Поиск
Ayaru A
ММ
Медина Мухтар
1 отзыв
хорошая школа вышее образования но есть один но много буллинга и часто вижу отвратительность человеку учителя хорошие но часто проводят больше всего на воспитание всегда буллинг внешниму виду если есть человеке что-то особенное внешке сразу буллинг мальчики такие агресивнные
Khaqnazar
4 отзыва
Апайлар жігіт болған үшін ұрысады. Қыздар үлкен косякқа кірсе де, ешқандай завуч, ешқандай директорға или түсініктеме жазғызбайды. Ал мен егерде сабақта күліп қалсам, Бұл әлемдегі ең үлкен трагедия.
Kais 017
3 отзыва
білім сапасы жоғары, мұғалімдер өз ісінің шебері. Олар әр оқушыға түсіністікпен қарап, сабақты қызықты әрі түсінікті етіп өткізеді.
Lazzat Bakytzan
1 отзыв
Өте жақсы мектеп. Мұғалімдер сабақты түсінікті әрі қызықты етіп түсіндіреді, оқушыларға әрдайым қолдау көрсетеді. Мектепте достық атмосфера қалыптасқан, түрлі іс-шаралар жиі өткізіледі. Осында оқығаныма қуаныштымы
Kasiet
1 отзыв
В школе часто проводятся разные мероприятия, конкурсы и спортивные соревнования, бул окушылардын, жан-жакты дамуына жаксы мумкіндік береді. Атмосфера в школе друже- любная и комфортная. Мен осы мектепте окыганыма куаныштымын, потому что здесь я получаю качественное образование и поддержку.👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
DK
Duman Kambarbek
4 отзыва
65 мектеп гимназия – білім мен тәрбие беретін ең жақсы ордалардың бірі. Мұғалімдеріміз мейірімді, білімді және әр оқушыға көңіл бөледі. Сабақтар қызықты әрі түсінікті өтеді. Мектепте түрлі іс-шаралар, жарыстар жиі ұйымдастырылады. Осында оқығаныма өте қуаныштымын.
Sanimka 🤍
1 отзыв
Мектебіміз өте жақсы,түрлі іс-шаралар, олимпиадалар және спорттық жарыстар жиі ұйымдастырылады. Бұл оқушылардың белсенді болуына және өз қабілеттерін көрсетуіне жағдай жасайды.
5 посещений
Akmerey 🩵
10 отзывов
Мектептің алдымен тәртібі мен білімі жоғары деңгейде. Тазалық жоғары деңгейде. Одан бөлек мектепте оқушыларға арналган түрлі іс-шаралар мен жобалар бар. Мәселен, 65 talks, ақылды бейсенбі ; дебат клубы, ағылшын спикинг клуб, т.б. Сонымен қатар, оқушыларды әрбір бастауда қолдайды.
Kasiet Nurlankyzy
2 отзыва
Біздің мектеп туралы пікірім өте жақсы. Мұғалімдері мықты, сабақты түсінікті әрі қызықты өткізеді. Оқушыларға әрдайым қолдау көрсетеді. Мектепте тәртіп бар, сыныптар таза. Жалпы, білім алуға өте қолайлы орта, осында оқитыныма қуаныштымын.
Rayana Zhakhbek
3 отзыва
Жайлы мектеп командалары мыкты🫠 Тренерлер супер пупер
n .
19 отзывов
асханада ашып кеткен тамақ сатады, хачапуридің астында ПЛЕСЕНЬ👎🏿👎🏿
Nurgisa Tursinbay
15 отзывов
Мектеп нағыз әр оқушының болашағының бастауы болатын білімі сапалы мектеп
MZ
Miko Zh
1 отзыв
Былым беру жогаргы денгейде.Мугалымдеры оте керемет
AķA “Zharyqim”
2 отзыва
1 класстан 7-ге дейын окыганмын кайф школа,особенно сол жакта окыган адамдар кушты
a .
5 отзывов
Мен осы мектепте 1сыныптан беры окыймын,казыр 9сынып окушысымын. Мектеп өте керемет,білімі жоғары. Апайлары сабақты өте жақсы өтеды!
АА
Али Абданбек
2 отзыва
Өз мектебімді мақтағым келеді, мектеп маған білім ғана бермей менің көшбасшылық қабілетімді дамытуға мүмкіндік берді. Ұстаздарға мың алғыс!
Simа .
Спасибо большое за помощь
А💋
Айжаным 💋🙊🙈
4 отзыва
Очень строгая но жақсы білім беред
A
Aidaa
2 отзыва
«Менің мектебім» деп мақтанып айтуға тұрарлық білім орны🤍
Uldana Serik
Алмат Дүйсеналиев
Зор
Атикош Конысбек
4 отзыва
Это самый лучший на свете школа🌹
Аяла Жуман
Жанерке Жанібек
Прямм кайфф мектепп😍😍
erk.
22 отзыва
Буллинг по поводу роста очень запущен
Madss🤎 Myktybekovaa
7 отзывов
Зор мектеп бирак апайлар каталл
Ак
Альто крутой сигма Абу
3 отзыва
Менің мектебім апайлары жақсы ал қазақ тілі...
trash mouth
2 отзыва
Мен бұл мектепте 1-ші сыныптан оқып келіп, осы жылы бітіремін. Жыл сайын шетелге оқуға түсіп жатқан оқушылар саны өте көп. Мектептің білімі өте жақсы, мұғалімдер өз ісін жақсы біледі және әр оқушыға көңіл бөледі. Сабақтар қызықты өтеді, жаңа технологиялармен қамтылған. Мектеп тәртібі жақсы, оқушылар мейірімді. Барлық жағынан өте жақсы мектеп! 🤍🫂
Nazinur T
5 отзывов
Керемет мектеп, білімі өте мықты. Жаңа технологияларды, біздің ұстаздар күшті оқыту әдістерді қолданады. Әсіресе, мұғалімдер ұйымы және әкімшілік өте сапалы әрі ауқымды жұмыс жасайды. Ертеңгі мықты мамандар осы мектептен шығатыны сөзсіз.Осы мектептің түлегі болғаным үшін қуанамын! ❤️🔥
Айнара Кайрат
2 отзыва
Менің өмірімдегі ең күшті мектеп өте керемет ұстаздар және оқушылары да өте мейірімді білімді.Ең бастысы апайлары сабақты жақсы өтеді өте түсінікті
ош
омар шаншархан
3 отзыва
Өте күшті мектеп ыңғайлы 2 зданисы бар біреуі бастауыш аренда екіншісі ортақ білім мұғалімдері өте білімді өте ақылды.Біп сөзбен айтқанда өте күшті мектеп
8 посещений
dammm1r