Batyr
Салон красоты
Aida Shokankyzy
Аселья мастер прям комфортная🥹 делает свою работу на отлично всегда так как я хочу) умеет поддерживать разговор и дает совет, Лучшая советую всем мастер Асель❤️
Аяжан Мамыр
Асель мастер по ногтям прям супер) жумысын отдуши жасайды. 1.5 ай смело турады гельі. Әр клиентке подход жасап. Сервисі мықты. 3 жылдан бері үйреніп қалған мастерім. Бүгінгі жұмысына сөз жоқ, керемет шықты. Я любитель минимализма и аккуратностий. Каждая работа её для меня по душе😘 Мастер Асель🫶🏻
Гульзина Намазбай
Шолпан мастер өз ісінің тамаша маманы. 2 жылдан бері шашымды қысқартып, боятамын, әрдайым өзіме ұнайтын түсті жасап береді. Прическаны, макияждыда әдемі жасайды. Қолыңыз дерт көрмесін😘😘😘
Нурайым 🐈⬛
Хочу оставить отзыв самому лучшему мастеру Мадинка 🤍 Я безумно довольна её работой! Всё всегда аккуратно, красиво и сделано с душой. Видно, что человек любит своё дело и вкладывается на все 100%. Каждый раз выхожу от неё счастливая и уверенная в себе 🥰 Спасибо тебе за твои золотые руки и отношение Мадина!!😍❤️
Перизат Нурмаханова🕊️
Нейл мастер Мадинаға рахмет жұмыстары всегда идеально, аккуратно шығады😍 Всегда жылы жүзбен қарсы алып, әңгіме айтып қалай жасап бітіп қалғанын байқамай қаламын🥲
Аяла Исабек
Асель мастерге уже 7 айдан бері барамын, өз ісінің маманы, тиянақты әрі таза жасайды👍🏻
Сымбат Али
Очень довольна работой нейл мастера Донны ❤️❤️❤️
A R U Z H A N A
Мастер Аселге көп рахмет😍 таза, ұқыпты қылып жасап берді.
Макпал Архабаева
Асельге барғаныма қатты қуаныштымын! 🌸 Өте нәзік, қолының шеберлігі керемет, тырнақты ұқыптап жасайды. Әрбір детальға мән беріп, клиенттің қалауын толық орындайды. Жұмысы сапалы, таза, ұзаққа шыдайды. Өз ісін жақсы көретіні бірден байқалады. 💅✨ Асельдің мейірімділігі мен әдемі қарым-қатынасы көңіл-күйді көтеріп, сұлулық салонынан бақытты күйде шығасың. Ұқыпты да, стильді тырнақ жасатқысы келетін барлық қыздарға Асельді шын жүректен ұсынамын! ❤️
5 посещений
Гули Акрамкожа
Айдана апке Лашмейкер уже 1 жарым жыл шамасы осы кісіге барамын өзім жұлмасам 1 жарым 2ай көлемінде смело тура береді😍 жұмысын сапалы ұқыпты жасайды еще асығыспын десен тез жасап береді. Кенес беремін келініздер осы кісіге🤍 для меня она Лучшая🩷
🎎🎎
🎎 🎎
Дамский мастер Мария хорошо встречает, красит и стрижет и укладывает, дай Бог ей здоровья и всех благ, и всему салону🌹🌹🌹🦉
𝑨𝒔𝒚𝒍𝒍𝒍 _𝑬
Асель топ мастер .Идеально жұмыс атқарады👌😍.Бір барғаннан жақсы қарсы алды😍
ТБ
Татьяна Бондарева
Асель творит чудеса с ногтями! Маникюр на высшем уровне, не могу налюбоваться. Всё аккуратно и красиво. Очень довольна!
Алуа Адилхан
Асельге келгеніме қуаныштымын, ойымдағыдай шығады, клиенттің көңілін тауып, жақсы әңгіме құрады❤️❤️❤️❤️❤️
Zhanellya💗
Я уже давно хожу к Асель мастеру. Она работает очень аккуратно и чисто, а также легко и быстро находит общий язык с клиентом. Больше всего мне нравится, что все её материалы новые👍🏼
AN
Aruzhan Nurzhanova
Батыр салонға Қарабұлақтан келемін ай сайын маникюр жасатуға Асельге, ақшам ақталады, керемет жасайды
MD
Malika Davilova
Таңшолпан-Hair-стилист, makeup master😍😍😍 өз ісінің маманы, тек осы қызға барамын, әр жұмісін махаббатпен жасайды, өкінбейсіздер қыздар, бір барсаңіз қайта қайта барасіздар, жұмысыңызға үлкен рахмет 💜💋🥰 Шарықтай беріңіз, дамый беріңіз, ісіңіз алға баса берсын 🫰🏻💜💋
Алия Кайдулдаева
Обожаю этот салон красоты 🫂🫶🏻🥰 Мой ван лав мастер по маникюру Асель и мастер по волосам Шахноза 🫂🫶🏻🥰 делают все просто топ и все аккуратно 🫂🫶🏻
Сая Саялы
Донна ханымға көп рахмет!керемет ол кісінің жұмыстары өз бамым тәнтімін❤️🌷
DK
Dana Kambarrova
Лашмейкер Айдана прям супер мастер😍 идеяльно жасайды еще узак турады кірпіктері😍👍🏻👍🏻👍🏻
Милана Милашка
Салонын хозяикасы оқып отсаң салоныңа ремонт стемесеңде жылы су ағатын газовый калонкаңды жасатпаисыңда мастерлерден обал тефальмен су жылытып жугирип журеди өмірі уят сонша ақша аласың мастерлерден хотябы условия жасап қоимаисыңба
