TRAVEL EXPRESS
Туристическое агентство
С нами путешествовать выгодно. Горящие туры по низким ценам!
ТОО TRAVEL EXPRESS
Позвонить
ТОО TRAVEL EXPRESS
Талғат Менлибеков
Өте тиімді және қолайлы жұмыстарыңызға табыс!
Нурдаулет Абишев
Қаладағы керемет Тур орталығы, Pegasus әуе компанисының өкілдері келмеген жүктерімізді тез арада тауып берді, Бахтияр мырзаға үлкен рахмет. Өсіп өркендеуіне тілектеспін
Бакдаулет Жаманкулов
Турцаға барғандада шаруа шешіп бергендеріңіз үшін рахмет
Аман Карабаев
Отличная компания, Профессионалы своего дела! Всем рекомендую!
БТ
Бакытжан Туранов
Компания очень надежная, всегда здесь покупаю и всем советую!
Айбар Серикбай
Сәлеметсізбедерме Travelexpress басшылыгы сызге болек рахмет айткым келып тур, кыздарыныз оте акылды , жылы жузды, жаксы кызмет корсетеды екен . Достарым сыздерды айткан еды козым жетты оте жаксы турагентство екен енды теккана сыздермен жумыс жасаймын, жанеде барлык достарыма сыздерды айта журемин Рахмет сыздерге👍👍👍👍👍👍💯💯💯💯💯💯
ББ
Бекболат Болысбеков
Оте жаксы турагенттык Рахмет сыздерге тез ари жаксы кызметтеринизге 👍👍👍
ББ
Биба Б
Кайырлы тан Сыздерге оте риза болдым кызметтерынызге особенно Гулжамал мен Вероника деген кыздар оте жылы жузды акпаратты толык тусыныкты кылып айтады молодцы 👍👍👍👍👍👍👍😘😘😘😘😘😘
БК
Бекболат Каратаев
Недавно услышал об этом турагентстве, приобретал билеты в авиакомпании PEGASUS в Анталью: сразу предложили услугу по выгодной цене,чем очень порадовали, персонал вежливый и доброжелательный, всем рекомендую 👍
ГО
Гаухар Омарова
Приобретала билеты в этом агентстве: хороший сервис, обслуживание на высшем уровне, информация достоверная и соответствует сказанному. Авиакомпания PEGASUS порадовала своим персоналом: очень отзывчивы и вежливы.
AM
Alatau Mobile
Хорошая тур агентство
Нуртай Акылбек
Очень хороший сервис, на высшем уровне!!
Насиба Абдуллаева
Өте өте жоғары деңгейде жұмыс жасайтын турагентсва! Менеджерлеріде білікті, айтқызбай ұғады не айтқың келгенің. 👍
SA
Sherkhan Amirkhanov
Rahmat.Za vashu rabotu kachestvenno I bistro I went to Turkey. I recommend this company👌🏻👍
АЖ
Арайлым Жанатбековна
Хочу выразить искреннюю благодарность агентству за профессионализм и оперативную консультацию по выбору тура и предложению лучшей цены. Все четко, очень быстро и вежливо.
ГМ
Гулзада Маратова
Самая лучшая тур агентство
MD
Marat Daniyarov
Обслуживания на высшем уровне!
NM
NurkeN Maratovich
Сотрудники очень вежливые. Сегодня очередной раз помогли мне с билетом. Процветания Вам
ЖС
Жанибек Султанов
Оте керемет компания екен,жумыстары оте керемет👍👍👍
Almira Orazakynova
Travel express – это команда настоящих профессионалов, которые отлично выполняют свою работу! Путешествовать с ними одно удовольствие)) мы покупаем туры в этой компании, у нас еще ни разу не возникало проблем) спасибо вам за такой качественный сервис и побольше вам клиентов.
