Мизам
Кафе
Сказочные вкусы Востока. При заказе из приложения — пицца в подарок!
Перейти на сайт
Sabira Abuova
Очень вкусно
ФА
Фариза Алпысбаева
Мизам тамақтары №1 ғой Шымда! Нурадин деген даяшы жігіт молодец екенше, жоғары дәрежелі даяшы екенін мойындадық күйеуіміз екеуміз😅👍
Айкерім Мухамедали
Мы остались крайне разочарованы качеством обслуживания. Мы заказали плов и рамен. У рамена был очень неприятный запах, есть его было невозможно. К тому же тесто (лапша) оказалось недоваренным. Мы позвали официанта и сообщили об этом. Официант сказала: «Рамен готовится 20 минут» 🤦🏻♂️. Однако с момента заказа 20 минут ещё не прошло,а нам сказали: «Ещё 5 минут» и просто принесли уже остывший рамен. Плов мы заказывали с казы, но нам принесли совсем другое блюдо. Когда мы снова позвали официанта, она ответила: «Извините, мы совсем забыли». Как можно забыть заказ? При том что посетителей было немного. Забывать заказы — абсолютно недопустимо. Мы пришли сюда, соскучившись по вкусной еде,но в итоге остались сильно разочарованы.
Мизам, кафе
25 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте,благодарим за отзыв,но мы уточнили что. Вы сами попросили убрать некоторые ингредиенты…
AD
Akmaral Derbes
Айнұр Мұстафа өте жақсы афитцат
Акерке Садыкова
Керемет! Тағамдарыда өте дәмді үнемі Мизамнан ішем тамақты!😘😍
Adilkhan Ashımkhan
Супер тағамдарыда тазалығыда әдемі қызметкерлер қызметі де керемет
sezim kudaibergenova
Тампқтары зор🫶🏻
Аслан Алимкулов
Айдана деген официант керемет қызмет көрсетті😍🤍
Alua Alimkulova
Балым деген официант қыз күшті қызмет көрсетті, сыпайы, жылы қарсы алды😍🫶🏻
Нурайлым Еркін
Балым деген официант күшті қызмет көрсетті, қатты ұнады😍өте сыпайы, өз ісіне тиянақты қарайтын қыз екен☺️рақметт үлкен🤍
ЕА
Еркебулан Ануарбек
Балым деген оффицант оте керемет карады рахмет
Гулмира Жамбыл
Официантка Айдана 👍🏻 жаксы кызмет корсетты
ЖТ
Жадыра Талипова
Балым дайаршы қыз күштті жұмыс жасайды екен тамақтарыда дәмді
Суратбек Тухтабаев
Еттері қатып қалған
SZ
Saya Zhurabai
Өте керемет тағамдары обслуживание сөз жоқ барлығы күшті Нұралиге көп рахмет тағамдарды ұсынып жақсы қызмет көрсетті👍🏻❤️
Salta Myrzabayovna
Мадияр официант молодец оте жаксы кызмет корсетти
Sevinch Myrzalyqyzy
Мадияр топ қызмет көрсету көңілімізден шықты
Rano Batyrzhanova
Сегодня хотели заказать только что 21:30-8.12.2025 элементарно даже не поздоровалась оператор девушка! Ещё сказали как мы можем заказать если они закрываются 23:00 мы не знали об этом она не поздоровалась ещё нахамила пожалели второй раз тот раз вообще не приняли через глово ужас просто потом удалила голосовой сообщение !!!
Альдаир Болат
Просто кайф
Bekzat Kurban
Өте керемет адамдар жақсы қарсы алып алды тамақтары өте дәмді
ОО
Олжас Олжас
ставлю 3 звезды, чтотбы обратили внимание, бешпармак очень вкусный, но добавьте в меню, острые соусы, аджику например, красные с томатами, не хватает честно, а так 5 звезд на самом деле👍
AN
Azat Nurkhojayev
Бұрын лағманды жақсы істейтін еді, кәдімгі китайский лагман қылып. Соңғы рет августтың аяғында жедік, онша емес, лағман жасайтын аспаз ауысқан сияқты, обычный қазақпайский қылып істей салған. Басқа тамақтары жақсы
Нұржан Болысұлы
Как всегда очень вкусно. Приятные, внимательные официанты. Приемлемые цены. Лагманы супер, шашлыки супер, плов-млов и остальное всё 10из10, обслуживают как родного. Мне нравится всё не раз у них бывал и в других филиалах тоже.
