MEDvoyage
Медицинский центр
Лечение патологий шейки матки, конизация, УЗИ
ТОО MEDvoyage
Подробнее
ТОО MEDvoyage
Лаура Алмасова
Выбран компанией
Айгерим Мамыртаевна, спасибо большое Вам,за ваш труд.по началу я не верила что смогу вылечиться лекарственными препаратами,все во круг твердили надо удалять она может перекрутиться,может лопнуть,может случиться всё что угодно.10 октября 2023года,я рано утром пришла в МЕДВОЯЖ т.к. Всю ночь были ужасные боли в низу живота схожие на схватки от боли я готова была лезть на стенку,дождалась утро и моя история начинается с 10 октября до самого декабря,я от того что мне было очень больно сняла УЗИ в МЕДВОЯЖ в процессе осмотра пришла врач гинеколог Айгерим Мамыртаевна увидев картинку на экране и просмотрев на меня увидела в моих глаз тревожность, УЗИ мне поставила диагноз КИСТОМА С НАГНОЕНИЕМ В 6 СМ,СЛЕДОМ Я ЗАШЛА НА ПРИЁМ К ГИНЕКОЛОГУ,ГДЕ я множество сдала анализов, Айгерим Мамыртаевна сказала ничего не переживай вылечимся Я не поверила но и в тоже время рискнула,назначили лечение 1 курс октября,после каждого менструального цикла приходила УЗИ в динамике,картинка менялась с каждым разом а ведь изначально это был ужас,я плакала, второй курс лечение был в ноябре,картинка менялась с каждым разом моя КИСТОМА рассасывалась но теперь у меня появилась ЭХОПРИЗНАКИ СЕРОЗНЫХ КИСТ В ОБЕЯХ ЯИЧНИКАХ И ГИДРОСАЛЬПИНГСА СПРАВА,но вместе с Айгерим Мамыртаевной мы продолжали лечение,я уже не верила что когда нибудь я вылечусь и готова была уже госпитализироваться на операцию.НО ПОСЛЕ ВТОРОГО КУРСА ЛЕЧЕНИЕ И ПОСЛЕ МЕНСТРУАЛЬНОГО ЦИКЛА,20 ДЕКАБРЯ Я ПОШЛА НА УЗИ И О ЧУДО,Я ВЫЛЕЧИЛАСЬ ОТ ТОГО ЧТО МНЕ СКАЗАЛИ У ВАС НЕТ НИЧЕГО У МЕНЯ ПОЯВИЛИСЬ СЛЕЗЫ РАДОСТИ,так вот спасибо большое Вам Айгерим Мамыртаевна Я благодарна Всевышнему что в тот день именно вы появились в моей жизни, БЛАГОДАРЮ ВАС,ВЫ ЛУЧШАЯ!и даже если мой отзыв подумают люди что наигранно то нет, САМОЕ ГЛАВНОЕ СЛУШАТЬ ВРАЧА СОБЛЮДАТЬ ВСЁ ЧТО СКАЗАЛА ВРАЧ, СПАСИБО БОЛЬШОЕ 😘✊ВЫ СУПЕР 🔥 🔥🔥
3 февраля 2024, официальный ответ
Лаура. Спасибо вам большое за доверие. Рады работать для вас 💛
Гулфайруз ❤️
Күшті клиника, советую👏🏻 Гинекологым Жулдызай Уразбаевна өз жұмысының маманы😘 Жалпы клиникадағы басқа да кісілер жылы шырайлы, күшті жандар🥰
T
Tablet
Это место просто помогло мне разгрузиться. Там настолько комфортно и чиллово, что оно стоит того, чтобы просто туда зайти. 12 из 10
2 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо, Tablet, за ваш отзыв и оценку 🙏 Всегда рады вам ❤
Ardak Amanbay
Осыдан ровно 2 жыл бұрын Жұлдыз Оразбаевна, Атамекен поликлиникасында тегін жүктілігімді жүргізіп берген еді., платный поликлиникада да , тегін больницада да жұмысына тиянақты адал маман.Жұлдыз Оразбаевна рахмет😘
Mukhib Aziz
Бізде СПКЯ диагнозы болған, овуляция болмайтын, пролактин жоғары, щитовидкада проблема болған еді. Жулдызай Уразбаевна және Назерке Сапарбековна екеуі гормонсыз емдем, казір әйелім жүкті болды! Рахмет
ГУ
Гульбаршын Утесинвоа
Кызыма синехия диагнозы койылды. Жулдызай Уразбаевна тагайындаған емнің аркасында 14 кунде калаган натижеме жетіп , диагнозынан жазылды Рахмет коп коп алгыс айтамын
