Магнит
шашлык жаксы екен унады😍😍😍
Жадыра Джорабекова
Дәмді тойымды екен
самииш 🧚🏻♀️
очень классные шашлыки большие и вкусные, сервис хороший кухня тоже хорошая сервис очень классный всё понравилось советую👍
San_ PeriZat
Басқаларын білмеймін,өзіме ұнады сервис хороший.Заказымызды тез дайындап әкелді.Көп жерлерінде шашлыктарды ұнатпадым то майы көп,то күйіп кеткен.Мына жерде ойымдағыдай болды,лимонадтары да дәмді.Қарындарыңыз ашса осы жаққа келіңіздер👍🏻
Аяулым Рысбек
Өте дәмді болды!!! Бәрі таза, тамақты тез әкелді. Всем советую
RB
Rauana Bekish
Көлде тура арбаттың жанында екен . Таза , тамақтары өте дәмді ! Бізге ұнады . Шашлык 🔥🔥🔥
Асель Абзихан
всё очень вкусно👍🏻 и цены приемлемые, шашлык огонь👍🏻 Всем советую😊
Даулет Сапаргалиев
Обслуживание👍🏼горячие блюды очень вкусные. Кальян топ
Kz tv
Тапчаны , горячие блюдо , коктейли , шашлык , разливной пиво , кальян 🤤🔥👍