Молдир
4.2
4.2
Арыстанбек Махсудов
В восторге
Азык тулик дукени бириншиден жаксы букил ассорти бар баганын кымбаттылыгы фирмага байланысты озге магазин мен салыстырсан кайда тимди озге адам жайында баска соз жазудан бурын ойлансандаршы ар нарсени косып жазбай
_Kozhikhovaa .
В восторге
Очень классный магазин все свежое , цены приемлимые , и все всегда есть🫶🏻
ПХ
Предатор Хишник
Совсем не понравилось
Дукендегы бар нарсе багасына саи емес бәрі қымбат
Ансар Турысбек
В восторге
Оте жаксы магазин озыме катты унады
Ернар Халменов
В восторге
Магазин әдемі бәрі арзан маған өзіме ұнады
5 посещений
K
Kana
В восторге
Все прекрасно,цены достаточно низкие,все в отличном качестве
Частый гость
Didi Land
Совсем не понравилось
Купила у них сок грацио, вкус отвратительный просрочено и простоялось, плесенью пахнет, вкус как у кактуса, ужасный продукт что я пробовала. А когда вернула обратно хозяйке она деньги не вернула и обругала вдобавок, отстойный магазинчик👎👎👎 сол Жерде отқан апа өзінің няғып отқанын білмид
D0
Dimash 001
Совсем не понравилось
кассадағы апа бағаны ойдан құрастыра салад екен
arukosh💞
Не понравилось
Бурын баратн кезде апа урскак еды, казыр вроде нормально, бырак продуктылары сал сал кымбат екен, озынын багасына лайык емес, себебы продуктылардн кобысынын срогы отып кеткен баа, дамы быртурлы, вдобавок кымбат. Откенде креветка латяо алып, куса жаздадк, бармаяк койындар, оданда касындагы орыс апа отыратынга барындар, себебы ол жакта апай да жаксы, укыпты сойлид, и еще продуктылар кымбаттау болганымен, качественный кылып сатад, срогы откен нарсе болса ауыстырады срогы отпегенге
Dava 17
👍👍👍👍
Ася Ким
Совсем не понравилось
Жаска келген кемпыр отыр енды какбастын какпасы екен кешириниз но шындык
ЖС
Жанар Серикбай
Кушти магазин😍😍😍
Nurma 004
Апше красавица екен
Nurs 🎈
В восторге
Магазинде бәрі бар арзан еще
Амели Шик
Отличный магазин
Samir Karabaev
Было средне
идеал
Меруерт Айболова
В восторге
Сатушы қыз өте вежливая,қашан барсаңда қыздар жылы қабақ танытып жақсы обслуживать етеді❤️
Асел Нұрланқызы
Керемет магазин