21 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті Гүлбаршын ханым! Пікіріңізге зор рақмет! Қызыңыздың жағдайы жақсарып, ем өзінің нәтижесін б…
ЖЖ
Жанат Жанат
2024 жылдың соңында күйеуім екеуміз ем алуға барғанбыз, жүктілік болмағандықтан, содан полный тексерістен өттік, узи , анализ бәрін, емді бастадық, 200мыңнае аса қаоажат кетті, өзімнің денсаудығымда да көптеген ауралар аныкталып емдеуге көштік, врач Жұлдыз Уразбаевнаға және сол жерде жұмыс жасаған Узист и мед.сестра Акмарла апкеге сол моментте қатты риза болып Рахмет Рахмет деп журсем оказывается мен жукты екенмын , маған каншама ем жасалып, системалар алдырып жүргенде жүкті екенімді білдім 4-5апталық, сонда тексергенде узи жасатқанда жельтый тела деп айтып кішкене күтейік демей емді бастап кеткендеріне қатты көңлім қалды, сол укол таблеткалардың әсерінен жүрегі соқпай замершая болды 6аптасында таблетка мен тусырдык, айтайын дегеным сол кезде менде куйеуымде Акымак болып ештене демей ундемей кеткенымызге, Иа быз сау болдык деп айтпаймын бырак каншама жылдак врачтар кышкене кутсеныздер жельтый тела деп тур мумкын жуктылык болуы деп тусындыргенде , Коптеген дарылерды Алдыртып аладыда, өздеріне қойып қойып сол дәріні общий ем алып жаткандарга жасатады, менің каншама дәрімді пайдаланып каайтар кезде өтірік өтірік кайтарып берді, сол кезде аузым ашылып кете бергеніне жыным келед, құрметті қыз келіншектер өтініш мен рас болған жағдайды сіздерге сабақ ретінде жазып отырмын, сақ болыңыздар! Врач жаман анау жаман демеймін бәрін көруші білуші Алла, Аллаға тапсырдым
Aseke Ans
Көт шұқылайтын мен бет шықылайтынға врач жетіспейді, персонал қосу керек ау шамасы а то машенниктердін схемасы болып тұр сырт көзге
27 октября 2025, официальный ответ
Аseke, пікіріңізге рақмет! 😊 Уайымдамаңыз, біз бетке укол салмаймыз — әлі ондай “мамандыққа” жеткен…
Шырынка Утеева
Қыздар жақсы деп отзыв айтқан соң барып едім. Шынында да білікті мамандар отырады екен. Маған ұнады.Ең бастысы сыпайылық қой адамды өзіне тартатыны👍🏻
27 октября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! 🌸 Біздің мамандардың еңбегін жоғары бағалағаныңызға қуаныштымыз. Сізге әр…
Nazz Zzzz
Айгерим доктор Мен Акмарал апше уан лав🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️❤️
22 октября 2025, официальный ответ
Nazz! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 🤗 Приходите к нам почаще ❤
Zhuldyz Muhtarhanqyzy
Хорошая клиника!
BU
Bota Usmanova
Керемет клиника ! Менын докторым Айгерим Мамыртаевна ееен топ доктор, биликти билимды оте мыкты Маман деп айта аламын🤩жумысыныз Алга баса берсын🌸
13 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Bota. Большое спасибо за отзыв 💛
Сымбат Авазова
Узистка ужасная, ничего ясного не сказала👎🏻
3 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв. Понимаем ваше волнение и сожалеем, что визит оставил у вас неприятные эмоци…
RN
Radmila Nishankulova
УЗИ вообще ужас!!! Сказали что у моего ребенка зайчая губа, маловодие и еще какая то потология, что у ребенка зпр 🤦🏽♀️ пропила лекарства просто так, отправили на прерывание беременности, благо Ахметова приняла меня 🙏🏼 никаких потологий у ребенка нет Узистка на придумывала диагнозы!