Жанерке Боранбай
Очень популярный турагентство спасибо вам за все.Всем рекомендуем🫶🏻
Ulzhalgas Zhankeldinaaa
Айгерімнің советімен.Спасибо за обслуживание
BB
Baga Bakhituly
Отличный опыт путешествия с Travel Express! Их команда профессионалов организовала мой отпуск безупречно. Отзывчивый персонал помог выбрать идеальный тур, удовлетворяющий все мои потребности. Бронирование было легким и быстрым, а отдых превзошел мои ожидания. Буду рекомендовать Travel Express всем своим друзьям и с уверенностью обращусь к ним снова для следующего приключения!
nurka 05
Мне понравилось обслуживание. Мне очень понравилось то, что можно получить билет быстро и по доступной цене.👏👏👏
EA
Ergesh Anuar
Қайырлы күн ! Сіздерге ерекше алғысымды білдіргім келеді, Алматыға тез арада ұшу керек болатынмын жұмыс бабымен Гүлжамал деген қыз қызмет көрсетті 😘😘 өте риза болдым тез әрі нақты жауап береді , маған ұнады . Шымкент қаласының тқрғындары және қонақтары сіздерге осы жерді кеңес беремін супееееер👍👍👍👍👍
Dzhons 🤍
Өте керемет тур агенства. Сапалы жұмыс жасайды.👍👍🤗
АӘ
Асхат Әділханұлы
Барлығы өте керемет, сервис жоғары деңгейде.3 жыл бойы жоғары қызмет көрсетуде.Сіздерге де кеңес беремін
Абылайхан Шынғысханов
Өте күшті тур агенства екен, персоналдарыда вежливый бәрі тамаша, арзан плюс комфортно👍👍всем советую😍😍😍Семейный осы тур агенстванын клиентымыз, особенно біз сияқты кішкентай балалары бар отбасыларға барлық жағдай қарастырылған екен, финансты экономдап еще жақсы қыдырып қайтасың, жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін❤️❤️❤️
Айдос
Керемет тур екен, оте сапалы , жұмыс жасап жатқан жандардын барлығына рахмет 👏👏👏
ALM .
Барлығы өте керемет,сервис жоғары деңгейде.3 жыл бойы жоғары қызмет көрсетуде.Сіздерге де кеңес беремін
Жалгас Болат
Керемет, өте сапалы жұмыс жасайтын компания 😍🔥
МҚ
Мади Қуан
Істеріңізге сәттілік! Қолайлы және сенімді
Айгерим Айтымбетова
өте керемет!!!!!
MB
Moldir Baimakhanbetova
Сәлеметсіздерме Шымкент қаласының TravelExpress ұжымы басшысына алғыс айтқым келеді , 3 жылдан асты билет аламыз, қашан барып қалсақта қыздар күліп қарсы алады , сұрақтарымызға нақты түсінікті қылып жауап береді , өте ризамын молодцы!! ☺️☺️☺️ Шымкент қаласында қателеспесем номер 1 турагентсво 👍👍👍 Жұмыстарыңыз алға баса берсін.
DE
Diyara Erezhep
Все отлично.Качество обслуживания и работа сотрудников на высшем уровне.Спасибо вам TRAVEL EXPRESS 🫶
благодарю
Назерке Аширбекова
4 жылдан беры туракты клиентымын карым катынаствры оте жаксы жылдам кызмет етеды Рахмеет 🙌🙌🙌
рахмет
Uo
Uldana omirbay
Классное тур агентство, подберут тур и полностью проконтролируют до времени вылета 😍🙈
Bakbergen Nurzhigit
Қызмет көрсету деңгейі жақсы екен
рахмет улкен
КТ
Курмангали Тулепов
Просто супер 🔥🔥🔥
BT
Bota Tleshova
Классный Тура агентство уже несколько раз у них покупаю туры и Всем советую сервис очень хороший
Нурсултан Сансызбай
Өте керемет! Өзіме ұнады👍
БГ
Балтерек Гайнеденов
Жумыс сапасы оте жаксы советую👍🏻
NM
KB
Kudaibergen Baibosinov
Замечательно 👍
Asel SSS
Огромное Вам спасибо! Подобрали тур очень быстро, были рекомендованы отели, в которых действительно не разочаруешься. На протяжении всего отдыха была обратная связь.🦾