Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
26 октября 2025, официальный ответ
LB
Lazzat Bukenbaeva1 отзыв
26 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін рахмет! Ары қарай жүмыс сапасын жақсартуға тырысамыз! 🔥
BD🔱 BD🔱3 отзыва
Ulmeken Turarkyzy5 отзывов
15 октября 2025, официальный ответ
Акмаржан Акмаржан9 отзывов
26 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әсіресе Шұғыла маманымыздың еңбегін атап өткеніңізге қуаныштымыз 🌺 Ол әрқашан клиент…
_aigerim Айгерим Жумабековна5 отзывов
15 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Айганым Сергазы5 отзывов
5 сентября 2025, официальный ответ
ЖО
Жания Олжабек4 отзыва
5 сентября 2025, официальный ответ
ДА
Дана Абилханова10 отзывов
12 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С…
Дина Абилханова8 отзывов
1 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе Дина Абилханова! Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды жеткіземіз. Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, М-Ломбард!💛
Moldir Алиакбарқызы2 отзыва
31 июля 2025, официальный ответ
AT
Asem Turlibekova4 отзыва
28 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! М-Ломбард компаниясына жүгіну барысында қиындықтарға тап болғаныңызға өкінеміз. Осынд…
Анита 👑4 отзыва
25 июля 2025, официальный ответ