Global Capital
2.1
ТОО Global Capital
2.1
Азамат Таженов
Хорошая оценочная компания, делает быстро, оперативно, ответственность есть👍🏻
АЕ
Алия Ералиева
Оте томен кызмет корсетеды акша алады потом жок болып кетеды , звандасанда алмайды , бастыктарына келдык олда ешнарсе шешим алмайды , тупо отырад и все , акша алад жок болад 1 апта болды кутип жургениме , казир урсып кутип отырмын жабып тамтау керек бундай компанияны , адамдардын уакытын алып акшасын алып алдап журед !
Бағлан Турдиев
Шымкенттегі филиалының Жауапкершілігі өте өте төмен, ойлағандары ақша! Екі үш ай артынан жүгіресің. Жылдам істеу үшін 1млн сұрады. Ақ шашты бастығы дым ештеңе шесе алмайды. Қызметкерлеріне сөзі өтпейді. Балық басынан шіриді. Осылардың кесірінен екі рет дамудың субсидисясынан айырылдым кешігіп.
ЖН
Жансая Нурлыбеккызы
Оте нашар оценка вообще не советую ((( 1 фото отчет алу оте киын , ответственность жок(( . Акшасын алган сон , ала алмайсын ((( Заново баска оценка жасадым((((
Aiba 🇰🇿
Қандай қандай жугірмекттер жумыс жассайды бұл жерде Істеп жатқан жумысттарын оте байяу істтеді екен адамгерлішікік деген мулдем жоққо Мына Компашкада Оцентка 0% Кленттерге ешқандай жагдай жассалмаган Жумыссына Қанагаттанбадым Басққада адамдарга кеңес бермейттін едім 🤮🤮🤮
Я возмущен!!!!!!! Не понравилось обслуживание! Очень долго делают оценку! Больше не буду обращаться в эту компанию!
ЖУ
Жансая Усибалиева
Делала оценку через их компания берут очень много денег за все!! Персонал очень грубый и злой
БМ
Бакдаулет Максутов
Сотрудники очень наглые и грубые!!! Не советую НИКОМУ! ОЧЕНЬ ДОЛГО ДЕЛАЮТ ОЦЕНКУ И ЗА КАЖДУЮ МЕЛОЧЬ ПРОСЯТ ДЕНЬГИ!!!!
DS
Dias Seidazim
Некомпетентные специалисты, не советую
Алина Юсупова
Самая ужасная оценочная компания, вечно нет свободных оценщиков, не приезжают вовремя, затягивают процесс на недели!!! Никакой клиентоориентированности!
Aby1a1khan Qazaq
Одни старики работают медленно ничего не понимают тянут спрашивают старый госакт хотя уже база обновлено и вышли новые по qr но нет им нужно по старому привести
Салтанат Каратаева
Самая ужасная компания. За каждую мелочь хотят деньги брать. Попросила в понедельник сделать срочно, тянули до пятницы вечера 🤦🏻♀️