Умид Стом
Стоматологическая клиника
ГС
Гулмарал Сарсенбай
В восторге
Ең бірінші бағасы ұнады арзан екен бүгін жұлдырттым ары қарай емдетемін Умид қолың жеңіл екен рахмет молодец👍👍👍
SM
Shadiyar Musirman
В восторге
Барлығыңыз кеңес беремін, 2015 тен бері осы жерде тіс емдетіп тазалатамын . Өкінбейсіз , ұзақ әрі сенімді жұмыс істеп келеді ☝️
US
Umit Saparbaeva
В восторге
Умид стомда Умиджан тіс докторына тісімді емдеттім өте жақсы сапалы қылып емдеп берді мен бұл жердің тұрақты пацентімін. Өз жұмысының жақсы маманы рахмет сіздерге .
ШУ
Шохан Узакбаев
В восторге
Тісім аурып келген Умид Стомға келдым тісісды жас бала емдеп берды адемылеп,жақсылап ең бастысы аурысыну сезгеным жоқ тісім әдемы болп қалды рахмет көп көп сыздерге тағы келемын✊
Динара Ким
В восторге
Умид рахмет, тісім керемет болды, қолың жеңіл екен, молодец енбегін жана берсін, өзіме қатты ұнады өте керемет шыктты тісім 👍👍👍
KA
Kulash Abdugafarova
В восторге
Умиджон сізге рақмет .Тістерімді емдегеніңіз ұнады.Жұмыстарыңызға сәттілік!Пациенттеріңідің көңілінен шыға беріңіз
РК
Руслан Койшыбай
Жаксы стоматология.
Sevara Ibragimova
В восторге
Приятное место с очень хорошим сервисом. В клинике чисто, светло и уютно. Приняли вовремя, без задержек. Врач всё подробно объяснил и ответил на вопросы. Результатом лечения очень доволенa. Однозначно 5 звезд!
РЕ
Рапуза Ескарайва
В восторге
Мына Үмид тіс емханасына келіп тісімді емдеттім тісімді салдырдым нәтежинсі жаұсы шықты маңан жұмыстары ұнады келіп тістеріңізді емдетіп тіс салдыратын болсаңыздар осы жерге келсеңіздер болады өте жақсы шықты
С любовью Шахзода💗
В восторге
Мне очень понравилось здесь! Персонал вежливый и внимательный, всё делают аккуратно и качественно. Обязательно приду ещё раз 😊
В восторге
Мамам барган Азадка . Жаксы стоматолог . Тазалыктары жаксы сыпайы тусиндирип берди
АУ
Айнур Умирбаева
В восторге
Я в 2011 году у них личила зуб и мне сделали наращивание с пломбой, сейчас 2024 год до сих пор стоит пломба я думала что все стомотологи такие, в 2022 году у меня были проблемы с зубами пошла в стоматологию не буду говорить в какую сделала наращивание с пломбой, этой радости хватило на год пломбы выскочили, моя ошибка мне надо было сразу идти в Умидстом проблем было бы меньше
GT
Gulrano Tadjibayeva
В восторге
Зубы лечили хорошо и качественно и там всё гигиенично, мне понравилось, советую всем кто хочет лечить свою зубы супер !!!
Power Sage
Рекомендую!
S0
Samal 007
В восторге
Хорошее обслуживание Качественная работа Профессионал своего дела Приемлемые цены Одна из лучших стоматологий Один из 10 лучших стоматологов