19 августа 2025, официальный ответ
Радмила, добрый день. Нам очень жаль, что у вас остались такие впечатления. По результатам первичног…
AD
Arailym Dosbolova
Дд! Хочу оставить отзыв: самая лучшая клиника в Шымкенте, по рекомендации знакомой, решила обратиться в эту клинику, и не пожалела. Приветливый персонал, отличное обслуживание, приемлемые цены, особенная благодарность гинекологу Жулдызай. А также терапевту Кумисай. Девочкам медсестрам. Всем рекомендую именно эту клинику ♥️
14 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Arailym! Спасибо вам большое за отзыв 🙏👌 Были рады помочь!
Сандугаш Султанова
Айгерім Мамыртаевна - волшебница и спасительница!! Сондай жүрегі кең, жайдарлы, нәзік, мейірімді жан!🌷💕Мықты, білікті дәрігер. Ең сүйікті дәрігерім, қорықпай, алаңдамай келетін! Ресепшндегі қыздар, жалпы барлық дәрігерлер сондай жақсы! Өзімді осы клиникаға келген сайын жайлы сезінемін. Эндокринолог пен узист врачтар да өте жақсы!!
Нуржамал Жахангеровна
Бұл клиникаға бұрыннан келемін. Дәрігерлері жақсы, бәрін түсінікті айтады. Әсіресе медсестра Ақмарал және Аселя өте мейірімді, сыпайы.👍👍👍Клиника таза әрі жайлы. Ем әрдайым көмектеседі.
11 августа 2025, официальный ответ
Нуржамал, добрый день! Благодарим вас за такой приятный отзыв! Мы стараемся 🤗
Айжан Куванишбаева
Саламатсыздарма мен осы клиникадағы Айгерім Мамыртева ға алғысым шексіз.Ақмарал ханымға өте өте көп рахмет менімен бірдей уайымдап менімен бірдей қайғырды жаным сол Асел ханымға да да көп көп рахмет барлықтарыңызға басымды иемін бірінші Алла екінші осы кісілердің арқасында жазылып кеттім
Асель Абдуллаева
Первый раз посещала данную клинику. Очень удобное расположение. Отдельно хотелось бы отметить работу доктора Абдыраймовой Жулдызай Уразбаевна -максимально приятная в общении, объясняет всё понятным языком, приёмом очень довольна. Нашла ее случайно по видео в тик-токе. Доктор произвела положительное впечатление, исчерпывающе ответила на все интересующие вопросы, рекомендации по существу. Внимательна, аккуратна, отзывчива. Я рекомендую доктора! Грамотно и безболезненно провела манипуляцию с не менее приятным и грамотным хирургом с многолетним стажем Мамаевым Якубом Хасымовичем. Очень рекомендую. Спасибо персоналу мед учреждения, медсестре Асель, вы очень приятная, и операционной сестре Акмарал. Пусть все женщины мира будут здоровы ✌️! Мы порождаем жизнь ! God is a woman🫶
Moldir Duisenbai
Тугистке кірген сайын маған осы клиника шығады. Сол себептен менде пікір қалдырайын деп едім. Барып жүргеніме бірәз айлар болып қалды. Әпкемнің кенесімен білікті маман Мамыртаевада екеуімізде емделеміз. Ең бастысы төзімділік екен, барлық айтылған емдерін уақытылы мұқият қарасаңыз нәтиже болады. Алла Қаласа бізде соған жетіп қаламыз💕 1 курс лечение алар кезде Асель мен Акмарал ханымға алғысым шексіз. Айгуль ханымғада рахмет, барлық сұрағыма жауап алып, сөйлесіп, барлығын тіркеп сұрайтынымды шығарып отырады. Және 2 әпкемізде бар санитар кісілер аттарын білмейді екенмін) оларғада рахмет барған сайын тазалықты ұстанып жүреді. Урологқа келсек, жолдасым емделген уақытта, менің қоя берген сұрақтарыма шаршамай жауап берген үшін тоже рахмет😅😂💕
3 июля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Moldir! Огромное спасибо, что выбрали нас 🤗 Рады стараться!
