Satti Zhol
АЗС №1
Елжас
Газды баска машина келеди соган куйасындеп тур или косып акша бер куйамын саган деп
IE
Iskandar Ergeshbaev
Өтее жақсы жетім рахмет
ТБ
Тауасар Бегинбек
Оте нашар заправка бензин толык куймайды!!Жоламандар !!!
ZR
Zhanseiit Rakhmatulla
2гис почему мы должны сами прверять есть Ли тут газ, Вы за это деньги получаете уберите точки где Газа нету
СЖ
Санжар Жанабай
Если нету газа надо убрать с 2 гиса
SA
Sharafiddin Azatbekov
Каз жок
ТС
Таңат Сыздықбай
Дукенындегы заттар срогы отып кеткен кайтып алмаит оте нашар.кассирлер сатсак болды деп тур былмитын кысылер болса байканыздар
И
Ибрахим
12.04.25 время 02:58 дверь закрыто с шваброй! Постучил, пришел пацан и сказал якобы компютер не работает!!
Ева Полики
Газ заправка жабық тұр. Ашпай қойды
Assel Azamatovna
туалета нету
Гульнара Абылай
Оте нашар кассир кыз дореки жауап берди. Туалет постоянно истемеиди деп айтады. Сонда оздери Кайда барады. Дореки жауап беретин кассирлерди неге жумыска алады. 12.08.2024