ФТ
Феруза Таирова
Стилист парикмахер Шолпан мастер своего дела
Aisha Ilespekova
советую всем, Аселя маникюршица, өз ісінің маманы, барлығының тілін табады 🥰🫶🏼🫶🏼
🤍 🤍
Мастер Асел прям куштыыы жасайды,за такую цену вообще классно,просто шик✨ Мелочь заттарга катты караймын,быраз жерге жасаттым не качественными были, а её работа просто бомба.1,5 ай журдм, ештенесы куртылган жок,ноготь сынган жок.100/10 просто😘😘😘😘
Айнур
Классные мастеры❤️
РР
Роза Расулова
Мужской мастер, Жамщит Спасибо ему большое, привела к нему своих детей постриг очень хорошо, теперь стрегемся только у него И остальным тоже советую
JE
Janerke Ertaeva
Мастер Донна 👍классно делает все на высшем уровне 🫶давно к ней уже хожу очень нравится 🥰 и еще она очень вежливо к своим клиентам относится вообщем рекомендую 🫶👍
Жансая Жанибековна
Мастер Мадина прям тема жасайды жумысы всегда и адемы и акуратно мулде сынбайды оте жаксы жасайды всегда Мадинага барам оте жылы жузды кыз барсан коныл куйынды котерып тастайды всегда кулып журеды жумысы да оте жаксы кыздар барыне советую Шымкент каласындагы ен кушты мастер десемде болады🫶🏻
Айсулу Имангалиева
Здравствуйте. Хотела оставить отзыв мастеру по маникюру Донне. Замечательная работа, мастер своего дела. Рекомендую. Приходите, не пожалеете. Как говорится, мастер от бога.
DS
Diana Sapashova
Хочу отметить отличный маникюр у Донны, всегда аккуратно и качественно. А также самый лучший мастер по волосам Шырын, уже лет 5 к ней хожу.
АЯ Ая
Мастер Мадина нағыз өз ісінің маманы. Ұқыпты, тиянақты, қолы өте жылдам. Лактарының да сапасы жоғары. Мұрты бұзылмайды. Қалай жақты, солай 2 айға дейін тұра береді. Еңбегің жана берсін Мадина
US
Umit Shadievq
Алия ханым өтте керемет мастер қолы алтын өз ісінің маманы қол жетымды бағада жасайды сары Алия деп барыныздар
Айгерим
Мастер Шолпанга шашымды боятып турамын😍жұмысына тиянақты, өз жұмысының маманы қолы алтын қыз💐Жұмысына тек сәттілік 🫶
KO
Karlygash Orazova
Таңшолпан деген мастерге шаш боятып, макияж жасатып тұрамын 5 жылдан бері,стрижкасымен укладкасы да прям қатты ұнайды.Әнгіме айтып,кофе ішіп,көңілім көтеріліп,прям довольная болып қайтамын.Қолы алтын қыз🥰
BD
BALNUR DAVILOVA
Очень хороший салон.Чисто и опрятно.Особенно мастер Таңшолпан 💖💖💖💖💥💥💥,очень хорошо выполняет свою работу.✅️✅️✅️✅️✅️✅️
Ainur Amirova
Таншолпан - hair stylist, Айдана - lash-maker, Мадина nail-master фулл бьюти процесстер осы кісілерде жасаймын, үшеуіне сеніп тапсырып, спокойно отыра бересің, таңдау жасауға көмектесіп, заманауи модамен жасап береді😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
Gulnara Mukusheva
Спасибо мастеру Марии за укладку локонами😍
Анелья Едилхан
Вопше ужас прям дым ысти алмайды ше куртып дурыстап бер десен акша сурайды унаган жок мулдем
NK
Nuray Kasymbek
ужасный мастер Шырын. Шашымды ужас кылып кыркып берген
Irina Lee
Очень понравилась нейл мастер Донна,приятная девушка и мастер своего дела!
Asylkhan Amangeldi
Мастер маникюра Мадина самая лучшая делает все чисто и красиво 🔥🔥🔥
Өте дөрекі қалай сөйлесуді білмиді Асель мастер деген атқа сай емес
Ж.
Жанеля .
Ұзақ уақыттан бері Мастер-Асельге барамын, всегда идеально и чисто аккуратно. Клиентпен жақсы тіл табыса біледі🤍
Мадина мастер топ 😍😍😍
Акбаян Жанадил
Мадина нейл мастер супер мастер🫶
Shugila Alimkul
Күшті жасайды😍
Saltanat Saparaly
Топ мастер Айнура тырнақты күшті жасайды Тырнақтарым 2 ай тұрады 😍 идеально форма и дизайн
Асель Таукеева
Спасибо за красоту и хорошее настроение!!! Хожу сама и буду рекомендовать своим близким!!! Хочу сказать большое спасибо салону…
Эльмира 🤍
Топ Мастер Айнура ханым😍😍😍Жұмыстары керемет тугис арқылы келіп,4 жылдан бері тұрақты клиентімін🤗Таза,отдуши жасайды.Жұмысыңыз алға баса берсін
Бота Султанбек
Мастер АЙНҰР ханым топ🫶өте идеальный жасайды😍 ұзақ тұрады, прям күшті жасайдыы барып жүргеніме 1жыл болды вапше круто😘❤️🫶