Гульжанат Орманова
Врач у меня Айгерим Мамыртаевна. Она лучшая из всех у кого я ранее была. У меня была обследование после родов. Ранее была у другого доктора и заключение Эрозия, опущение 2-степени, дисплазия шейки матки и тд. Прописали мне пакет лечение на 310.000тг + за примем,узи,анализы и тд. После родов через месяц прописали плазму. Пришла к Айгерим, оказалось эрозии нету и не совсем плохи дела) Все анализы мне подробнее трактовала и объясняла как? и почему? Назначили лечение, пролечилась и пост спираль на ура. Также только она отказалась делать плазму т.к после род до 6мес нельзя. Более грамотного гинеколога я не видела. Очень бережна ко мне отнеслась. Сама клиника и персонал оч вежливые. Именно после родов очень важно отношение к тебе и к твоим жалобам. Рекомендую всем именно Айгерим Мамыртаевну. Эксперт в своей работе 👍
Hasib Bunyadi
Пришёл к врачу в 203 кабинет в 9:00. Сейчас уже 10:30, а приём так и не начался. Очень долго ждать, а времени нет!!! пришлось уйти на работу.Сделайте запись по времени! Это важно. Люди не могут тратить столько времени в очереди.
Меруерт Сауранова
Гинеколог Жұлдызай Уразбаевнаға үлкен алғысымды білдіргім келеді! Медвояж клиникасында қабылдауда болдым, өте кәсіби әрі жылы жүзді маман. Барлық сұрақтарыма түсінікті түрде жауап беріп, ем-шараны мұқият әрі жанашырлықпен жүргізді. Өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын білікті дәрігер. Осындай жанашыр мамандар көп болса екен. Сізге мықты денсаулық, жұмысыңызға табыс тілеймін!
13 июня 2025, официальный ответ
Благодарим за такой приятный отзыв, обращайтесь 🙏🏼
РН
Рано Н
Очень долго искали хорошего детского гинеколога. И нашли. Жулдызай Уразбаевна Абдираимова в медцентре МедВояж очень грамотный, внимательный и вдумчивый врач! Спасибо вам огромное за ваш труд!
лутфия файзахмед
Узист врач күштіі түсіндіріп көрсетіп ең бастысы күліп қарсы алды барлығы 🫶🏻
23 мая 2025, официальный ответ
Благодарим вас за такой приятный отзыв! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
Розана Хажиметова
Күмісай Кулдыраковна оте білікті маман кандай ем тагайындаса да всегда с хорошим результатом лучший терапевт, Мен өзімнін денсаулыгымды сеніп тапсырган Кумисай Кулдыраковна терапевт дерігеріме шын журектен алгысымды білдіремін. Кэсіби біліктілігі, тындай білуі жане эр пациентке жанашырлыклен карауы - нагыз дерігерге тан касиеттер. Ем- шараны дурыс тагайындап, эркашан жан- жакты кенес беріп отырады. Терапевт керек болса барсаныздар өкінбейсіздер
ЖБ
Жаннат Бектаева
Кумисай Кулдырыковнага алгыс айткым келеди оз исинин маманы, оте биликти даригер , осы кисиге барып дурыс диагноз койылып дурыс лечение алып емделип жатырмын казирги уакытта
Saltanat Abdumusakyzy
Мен өзімнің денсаулығымды сеніп тапсырған Кумисай Кулдыраковна терапевт дәрігеріме шын жүректен алғысымды білдіремін. Кәсіби біліктілігі,тыңдай білуі және әр пациентке жанашырлықпен қарауы — нағыз дәрігерге тән қасиеттер. Ем-шараны дұрыс тағайындап, әрқашан жан-жақты кеңес беріп отырады. Ем қабылдағаннан кейін жағдайым жақсарып, өзімді әлдеқайда жақсы сезіне бастадым.Терапевт керек болса барсаңыздар өкінбейсіздер
МЖ
Марат Жусипалиев
Терапевт Кумисай Кулдыраковнада давление бойынша ем алдым. Өте білікті дәрігер, қан қысымы реттеліп, жақсы ем алып шықтым.Кумисай доктардың арқасында, емі шипа болып,қазыр денсаулығым жақсы, қан қысымы көтерілу дегенді ұмыттым
AD
Aii Donii
