Belle Amore
4.4
4.4
A✨
Aeka ✨️
довольно аккуратно всё сделали, и красиво
НЖ
Нагима Жаксамбетова
Маникюр Педикюр супер мастер. Салтанат 87075410595 всем советую. Аккуратно и идельно. Уже где то 5 жыл болды барам
BU
Bekarys Usen
Мастер Салтанат супер. Проблемный тырнағымды алдырдым. Күшті жасап берді. Кімде проблема всем советую 87075410595
Аделя Асанқызы
Супер салон.Маникюр мастер Салтанат. Всем совнтую 87075410595
ДД
Джана Джана
Наращивание волос тоже бар Зор 🫰🏻🫠🥲 87066745244
Azamatoovnna _
Мастер Сезім апке ге рахмееттт пряяям топ мастерр 😍😍😍
akerkemin 🤍
Мастер Ақмаржан топ суперр♥️ресницасыы ойлағанымнанда ккшты шыкты🥰🫶🏻
Korkema Seithanova
Мастер Жанна супер🥰 постояно клиенткамын шашым прям кушті рахмет Жанна ханым❤️
Balnur Sakurova
Наращивание волос Айша мастер өте нашар не советую🤦🏼♀️админдеріде ватсапта баска өмірде баска,лучшее бармайа койыныздар
Эльмира Нурланкызы
Мастер Дине огромное спасибо! Мастер своего дела,советую
Altyn Bek
Дина мастер өте күшті жасайды,бүгін массажға барғанмын,арқамның ауырғаны барлығы қойды.Барлықтарыңызға Дина ханымға баруға кеңес беремін😍😍👍🏼
AY
Akzhol Yerezhep
Дина ханым мастер топ чистканы күшті жасайды,барлықтарыңызға кеңес беремін осы мастерді😍👍
ГТ
Гульнар Тлеубаева
Дина мастер профессионал своего дела👍
Samat Rysbek
Сәлеметсіздерме) Мен бүгін Дина ханымға бет тазалау процедурасына бардым☺️ Маған ол жақта бет күтімі ғана емес шугаринг процедурасына кіріп шықтым. Маған өте қатты ұнады 🥰 Барлығыңызға баруға кеңес беремін 🤩 Дина ханым сізге сәттілік 🙌🏻
МШ
Майя Шукенова
Дина профессионал своего дело как по шугарингу так и как косметолог, обслуживаюсь только у нее, У нее золотые руки🫶🏻🫶🏻
Balnur Tolendieva
Диана топ мастер
Айдана Туребек
Маған Дина апке қатты ұнайды 😍 Мастер своего дела 😍 Массаж шугаринг чистка лица 🥰🥰Профи🥰
e
erkemai
Очень понравился визит к мастеру Дине! Встретила тепло и с улыбкой.Все процедуры—на высшем уровне и шугаринг,и уход за кожей,и массаж.Всегда комфортная и расслабляющая,а результат радует и внешне,и внутренне 🌸.Рекомендую всем 🙌
Asylzat 🎀
всем советую Дина мастер,она профи своего дела,она и шугаринг делают и массаж + чистку лица 😍
ДО
Дана Оралқызы
Шугаринг Динара мастер 👍👍👍 15лет хожу в шугаринг, но никогда не встречала такого мастера как она, мастер своего дела ,девочки рекомендую👍👍+7 775 722 2300
Ай Мансур
ДИНАРА АПКЕ ШуГАРИнГ прям топ, тез істит еще таза ауыртпай . Күшті демалып қаласың +7 775 722 2300 советую қыздар.
MA
Merei Askarova
Мадина шаштағы апке супер😍😍😍 Прям күшті, ұнады😘
Айка ханым
Динара мастер шугаринг и Роза самые лчушие
A .
Мадина мастер очень хороший мастер Шашты күшті істиді суперр😍 87024848664
Zhazira Matkulova
Кірпік нарашка істетім 20 күн тұрад деген 2 күнде жартысы түсіп қалды😬
ЭС
Эльмира Сейдахметова
Наконец то я нашла профессионала своего дела, грамотный мастер, приемлемая цена,девушка мастер шугаринга Динара прекрасный человек, огонь и любовь вам!!!
NS
Nazima Sultanbaeva
Мастер Динара очень хорошо делает шугаринг всего тело , мне понравилась цены на прайс очень хорошие ❤️
Дика Талгаткызы
Мен бугин шугаринг комплекске жазылып бардым,подругамнын мастерине оте укыпты,приятное общение, комфортный кабинет екен,девочки всем советую мастер Динара номер 87757222300
NP
Nazerke Pernebay
Мастер работасы оте нашар маникюр и педикюр 11000 алды вообще не стоит кисык кисык дым былмейды админ грубиянка условия жок экспресс услуга бар дегенсон бардым ужас педикюр жасайтын Жерде ауа жок еще Маник сол жерде жасады колымды озым устап отырдым ужас вообще
Макони .
