Кожахмет
Салон красоты
3.9
3.9
Ақниет
керемет Жансая мастер топ топ падам падм ❤️❤️❤️❤️❤️рахмет өтте керемет 2айтұрды жақсы істит екенсіз прям 😍😍
Айдана 🌙
Маникюр жасайтын Жансая деген қыз күшті жасайды,рахмет көп көп топ мастер ғой,6-жылдан бері тек Жансаяға жасатамын😍🥰
Aiym Amangeldi
Жансая мастер өтте керемет 3жылдық келе жатқан керемет мастер 😍😍❤️
Per1zatymm_ .
Мастер Жансая маникюрді өте әдемі тиянақты етіп жасайды, өкінбейсіздер💥💥
OO
Ok Ok
Жансая мастер 💅😍😍😍😍 87783814460
Асел Айтбай
Жансая мастер вообще күшті пасиба большое тырнағым кросата❤️❤️🔥🔥🔥
Бекжан Бактияр
👍🏼
Салтанат Байдулла
Сымбат мастер просто топ💋 Өзінің жұмысын күштіі істейді Жұмыстары на 100%қой 🔥🔥
kuandyqov_ .
Вопше адам тыңдамайды бытшыт қылып алады келуге нестойт бытшыт қылып ап береді!!
Айжан Шамилова
Прическа мүлдем жасай алмайды ,модадан қалып кеткен Макияж тоже,істей алмасада өздерін жоғары бағалайды екен. Қымбат бағасына сай емес
Дина Койланова
Өте-өте нашар. Бекер бардым. Өкінішті. Шаш қысқартуды білмейді. Әшейін отырғандар. БАРМАҢЫЗДАР! Деп кеңес беремін
Балнур Мухтарбек
Парикмахерша узбечка вообще ужасная. Попросила только 5-7 см отрезать отрезала 15 см! И она очень грубая, вообще не советую её!!!! Привходе 1 место с правы стороны сидит она.
Romeke Abramov
Дияр братан мен Эльвира апше 🔥🔥🔥
BB
Burulai Beksultan kyzy
Ужасный салон не советую мастер Шахи 👎👎👎👎👎👎👎
Enlik Amirali
Өте нашар баламызды апардық балама боқтаған қысық қылып қырқып берген бір ауылдын балдары құсатып шашын алған өте нашар дұрыстап істеп берініз десек 2 стрижканын бағасын төлейсіндер дейді екі жағы екі түрлі . 😡 келуге не советую
RA
R. A
Ужасный салон не советую испортили прическу, мастера не умеют стричь
B
Bellucci
Спасибо за чистку лица мастеру юлии . У нее Инстаграмм shymkent.tatuazh
J.
J. .
У меня были папиломмы, я долго выводила их чистотелом, но это долго и не приятно, если бы знакомая не посоветовала мне эту девушку, которой она делала татуаж губ, так красиво, как свои, такие яркие, мне она удалила папиломмы и внучке прокол ушей. Мастер универсал, молодец. спасибо тебе за услуги, обращайтесь к ней не пожалеете. Ее instagram - shymkent.tatuazh
..JBVIK ..
Спасибо за классный маникюр Юле, мастер универсал , обращайтесь к ней не пожалеете ее Инстаграм shymkent.tatuazh, Вацап 7716818169
DG
Dulat G.
Ужасный салон не советую испортили прическу, мастера не умеют стричь
ZA
Zhansaya Aidarkhan
Керемет,көңілімнен шыкты... Ойымдағыдай қиып берді...Мастер Шахи 🥰🥰🥰супер
HI
Hasan Ibn sabah
Нормас. Да нормас. Просто нормас . Не помню цену но вроде нормасс. И место нормас. Особенности нормас. Ожидания быди нормас и получилось все таки нормас
ЗА
Зангар Азымбек
Өте нашар шаштараз шаш жуу соңында 500тг екен шашты ваще ала алмайды екен бас жуатын су оте муздай баска жерде шаш жуу мен 1500тг болса бул жерде 1рет жуу 500тенге каи жерде жазылған десем коиып аита алмаиды 2апта бурын 1500тг болған общии ал казыр баскаша соилеп тұр ішінен бір сасык иіс шығады
Joni Valihan
Ұлдарымның шашын керемет қысқартып берді, дамский мастер 👍🏻, маникюр педикюр қол жетімді бағада. 👍🏻👍🏻👍🏻
AG
A G
Ужас просто! Испортили волосы ребёнку,пришли сделать племяннице омбре, в итоге ушли с кошмой. Обходите стороной этот салон👎
be
bagdat erges
Ужс просто. Обслуживание 0, качество 0!!!
Ujgun Hamutov
Все отлично!!! 👍👍👍
Кунсулу Сарсенбаева
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Мейр Жиренбай
Отличное спасибо за хорошую стришку нашёл постоянный салон наконец-то и цены хорошие
Дмитрий Мазурик
Отлично работают! Мужская стрижка 600!