Долго искала хорошего гинеколога и поехала в клинику по отзывам 2Гис, и не капельки не пожалела. Жулдызай Уразбаевна дала мне правильный вариант решения моих проблем и назначила курс лечения.И сейчас я только замечаю результат хотя лечение полностью не закончена но я уверена что все поэтапно и правильно было назначено,я так себе бережно относиться научилась у этих врачей и медсестер. Спасибо Аселе и акушерке Акмарал у них хорошее отношение к каждому пациенту,хочется прям постоянно ходить только к ним. Здесь прям проффисианалы своего дела,нежели чем другие клиники… Я рада что попала именно в эту клинику💐
Айсана Бауыржанкызы
Абдираймова Жұлдызай өте білікті маман 🫶🏻 қандай ем тағайындаса да всегда с хорошим результатом лучший гинеколог 🔥🔥🔥
Ardak Balatay
Менде бір айдан астам уақыт бойы тоқтамай қан ағып, алғашқы гинеколог тек таблетка мен шөп дәрі жазып, қажетті тексерісті өткізбеді — нәтиже болмады. Содан Medvoyage + медициналық орталығын тауып, бардым және бұл таңдауымнан мүлде өкінбедім. Дәрігер Жұлдызай Оразбаевна маған мұқият қарап, УЗИ жасап, дәлме‑дәйексіз қажетті ем‑домды тағайындады. Оразбаевна айтқан әрбір ем‑дом өз уақытында нәтиже бере бастады. Тағы да көңілімнің толатыны медсестра Асель ханымның жылы жүзі, “қалайсың, бәрі жақсы ма?” деп үнемі көңілін сұрап отыруы арқасында уколдарды қорықпай қабылдап, өзімді сенімді сезіндім. Енді өзімді жеңіл әрі қуанышты сезініп жүрмін. Мынадай шынайы кәсібилік пен адамгершілік танытқан мамандарды іздестіріп жүргендерге Medvoyage + орталығын және Жұлдызай Оразбаевнаны шын жүректен ұсынамын!🫂👍🏻
AM
Ainura Melsova
Абраимова Жұлдызай гинеколгқа үлкен ракмет🙏🏻 Канша жыл эрозияма дұрыс ем таппай жүрген едім, көңіліме қонатын ем жазып берді. Айтқан емін жасап кольпоскопияға түскенімде эрозиям кеткен. Өте қуаныштымын. Білікті маман екен 👍🏼
DO
Dinara Otegenova
Благодарю гинеколога Айгерим Мамыртаевну! Опытный, квалифицированный врач.После ее лечения, тфу тфу у меня все хорошо, ничего не беспокоит
101 202
Кто ищет отзыв на Бекзата уролог. Не советую. Вообще..
Фариза Ахметова
Айгерім Мамыртаевна алтын гинеколог мықты білікті маман🤍🫰🏻 Сізде емделгеніме қатты қуанамын ше Осы уақытқа дейін қаншама врачтарға, гинекологтарға қаралдым, Алматыда да, Шымкентте де болдым. Алдыңғы жылдан циклым бұзылғаннан бері анализдер мен құр приемдарға 400-500 мың теңге кетіп қалған шығар. Нақты ештене айтпаыдғой 7-8 гинекологтың біреуі Сосын инстадан сізді көріп Шымкентке келіп, сізге қаралдым. Бірінші приемнан бәрін түсіндіріп айттыңыз, ал келесі приемда уже операция жасап бердіңіз. Сол үшін қатты қуаныштымын! Бүгін операциядан соң 2 аптадан соң үшінші рет қаралуға келдім, бәрі жақсы деп, анализдерімді расшифровать етіп бергеніңізге рахмет. Бұрынғыдай ауырсыну жоқ, тоқтаусыз қан келу жоқ. Операциядан кейін 3-4 сағаттан соң өзімді жақсы сезініп кеттім. Сізге үлкен рахмет, Айгерім ханым! Өз ісіңізді керемет білесіз, сіздей білікті врачты тапқаныма қатты қуаныштымын! Жұмысыңызға береке, сізге тек жақсылық тілеймін! 🤍🤍🫂Алла разы болсын сізге
SA
Symbat Arapova
Изначально я приходила в клинику только на капельницы, и мне сразу понравилась медсестра Асель – очень внимательная, всегда интересуется самочувствием пациентов. Она порекомендовала мне врачей, и это оказалось полезным, так как у меня были проблемы с гинекологией. Врач-гинеколог Жулдызай Оразбаевна тоже оставила хорошее впечатление – квалифицированный специалист, к которому хочется возвращаться. Также хочу отметить медсестру Ахмарал, которая делает мне санацию. Она всегда идет навстречу пациентам: когда я прошу её прийти раньше, она может прийти даже в 7:30 или 8 утра, а иногда задерживается до 18:30. Даже во время обеда, ( кажется у них нету официального обеда) если я прихожу, она сразу откладывает еду и помогает. Честно говоря, я прихожу сюда во многом благодаря этим медсёстрам и врачам.