Асель Абдразак
Нұршат есімді қыз өте жақсы қызмет көрсетті. Рақмет!
ЖА
Жансая Аманбаева
Мизам кафеси өте керемет. Нуршат деген официант кыз жаксы кызмет корсетти, рахмет 👍 Тамактары дамди екен, унады маган
zu
zhannat umarkhankyzy
Қатты ұнады👍👍😍 Рахмет көп көп. Плов өте дәмді екен😋🥰🤩
AD
Amina Daudova
Арайлым Оте Жаксы👍👍👍
Н
Нурасыл
Админ жігіт өте нашар адам
Гулназым Мейрбек
Арайлым А керемет 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Ақниет ❤️
Арайлым А керемет👍🏼🔥
Ina Les
Адамға деген қарым-қатынастары мүлдем жоқ көз қарастары адамды тесіп бара жатыр дұрыс сөйлеудіде білмейді кіре берісте тұрған қыз Тағы собой алынған тамаққа бір реттік қолдагатын қасық ештенесі жоқ Тамаққа сөз жоқ күшті но персанол өте нашар
AR
Asem Raykulova
Күштііі өте официант тарда өте керемет арасында Азим деген жігіт 🔥
МТ
Маржан Тоишыбекова
Бүгін мизамға тамақтануға бардық тамақтары жақсы тазалық жоғарғы деңгейде қыздар жақсы күтп алды Аяулым админстратор жылы күтіп алды официант қыздар обслуживание жоғарғы деңгейде көрсетті
Айдана Абдулла
Ернур баламызға рахмет жаксы кызмет көрсетті
Анелья Өмірзақ
Мизамда көрген ең добрый вежливый красавчик официант Ернур,күліп жағдайымызды сұрап жақсы тыныш жерге отырғызып тамағымызды да уақытында әкеп берді обслуживание на высшем уровне все четко и быстро,очень аккуратный.Спасибо Ернур,желаю тебе большой удачи☺️🤍
ЖА
Жазира Агайдарова
Камила рахмет оте сыпайы мохитага риза болды Жезказган кыздары
Астана Астана
Бәрі дәмді, Камилаға рахмет обслуживания күшті болды
Асем Садирова
Тамақтары дәмді. Тамақтарымызды тез жеткізді. Офицанттары да жылы жүзді.
Uldana Baratova
Барлығы өте дәмді күшті адам қарсы алуларыда 🥰❤❤
ZS
Zhaniet Serikbai
Вкусная национальная кухня, большие порции. Персонал дружелюбный, атмосфера теплая. Еще придем)))) (И рахмет офицанту Ернура)
НТ
Нурсулу Тулебаева
Ернур баламыз жақсы қызмет жасады тамақтар ұнады рахмет ,🫰♥️♥️
КН
Кайрат Нуриев
Азим кушты официант, обслуживание зор еккен
Ayana Ryskul
Гуру сао-мянь дәмді тамағы ұнады өте керемт жасалған тұздықта Ернур оф жақсы қызмет жасады топ қызметкер рахмет Мизам мирамханасына🥰🥰❤️✅
SS
Sabira Seidalieva
Ұшынып асқазанып ауырып өлейіндеп қалдым кухнясы нашарлапты👎кешегі қалған тамақтарды итке береді адамдарға емес .Жалоб тастаймын Бауыржан Момышұлындағы филялына.
what?
Все круто четко!но админ Аяулым грубовато относится к официантом я сидел наблюдал как она их ругает очень грубо и с клиентами не так уж нежно.
Алексей Болтанов
Хорошее кафе. Очень вкусно кормят! Официанты вежливые, особенно Камила!
Nurila Asylkhankyzy
Тағамдары тез дайын болды Жасұлан офиццант өте жақсы қызмет көрсетті 👍🏻
ТЗ
Таис Зыкина
Кукси не вкусный
Shugi 💞
Кушты барыы🤭Айша молодец💋Обслуживания керемет унады🤍