Бота
Продуктовый магазин
2.2
2.2
Назок ✨
Тамақ ашып кетті табар туып калган
ゴハ 宮
Оте қымбат адамдармен айқайлап сұрайды нашар 👎
Томирис 💜
Бота, продуктовый магазин
5 октября 2025, официальный ответ
Бывает ,а что делать
ayaulym korganbek
Срокгы өтип кеткер заттар сатады
Аида Ахметқызы
Очень плохой магазин . Вообще не советую ужаас. Товары истекшим сроком годности.Ещё АШЫП кеткен самса сатып, уялмай дыкендеп, зырк зырк етып сойлейды. Вообще клиентке деген уважение жок 0. Магазин баскарып откан сон адамда деген ответственность болу керек. Жабылсын мына магазин ужсс, адамдарды улап олтырып тынады.
NM
Niyaz Musaev
Кассир грубый, еш*кбас
Анель Калдыбай
Почти все продукты испорченные когда приходишь жаловаться или же просить деньги обратно хамят и ругаются мол вы сам выбрали такой товар
Продавец очень грубый, и еще повышает голос на клиента
Дикоо Дикоо
🃏 Hdi
Продают просроченные товары
Б
Балнұр
Өте нашар ол деген тамақтарының срогы өтіп кеткен нашар магазин бағасыда өтте қымбат пәкетіне дейін қызғанып отырат не бәле ол тамақтарынын иісінен адамның жүрегі айнит нашар
ББ
Базарбай Балжан
Нашар магазин бағасы да удай самса перашик туріп қалған алмандар ужс магазин бағасы 😄👀удай алдап сатады заттардың барлығын бугн келді деп алданып қалмаңдар адамдар оқындар на жазғанымды 🤫
Raya .
Ашып кеткен затты сатады адамдармен өте нашар соилеседі өте қымбат👎🏻👎🏻👎🏻
❤️ ❤️
Нашар тавар жақсы емес ашыған тұрып қалғандарды сатады
Куба
Өте нашар самсарының исі шғып ашп кеткен ито возврат жоқ деп тоңқылдайд лучше керек емес сауда жасамай ау қойыңыздар😒
bakhytoovna🤍 🤍
Кассир не умеет общаться с клиентами👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Diana Orazkhan
Заттардың бәрі ашып кеткен ещё ақшасын қайтармайды
Kausar 🌸✨
Өте наша ашып кеткен тамақтарды сатып діңкілдеп түр ужыс
Akbope Shahan
Кассир бала қо*ақбас екен ашып кеткен затты сатып вопше клиенке деген уваженя жок
Бп
Магазин вай бомба супер
Ангелина Кертаева
Лучше чем бимарт
Rayna😉 Amirzhan
Мы потеряли обувь и они сказали. То что это обувь бомжа и выкинули в мусорку а это было новое и стоит очень дорого
LD
Larisa Dyudyuk
Продают просроченый на 4 дня творог
kl
kkumoe loo
Хороший магазин, всегда полный ассортимент товара 👍🏻
Myrzzahan Kenes
Жаксы Магазин👍
Мухит Батталов
Купил шампунь, мыло, крем для бритья и станок джигит
MG
MaLuLup Game
Очень жадный на пакеты, выдают покупки сразу в руки, сильно экономят на пакетах!
Адиля Нуржанова
Магазин крутой , ассортимент большой и цены приемлемые , продавец хороший , магазин рано открывается .
Алихан Алиев
Крутой магазин. Мне очень понравился