26 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Symbat. Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🙏 Будем стараться и дальше.
РШ
Раушан Шажаева
Быстро и аккуратно взяли анализы, персонал вежливый и отзывчивый, сама клиника очень хорошая, аккуратная, сверкает чистотой, мне понравилось.
ГС
Глеб Сухарев
Все супер просто замечательно
Анар Абдуллаева
Медвояж медицина орталығының мамандары өте сауатты, білікті маман екендері көрініп тұр. Жұмыстарыңыз алға басып елдің алғысына бөленіп, абырой биігінен көріне беріңіздер. Дәрігер гинеколог Айгерим Мамыртаевна, мед сестра Ақмарал әпшемен Аселя сөз жоқ керемет жандар ъқолдарыңыз дерт көрмесін. Алла разы болсын.
Гаухар Б
В принципе норм)
ФЖ
Фарида Жаксыбаева
Айгерим Мамыртаевна ❤️❤️❤️
AT
Arailym Torebekova
Добрый день, благодарю за услуги
AC
Arujan Chinasil
Ақша жасап қалған жер екен. Эрозия емдеткенмін бүгін повторно түсірттім сол қалпы тұр дым емделмеген еще бір лечения алып жатып 3 рет за консультацию төлетті. Мына отзывтардың бәрі өтірік сияқты
Мен дәл қазіргі уақытта осы клиникадан ем алып жатырмын…Өте керемет.Тазалығы қызмет көрсетуі.Ең бастысы дәрігерім Жұлдызай Уразбаевна өте өз жұмысының маманы екен,жағдайымды сұрап біліп,нәтижеге жұмыс істейтін өте білімді білікті сұлу дәрігер екен.Маған берген назначениясын да болатын да болмайтында жаза бермей басқа кейбір дәрігелер уқсап..Өте керек керекті жақсы көмектесетин дәрілер жазды.Не только гинекология жағынан баска да организіме кажет витаминдерді жазып берді.Және Акушерка Ақмарал ханым жайлы айтатын болсам мен осы уақытка дейн кресло да еркін жатып қорықпай жатқан адам емес едім.Ақмарал ханымның қолы өте жеңіл екен,жүзі де жарқын жайлы өте сулу Акушерка екен.Гинекологтың процедурасына креслоға жатуға корқатындар ушін Ақмарал ханым дауа екен..Мың алғыс барша ұжымға Жұмытарыңыз журе берсын🤲🏻Қаншама отбасының рахметин ала беріңіздер🤲🏻🤲🏻Сіздердің арқаларыңызда дені сау ана және бала көбие берсын🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
БЖ
Бота Жумагулова
1 жарым сағат күтіп отырып кіре алмай кеттік узига вообще не советую
Мелина Фатхутдинова
Хорошая клиника
ЛН
Лаура Нургазиева
Мед вояж клиникасындагы даригер Жулдызай Оразбаевна ,ага мейирбике Акмарал ханым Аллам истеринизге береке берсин, сиздер секилди биликти, мейиримди мамандар кезкелген мекемеде кездеспейди, 10 кунде кабылдаган емдеринизге ракмет табысты болыныздар
ИА
Индира Абеуова
Благодарю Жулдызай Уразбаевну за проделанную работу в планировании беременности. Провела очень хорошую консультацию в течение 3-х месяцев 24/7)Одна из грамотных специалистов в своей сфере🫶🏻Благодарю Аллаха за то что познакомила с вами!
19 октября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Индира. Спасибо вам большое за ваш отзыв, успехов вам 😉
Несибели Ахмет
Доктор Гинеколог Жулдызай Абдираймова очень благодарна вам, профессионал своего дела , в целом медклиника мне понравилась , чисто уютно вежливые работники😍🥰
19 октября 2024, официальный ответ
Несибели, добрый день! Благодарим вас за теплые слова 🙏 И, конечно же, ждем вас снова.