Урджар
❤️❤️❤️
Anel Suleimenova
Уржарымм❤️
Ассем Ассем
Неге Уржар ауданындағы ЦОН қызметкері құжат қабылдағанда(әлеуметтік төлем) "Не үшін өткізіп жатырсың?" деп тергеуі керек? Оның міндеті өтінішті қабылдау болды. Қандай негізде қызметкер өтініш берушіні тергейді?
nuraiym 🌙
ТТ
Тлек Толеугазы
Крутой
Еркежан Азатова
Урджар родное и близкое для меня место. Здесь я родилась и поэтому село всегда вызывает тёплые чувства. Спокойная атмосфера добрые люди и знакомые с детства пейзажи делают Урджар особенным для меня.
kitmamymaw meow
без отрицаний, лучший район, по моему мнению ноль минусов, живу тут и наслаждаюсь всем что тут есть.
ГТ
Гульнара Токмадиева
очень эффективно помогает при ожоге,быстро заживляет раны+при простуде.при ангине.зубная боль.заболевания уха.при хандрозе и протрузии.Главное натуральный и безопасный.
Ерке Карибжан
🤍
Таншолпан Алибекова
ИБ
Инабат Бейсенғали
ҮРЖАР ең күшті ауыл науалы сила наймандар алға
М;
Меха ;
Крутой
Ord4yat ☆
🩷
Руслан Шайзуллаев
Берекелі сауда үйі! Қош келдіңіз! Айша сауда үйі. Сыйлықтар, киім, банк, несие қызметтері, тігінші, сақина, алқа және де косметика
Tamirlan 777
Унамады мына кала вообще🧑🏿🎤 ужас 👩🏻🦱
K.
Kim .
Родной
Анастасия Колмакова
Нет шашлыка ни в одном заведение, нигде!!!!
чунгук чикипок
здесь живет мой друг Ержан он часто сюда катается к папе помогать в поле сусликов гоняет походу я хз чем можно там заниматься эжэ ( надо как нибудь приехать сюды)
nurbolatovv n
Любовь Внукова
Лучшее место куда можно приехать ❤️🩹
Амир Муканов
Муха .
Қыдыратын жер керек аз жер кыдыратын
Ooo Akesh
Ессс
Aza Zhanybekuly
Мой родной город ☝🏼
Aiym Alkenova
Урджар мен үшін керемет жер❤️ ( Бірақ әлі күнге дейін пешоходтан өтерде тоқтамайды? Ол знак не үшін тұр? Мен неше рет өттім тоқтамай өтіп кетеді! Машинамен қай жерге барсаңда кешіксен де, жетесін! Бастысы адам өмірі, алтын қазына екенің ұмытпаңыздаршы!!!
ad .
Үржар👑
Smi le
♥️♥️♥️
zhan_wwx 💋
Урджар самое лучшее место для жизни.Самое спокойное и атмосферное место.Детский парк тихий,уютный и безопасный.Люди в Урджаре самыые лучшие.Люблю приезжать туда летом.Особенно в Алаколь это отдельная история.В Алаколе очень чистая и хорошая вода.Приезжайте😉
Асхат Касымбек
урджар 😍
Adilet Kereibaev
☆☆☆☆☆☆
Dilnaz Askarova
урджарм😻❤️
Енлик Д
Менын ата апам сол жакта турады оте керемет жер балалык шагым сол жакта отты ал мен алматыда турамын❤😚
A
Дорога не плохая👍🏾
Daryn Adiluly🐺
🫰🏻
A A
Туған жерім-Ұржарым❤ Сағынып барамын туып-өскен ауылыма! Туған-туыстарым аман-есен болсын! Ұржарымның табиғаты өте әдемі, көрікт👍🏻Ауасы таза, Алакөлде жақын жазда барып демалуға өте ыңғайлы
Саян Ажагулов
Рр
Мира Т
ваще топ 😘 Вика Любовь моя ❤️🔥❤️🔥 тут родные, самые любимые ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥 люблю очень
r1natkyzy_ t
Просто слов нет , идеальный на все 100% 😍😍💔💔💔💔
Dilnaz Azatova
Өтее керемет жер😻❤
Kabdulla Aruna
жанм жанм гой урдар журекте❤️
alice madness
не понимаю почему бог отправил моего будущего мужа сюда заспавниваться и ему пришлось ехать 1000 км чтобы встретить любовь всей жизни (меня)
Ернар Аманбай
Хз насвай чётки
Asem Abildaeva
Үржар қаласында 17.11.2024 ж тойда болдық. Халқы өте қонақжай екен. Құдаларымыз аяғымызды жерге тигізбей күтті. Толқынай мейрамханасында тойда болдық. Тамада Айбек өте жоғары деңгейді тойды жүргізді. Қызық, көңілді той болды. Фото сатып алу арзан 500 тг, түскен фотоның бәрін алдық😇 Макияж жасаған Гулназ салонындағы Гүлжан тәте алматыда ондай макияж жасатып көрген жоқпын. Макияжда прическада өзіме қатты ұнады таңнан той біткенше бұзылмай тұрды. Құдашамыз Гулья тәтеге үлкен рахмет. Барлығын ұйымдастырған сол кісі.