Adal
СТО
3.3
3.3
Самат Сальменов
Есть хваленый мастер который "делает тормоза" поменял шланг тормоза и отрегулировал ручник взял 20К" а жидкость утекла...приехал второй раз к нему сказал блок АБС по итогу по их вине жидкость утекала шайбу не поменяли...не советую данно СТО! Сделал своими руками и нашёл утечку! Прям двойка всем мастерам!!! За что отдал 20К так и не понял а за замену АБС блока просили еще 20К даже не посмотрев причину утечки!!!
Оңай алынып салынатын деталдарды балғамен ұрып быт шытын шығарады. Айтсам ерегесіп тұр. Өзің істеп амайсыңба деп. Сөзге кемейді
HI
Hasan Ibn sabah
Надули мне шины спасибо надули мне шины шины мне надули спасибо рахмет большое окасы жок рахмет сау бол тагы келем
Мухтар Байдраман
Май ауыстырамыз деп 3 сағат қадалдым. Поддонның болатын теріс бұрап сындырып СТО іздеп кетті.
🌴
Алмасқа үлкен рахмет 😊 Өз ісінің маманы. Қыз баласы болғанымды ескеріп, бәрін түсіндіріп, көрсетіп ауыстырып береді майды. Басқа СТО-ға барсаң, "вы же девушка, зачем вам голову морочить" деп құтылады. Алмасқа үлкен рахмет!
EB
Ermek Bekmuratov
Өз жұмысының мамандары, Өте жоғары деңгейде қызмет
АО
Адилхан Омаров
Менял масло на акпп. Мастер своего дело!