🌸 Бүгін шугаринг пен массажға барғаным — өзіме жасаған ең тамаша күтімдердің бірі болды! 💆🏻♀️✨ Шугаринг — өте мұқият, таза әрі кәсіби жасалды. Терім жұмсақ, тегіс, ешқандай тітіркену жоқ. Шебердің қолы өте жеңіл, процедурадан кейін өзімді сенімді әрі жайлы сезіндім. Ал массаж... бұл сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес. Шаршау мен кернеу бір сәтте-ақ жоқ болды! Денем босаңсып, нағыз релакс алдым. Атмосферасы да өте жайлы — тыныш, әдемі музыка, жағымды иіс және жылы шырайлы қызмет. Өзіме уақыт бөлгім келгенде енді қайда баратынымды білемін! Қыздарға кеңес берем — өзіңізге осындай күтім сыйлаңыз, өкінбейсіз! 🌷💖
Өте нашар салон тусіп қалды тырнақтарым формасын қисық қисық жаман істеп берді мастер Аружан отырмаңдар👎🏼👎🏼
Аяулым Бортен
Дина апше шугарниг зор істейді советую
Bayan’ Manas0vna
өте жақсы мастер Салтанат ешқандай ауыртпаи дәл оиымдағыдай маникюраді жасап береді😘👍🏻
М0
Меруерт 06
Динар мастерді советую шугарингке қолы жеңіл тез тез ауыртпай алады
Zari Zrwwd
Аяулым мастер өте керемет жасайды маған ұнады жұмыстары өте күшті шығады
Лисий дом Тт
Просто самое отвратительное место. Сделали некачественно,вечером просто слой отвалился,палец в этой краске.Мне на мероприятие идти,а ногти (услуга педикюр) удачные,неровные,краска отошла.На просьбу переделать,сказали что «Оплата за работу была» Издеваетесь?В ответ получила угрозы,отказ переделать,отказ вернуть деньги.Это не ногти,это кошмар Надеюсь,перед тем как пойти вы подумаете.Нужны ли вам испорченные ногти и хамство хозяйки салона !!!!
Diana [|]
Аяулымның жұмысы керемет! Тырнақтарым әдемі болып шықты, көңілім толды
Айгерим Асыланқызы
Отзыв окып тұрсамда бардым қыздар🤣 Тырнак керек болса тыныш журе берындер, Пилка устаганына коркып едым База мен наращканы алгаш коруім Өзімде мастермын чисткасы таза болгансон отыра бердым.Базамен кандай наращка шыгатын формасы кисык кедір будір,суга тисен ол наращка түсіп калады.1жарым сурадыңғой міні дейді маган🤣Админ ба мысқылдап кулып уака шегып отыр мастер екенсызгой деп.Алып бере салыныз мынны десем аппаратпен он сагат отпакшы 40 минут койды осынын озін.
s
saniiazovasalima
Оте керемет шашым зор болды Мадина га оте ракмеет
Аделья Бектуреевв
Шуринг ужас стеды вросших волос много стало после депиляции
Косметолог Дина и Маникюрдегі Аружан өте жақсы мастерлер екен! Дина ханымның біліктілігі өте жоғары екені көрініп тұр 👍 рахмееет сіздерге!
GK
Gulmira Karabaeva
Шугарингке бола барамын Динараға суппер мастер🫰ал типа Админ Салтанат бүткіл клиентпен ұоысып отырады профи😂басқалардың жұмысын көре алмайтын іші тар 😀қашан барсаң көзі аларып 💀🫢
Асем Маханбеталиева
Айсауле,Роза шугаринг мастерлер күшті жасайды,аккуратные чистые 👍🏻👍🏻
БТ
Балнура Тастанова
Спасибо мастеру по шугарингу Динаре. Топ вообще без слов. За пол часа все тело сделать спасибо искренне. И за такую цену 🔥
F0
FNV 0022
Была на процедуре у мастера Динары(шугаринг).Отличный мастер, последний год к ней хожу. Очень приемлемая цена, чистое рабочее место, аккуратно и очень вежлива с клиентами, знает свое дело. Динара:+7 775 722 2300 3 звезды администрация салона не приветлива
Молдир Манабаева
Аяулым мастер маникюра. 🔥Жақсы мастер, өз жұмысына тиянақты. 😘😘Аяулым:8776 337 72 02
RN
Rustembekova Nyshankul
Аяулым қыз (маникюр мастер) өте тамаша мастер, жұмысы керемет👍🏻👍🏻👍🏻 Әр барған кезде күліп, мұқият жұмыс жасайды… +7 776 337 72 02 Аяулым мастер 💋💋💋
Азизхан Абдуллаева
Аяаулым мастер ногтей она лучшая 😍❤️❤️😘
Жулдыз Saparhanova
Салон просто супер особенно мастер маникюра Аяулым шикарные ногти пасиба большое за вашу работу ❤️
ГА
Галия Аубакирова
Оте нашар салон Клиенттерге деген уважение жок Как попало отырады мастерлер, телефонга жабысып, амандасуды билмейди, сервис 0 Вообще не советую если не хотите морально ущемиться!!! Не знают что такое этикет, 20 гасырда калып кеткен бастыктары вообще ужас 🤮🤢🤮 не QR жок Налогтан кашып переводпен жумыс жасап