Адвокат Айтқалымов Қанатбек Бақытбекұлы
Юридические услуги
SS
SS S
Өз ісінің маманы. Сұрағынды асықпай, толық тыңдап шешімін табуға жолдарын көрсетеді, көмектеседі. Разы болдым. Кеңес беремін баруға
Shayzyna Shayzyna
Два дня назад познакомился с Канатбеком. Он решил мою проблему одним звонком. Такой простой и общительный парень,будто давно знакомы 🫠знает своё дело. Канатбек спасибо вам. Думаю, мы еще встретимся в будущем, но уже не с такими проблемами 🫢
Алмат ㅤ
Профессионал своего дела Лучший своем деле Советую 👍🏻
Aля
Сегодня я познакомилась с Канатбеком он оказал мне юридическую поддержку помог в решении моего вопроса .Я осталась довольна профессиональными качествами этого специалиста Буду обращаться снова ,рекомендую!
D Tl
Специалист своего дела, помог взыскать денежные средства с дроперов (мошенников), самое главное быстро и оперативно!
Ерзада Даутканов
Жаксы адвокат 🧑💼
MM
M M
помог во многом, профессионал своего дела
Анель Манабекова
Ответственный, грамотный , специалист своего дела !
S. K.
Профессионал своего дела! Очень вежливый и компетентный. Грамотно проконсультировал, разложил все по полочкам по поводу моего вопроса.
НЧ
Наталья Чернышева
Грамотный, знающий свое дело Адвокат! 👍Успехов и процветания в работе!
Айгерим Ташубаева
Қанатбек Бақытбекұлы меңгерген білімді, игерген дағды мен машықты бірінші кезекте адам тағдыры үшін қолданатын білікті маман.
БС
Бакыт Сагындыкова
Өз исиниң маманы Адамгершилиги зор
Едил Калмуханбет
Оз ісінің білікті маманы екен. Рахмет сізгі. Жумыс ақысыда орынды.
Nurzat Yermekbaev
Специалист своего дела, качественные юридические услуги.
GS
Gulim Satina
Өте білікті маман өз жұмысын жақсы біледі. Рахмет
Мейрам Калымов
Оте биликти маман
ЖГ
Жанат Гость пришел
Қанатбек Бақытбекұлы жақсы маман , жеке басым мәселесімен хабарласқанда басынан аяғына дейін істі толық түсіндіріп менің құқығым ды қорғап жеңіске жеткен біз. Сізге көп рақмет ісіңізге сәттілік, халықтың құқығын қорғаудан талмаңыз✊🏼✊🏼
Erasyl .
Нагыз былыкты маман 👍
Vk
Vladimir kolkolskii
Молодцы Мужики
Ару 16
Очень благодарна адвокату Қанатбеку Бақытбекұлы за качественную работу и внимательное отношение. Всё объяснил, помог решить вопрос быстро и по закону.
ЕУ
Ербосын Узанов
Хочу выразить благодарность адвокату за профессиональный подход и ответственное отношение к делу. Все вопросы были подробно разъяснены, документы подготовлены грамотно и в срок. Благодаря его опыту и внимательности удалось добиться положительного результата. Видно, что человек работает с душой и действительно заинтересован в защите прав клиента. Рекомендую как надёжного и компетентного специалиста.
ОТ
Олжас Толкынбеков
Бұл жігітке бірнеше рет юрист қызметіне жүгіндім, барлық жумысты тез және өте сауатты түрде заң аясында шешуге көмектесті, алаяқтық бойынша өте керемет маман. Нағыз заңмен адамгершілікті катар алып жүре алатын Азамат! Кез келген істі сеніп тапсыруға болады. Бұл кісідей жеке адвокатым болса светофрдың жасылына тоқтап , қызылында жүрер едім)
Дильназ хиса
хороший адвокат, всем советую решил все вопросы 👍🏻
NТ
N Т
Маған бір адам 2 500 000 теңге қарыз болып, біраз уақыт бойы қайтара алмай жүрген едім. Не істерімді білмей, осы кісілерге жүгіндім. Адвокаттар бәрін заң аясында өте сауатты, жауапкершілікпен және кәсіби деңгейде шешіп берді. Барлық процесті өз бақылауларында ұстап, мені әр қадам сайын хабардар етіп отырды. Нәтижесінде өз ақшамды толық қайтарып алдым. Осындай әділ де білікті мамандарға үлкен алғыс! Нағыз өз ісінің шеберлері, өте жақсы адвокат!
AM
Aidos Makeshov
Хочу выразить благодарность за качественную и профессиональную помощь. Все было выполнено чётко, грамотно и в срок. Видно, что человек — профессионал своего дела, с глубоким знанием законодательства и ответственным подходом к работе. Профессионал своего дела👍
Махаббат Серикова
Расымен жақсы адвокат✊ 1,5 млн қарызымды қайтара алмай жүргенімде сот арқылы алып берген
Дарын Садуакасов
Мен интернет алаяқтарға 3.000.000 теңгеге алданып осы кісіге жүгінген болатынмын. Туыстарым осы кісі жақсы деген соң. Қазіргі уақытта осы кісінің арқасында ақшамды дроперлерден қайтарып алдым. Үлкен алғысымды білдіремін🙏🏻🙏🏻🙏🏻