Молодцы помогли оформиться быстро спасибо вам ребята